tisdag off.

Idag har jag varit ledig. Gick till en liten park och solade i 2 timmar innan jag vart alldeles för rastlös. Och kissnödig för den delen. Så tog mitt pick och pack och for hem till lägenheten. Slängde i mig lite turkisk yoghurt och en kaffe för att lite senare fara ut på en jogging/powerwalktur. Riktigt skönt förutom dendär jäkla huvudvärken. Fy vad otrevligt det är. 

Annars har jag precis sett första avsnittet av pretty little liars. Bra tidsfördriv när alla andra serier har uppehåll. Och nu har jag ingen som klagar över tjejserier, fast det saknar jag förstås litegrann måste jag erkänna.. 


Nu ska jag borsta mina små tänder och se ett till avsnitt för att sen sussa. Godnatt på er ♥

midsommarhelg i umeå.

Åh, jag hade en så bra helg så ni fattar inte. Okej, den började inte så bra. Bussresan var ett helvette. Jag kunde inte fälla ner sätet (som jag skrev tidigare) vilket ledde till en sjuk huvudvärk. Men väl framme och jag fick pussa på min man så var jag glad igen. Det var värt besväret, tusen gånger om!! Sen sov vi några timmar innan vi begav oss in mot stan. Där fick jag krama om bästa N, käka god midsommarmat, spelade ölspel, gjorde midsommarkransar och hade det allmänt gött innan vi begav oss till en fest på grubbe. Efter några timmar där promenerade jag och B hem, även ett maxmål fick slinka med. 

På lördagen klev vi upp vid 12. Åt lite jordgubbsfrukost hos Bs pappa innan vi gick och hämtade bilen för att sedan åka till hotell aveny och checka in i minisviten där. Älskar den!!! Gick och handlade gottis, myste innan vi gick och käkade på invito. Helt okej, ingen wowmiddag men den dög. Sen promenerade vi till hemmakväll och hyrde film för att senare inta jacuzzin med bubbel och vindruvor och en bra film. Perfekt lördag om jag får säga det själv♥

finaste människan på jorden är vad du är:) tok!



jag älskar dig!

söndan for vi hem till mamma och åt tacomiddag. Mys att umgås lite med familjen! Sen for vi till gräsmyr  och jag gruvade mig för att lämna. Lika jobbigt varje gång.. Jobbigt var det även att kliva upp halv6 imorse. Hejohå. Men det har varit mycket på jobbet så tiden gick snabbt! 

Ledig imorgon och det ska vara soool, vilket innebär att jag kommer ligga i gräset och pressa! puss

så.jävla.lycklig.

Efter att ha suttit på en buss i 9 timmar UTAN att kunna fälla bak sätet, vilket resluterade i ännu mer huvudvärk och ont i kroppens alla muskler och leder så var det helt fantastiskt att få träffa min bästa igen. Äntligen! Pirrig av lycka i hela kroppen ♥

Nu har vi sovit ganska många timmar (B sover fortfarande och jag dör av rastlöshet!!!) så jag är redo för midsommar. Kommer bli helt underbart tror jag, eller Vet jag. Trots regn!

Önskar er alla en glad midsommar!


4år med Dig.

Aldrig trodde jag för 4 år sen att jag hade hittat Han med stort H.
Du är den finaste personen jag vet och jag längtar efter att bli gråhårig med dig.
Men just nu längtar jag bara efter din underbara famn.
Jag älskar dig, lite mer för varje dag som går ♥ Pyss/din varg

I'll see you soon, then



Om ni vill gråta en skvätt ska ni se filmen dear john. En riktig jenniferfilm.

Mindre än en vecka tills jag är på hemmaplan för en långhelg, längtar ♥

one week

Om en vecka åker jag hem på besök. Om jag längtar? Dum fråga:)
Sovit som ne stock inatt. 11 h, det behövdes tror jag.
Ska sticka ner till stan nu en sväng. Njut av er torsdag, snart helg ♥


.

Varför ska livet vara så jävla svårt ibland?
Beslut hit och beslut dit. Kan ingen bestämma åt mig?
Det är väl det som kallas att vara vuxen antar jag..

Helgen.

Har haft en jättebra helg då Elin varit här och hälsat på.
Vi har hunnit med en utgång på Berns, promenad längs vattnet, stadsrunda, promenad i gamla stan etc. Jättemysigt har det varit :) Men inte många bilder har det blivit kan jag säga. 






Mina tjejer

Jag hade en helt fantastisk helg med mina tjejer. Trots en sjuk N, saknad efter min kärlek så har helgen blivit så otroligt bra. Vi har skrattat så träningsvärken i magen kommit fram, dansat loss på summberburst, ätit god mat på mysiga uteserveringar, trängts (?) i min lilla bäddsoffa, firat Ns födelsedag etc etc. Helt underbart helt enkelt. Men jag låter bilderna tala för sig själv. Ni är bäst mina vänner, vad skulle jag gjort utan er? ♥
mysig lunch på uteservering


fina födelsedagsbarnet















Nu blev det mycket bilder. Så det kommer fler längre fram. Bl.a på den underbara dagen i skärgården :) Nu ska jag äta lite frukost/lunch sen sticka iväg på jobbet. Ha en fin dag ♥

vilken dag.

Pust säger jag bara. Största leveransen någonsin. Kaosmycket folk i butiken. Fruktansvärt varmt. Svett och stress är nog det ord som beskriver denna dag bäst. Men den sprang iväg. Bokstavligen.

Så nu sitter jag i soffan och ska strax börja bege mig in mot centralen för att möta upp Natta!!! Åh, helt fantastiskt ska det bli :D 

lycklig

Första natten.



Då var första natten i lägenheten avklarad.
Har endel smågrejer jag måste köpa. Galgar, ljus, blommor etc.
Men än så länge känns det jättebra :) 

Sen att Natalie anländer ikväll och Matilda imorgon gör det inte sämre heller!!!
Är så sjukt taggad på lördag och summerburst. Kommer bli galet.
Kommer bli en underbar helg vilket som. Jag har ju mina bästa tjejer här :)
Men nu måste jag göra mig iordning för jobb. Jag är så trött.
Sov halvdåligt inatt, somnade sent och vaknade tidigt.
Men det är väl så innan det blir "hemma" :)
Nu ska jag hälla i mig lite kaffe sen börja bege mig mot tunnelbanan.
Vi har verkligen SOMMAR här i Stockholm nu.
Hela veckan har varit 20-25 grader. Fantastiskt :) puss!!!




apartment.

Ja, igår skrev jag kontrakt på en liten lägenhet. Den är inte stor. Men rätt mysig. Bara över sommaren. Men vad gör det? Det är ju en lägenhet iallafall!! Jag är lycklig :) Får flytta in idag, så jag och tjejerna kommer på där i helgen!!!! Iiiihh, längtar! 

Nu ska jag strax åka iväg till jobbet.
Har en miljon saker att göra idag på lunchen också...
Hej o hå. Men efter jobbet ska jag få nyckeln, sen tar jag mitt pick och pack från pappas lägenhet och sticker till den nya :) Och imorgon kommer bästa N och på fredag bästa M! Det rullar på nu:)

RSS 2.0