6 dec.

Tror inte jag har haft så sjukt jäkla roligt nån gång ute i Oslo som igår!!!!

Bilen gick mot Svinesund och Strömstad igår 09.00 så många timmars sömn blev det inte. Fick sms av elin att pontus hade spytt hela natten så han följde inte med, troligast matförgiftning :( Trist! Men vi hade humöret uppe ändå!! Taggade bad romance och sexy bitch, snackade osv. Väl framme fick jag sitta i Bilen medans e & b gick in på sustemet och handlade. Ut kom de med massa goda cider, baileys osv. Sen for vi vidare till Svinesund. Gick först runt i massa affärer, köpte julklappar, blandannat till Sonny, Björns föräldrar och så! När vi kände oss nöjda med det slogs vi med alla norrmän (det var ENDAST norska bilar på parkeringen i Svinesund, som ligger i Sverige)inne på matbutiken!

När vi for hem var vi SJUKT nära på att bli fast i tullen, vi hade för mycket godis, för mycket dricka och för mycket kött! DÅ hade vi blivit av med ALLT, plus fått massa böter! Men han tog bilen framför oss. Hur TUR får man ha? Och ni som känner mig kan ju gissa hur nervös jag blev..... Usch vad hemskt det var!

Vi kom hem kring halv6 så då fick vi snabbt lägga in alla frys- och kylvaror, ställa drickan på kylning, duscha, raka benen och allt sånt. För vid 7 plingade elin på på dörren igen, så då blev det sminkning och lite förfest:) Sen kom även Bs kompis Björn och hans kompisar hit, riktigt trevligt var det!!!! Vid halv 12 for vi in "på byn" för att gå på ett ställe som heter luux! Tydligen så var det dresscode där ikväll (TUR att jag tog klänningen!!) så en av Bs kompisar fick inte komma in pga att han inte hade skjorta, rätt sjukt!! men de har tydligen så nu när det är massa julbord osv!



Vi beslöt oss iallafall för att gå in och se hur det var och höra av oss om det var trist! Och det var ALLT annat än tråkigt, träffade några sköna killar från göteborg som vi hängde med lite också, riktigtt trevliga! Sen stötte vi på några killar från Stockholm med alldeles för mycket pengar och för lite charm, usch! Men gratis dricka är aldrig fel, eller hur elin? ;) Sen dansade vi järnet, fyfasen, fötterna gör ONT idag :P Men det var så jäääävla bra musik!!!!! Man ville aldrig gå därifrån, vilket var bra för då blev inte kortet såååå tomt, hehe :)



De stängde vid 3 så när lamporna tändes i taket gick vi ut,
där stod Björn & Björn och väntade på oss snälla som de var:)
Då skulle jag gå och ta ut pengar till taxi i bankomaten, nä då är det nåt fel på banken!!!!
Får lite panik eftersom ingen hade lösa pengar och jag orkade INTE gå hem!!
Sen var det en underbar och snäll gubbe som gav oss 200kr till taxi(!!!!)
Hur snäll får man bli på en skala? Att det fortfarande finns så generösa människor:)

Innan vi for hem så fick vi i oss mat från BK, fick träffa mina gamla arbetskamrater och oj vad jag saknar dom.. Ska in i veckan och hälsa på igen:)

Stupade isäng vid 5 inatt, sen låg jag och B och pratade lite så ögonen slocknade inte före halv6 och jag vaknar ändå av mig själv 10??? Vad är felet :P Inte mig emot, då kan jag ta det lugnt innan jag ska ner på stan och julshoppa, men ändå! Lär nog somna tidigt ikväll skulle jag tro, hehe!

mer bilder kommer i ett annat inlägg! Detta blev så långt, haha!

Hoppas ni får en fin söndag, det ska jag ha:)
(även fast jag mår som jag förtjänar.....)

Kommentarer
Postat av: N

varför ringde du inte när du var i svergie????:(

2009-12-06 @ 11:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0