idag är en "längtahemdag"

Trivs väldigt bra här i Oslo, men vissa dagar längtar jag hem till tryggheten, alla vänner och familjen. Idag är en sån dag, eller rättare sagt ikväll.

Egentligen vill jag inte jobba så mycket som jag gör, men samtidigt vill jag kunna Spara pengar så vi kan fara ut och resa osv när vi kommer hem, samtidigt mår jag inte bra av att jobba så mycket som jag gör. Ibland känns det som att det går riktigt bra, det gör det när jag väl jobbar. Men när jag inte vet hur mycket jag kommer jobba varje vecka, på vilken barnhage jag ska osv blir det jobbigt, jag blir stressad osv. Hur ska jag hitta dit? Tänk om jag inte hinner? Måste skynda mig hem så jag hinner sova, tänk om nån följer efter mig hem och våldtar mig. Ja, ni förstår.

Nu låter det som att jag är jättenegativ till mina jobb, men nej. Det är jag inte, tycker om båda mina jobb. Men just Idag känns allt jäkligt jobbigt, och det måste det få göra ibland. Men när det känns jobbigt skulle jag helst vara hemma i Umeå..

pust

Har inte haft ork eller lust eller framförallt tid att skriva i bloggen, men ska försöka nu..

Dock har det inte hänt nånting sen jag skrev, endast jobbjobbjobbjobb!
Men nu har jag lagt undan de första pengarna, som var min första lön från adecco, haha!
Nu ska det minsann sparas pengar, sådeså:)

Har somsagt två jobb just nu, ett som barnhagevikarie via adecco plus burger king, vissa dagar jobbar jag dubbelpass. Då jobbar jag på barnhage 8.30-16 och på burger king 17-00, slitsamt, oja, men pengar!

Snart kommer mina fina, underbara vänner hit, matilda och natalie:) SOM jag längtar!!! sen tar dom med sina pojkar också så det blir ju perfekt, den heglen ska jag vara LEDIG, då blir det nog parteeeey :D Hr BARA jobbat natt de senaste helgerna så har sparat pengar eftersom jaginte går ut, men är jäkligt sliten efter det!

Sen den 24 september kommer pappa och Anna, kommer också bli hur bra somhelst!!! Och mamma kommer i november:) åh, hösten kommer gå snabbt minsann!!

Nä, nu ska jag mysa med min kära innan jobbet:) Puss på er!

heja!

Hr inte suttit vid datorn på jagvetinte hur länge, men var har tiden funnits? Ingenstans!! Måndag - tisdag var det lugnt med jobb, jobbade på BK på måndagkväll, barnhage tisdag. Sen började det jobbiga:

onsdag-barnhage 8.30-16, BK 17-00

torsdag-barnhage 8.30-16, BK 17-00

fredag-barnhage 7.30-15, BK 23-05

Såhär kommer nog mina veckor se ut ett tag framöver skulle jag tro! Men det går rätt bra, men idag var jag jäkligt trött då jag börjar halv8, sov bara 5h! Men nu har jag sovit i 2h istället, vilket var jäkligt härligt:)

Imorgon ska vi till Strömstad och handla, gå lite på stan osv. Köpa KÖTT!!!!! Mummaaaaa.

Nä, orkar inte ens sitta vid datorn,
nu ska jag hjälpa B med maten:) pussss

fre.

Fyfasen vad trött jag är!!!!!

Och jag ska jobba natt 00-05, heja! Sen jobbar jag 13-21 imorgon. Egentligen skulle jag jobba 15-21 idag men Ella kunde inte jobba natt så hon fick byta med mig. Får ju trotsallt dubbelt betalt på natten så antar att det är värt det:)

Annars då. Varit på intervju idag, på adecco (tackar pontus för det!!!!!!) och det gick greaaat:) Sen har jag solat, varit ute och sprungit, vilket var det jobbigast jag gjort. Sprang vid 3 på eftermiddan med kanske minst 26grader och strålande sol, magknip, surmage, kramp i axlar och ja.. Ni förstår att det var jobbigt :P Men efteråt var det riktigt skönt!!!!

Ikväll har jag och B käkat tacos, gött som fan!!!
Nu sitter vi bara och inväntar jobb, men det brukar inte vara lika mycket fredagar som lördagar som tur är:) För jag tror att jag håller på att bli sjuk nämligen, hostig och kallsvettas. Men det går nog över hoppas jag, kan inte vara sjuk och missa jobb ju!

Nä, nu ska jag gå och mysa med B:)
Hoppas ni får en fin kväll:)

PS. Längtar till september som attan!!!!!! Först kommer mina underbara bästa kära vänner matilda & natalie med pojkar, sen kommer min kära pappa också :D UNDERBART! Sen i november kommer mammaaa! Hösten kommer gå snabbt!

ons.

Ledig idag, otroligt härligt faktiskt. Har fått endel uträttat:

* sprungit en timme
* gått en promenad
* damsugat, torkat lite
* tvättat
* hängt upp tvätten
* handlat
* bakat åt min kära

Han kommer nämligen få fortsätta jobba på hans jobb (egentligen hade han bara sommarvikariat i 1 månad). men eftersom han är så duktig får han fortsätta :D Han är bäst!

Sen har min post från mamma kommit också, det innehöll 3 tjejböcker! Fick 3 böcker av philippa innan jag for, ni vet sånadär typiska tjejböcker som är roligt att läsa:) Man slipper tänka så mycket, det är underhållande och man kan inte slita sig från boken! Alla 3 böckerna var av samma författare, så då bad jag mamma köpa 3st till av samma. Så får hoppas att dessa är lika bra:) Dom är iaf skrivna av katarina von bredow, om nån undrade, haha..

Ikväll ska vi laga hemmagjord pasta carbonara, det är göttttt!!!!
Sen ska vi bara mysa på:) Längesen nu! Jobbar ju mycket kväll..

Nä, nu ska jag ta ut min skogsbärs-smulpaj ur ugnen.
Hoppas ni har en fin dag, här skiner solen:)


Jag & B på hans student:) PYSS

tis.

Extremtjäklalugntigår på jobbet igår måste jag säga, knappt en kotte!

Men måste faktiskt medge att jag gillar att jobba kväll, förutom att jag inte får somna tillsammans med min kära och umgås med han på kvällen då, vilket är ett stort minus!!

Imorgon är jag ledig, oh så skönt! Dock så vart jag sjukt rastlös förra veckan när jag var medig själv, hoppas Dina inte tappat mitt telefonnummer nubara, haha! Det skulle iaf vara fint väder:) Så jag hoppas på det, då kan jag annars ligga i parken!

Har hunnit vara ute och sprungit, gjort lite styrka, duschat, ätit osv! inte mycket med andra ord, trots att jag klev upp strax efter 10, inte så tidigt men :P

Nä, måste klä på mig nu! Ha en fin dag:) Kleeeem

mån.

Ny vecka, jobb mån, tis, tors, fre, lör.

Har hunnit med en springtur idag, plockat lite här hemma, käkat frukost, ringt ett lovande samtal osv. Ska börjar vandra mot staden och jobbet om ca. 1h så innan dess ska jag bara njuta av min ensamhet. Inte så ofta man är själv nu när vi har 2 inneboende minsann:) Haha!

Mycket tnkar går i min hjärna nu, tänker inte gå in på något. Vet inte om det är positivt eller negativt. men ni får kanske veta inom en snar framtid, you never know, mohahahah... Nämen:)

Annars händer det inte mycket i veckan, jobbar kväll både idag och imorgon, på onsdag ska jag kanske träffa Dina:) Sen blir det lite springturer osv. Det gamla vanliga helt enkelt!

Ha en bra dag:)

sön.

Har knappt suttit vid datorn i helgen och tänker inte göra det längre idag heller.

Börjar klockan 6, så måste fara om 30min.
Skriver imorgon, pussss

RSS 2.0