Första tentan

Så var första tentan gjord. Skulle komma upp ett inlägg igår men det gick inte att publicera. Hade en aning tentaångest kan jag meddela er.Huvva. Inte kul!! Sen att man vaknar av att det bokstavligen talat ÖSER ner gjorde ju inte saken bättre. Men det var bara att ta på sig regnstället och cykla och möta upp de andra tjejerna.
 
Tentan sån cirka 3 timmar, så efter det blev det hem en snabbis innan jag gick och mötte upp några från klassen på bishops. Där FIRADE vi att första tentan är gjord med mat och en kall öl. Väldigt trevligt var det. Kändes välbehövligt, trots att man hade förbrukat alla hjärnceller på tentan så man var sådr lagomt trött.
 
Idag ska jag iväg till skolan en sväng. Innan det ska jag ut på en morgonprommis med Caisa. Längesen vi sågs så det ska bli riktigt trevligt! Annars blir det bara jobb i helgen. Men pengar pengar. 
 
Jaja, mina vänner. Nu ska jag klä mig och gå ut i kylan. 
Hoppas ni får en härlig fredag!!

Fredag

Godmorgon på er.

Har precis käkat frukost och varit ute med Bosse på morgonrundan. Ska strax bege mig till skolan för föreläsning, sen hem och i eftermiddag tillbaka för seminarium!

I helgen är det avslutning på nollningen. Avslutas med sittning på Rex, kommer bli riktigt kul :) Jaja, ska iväg nu strax.

Ps. Bosse har fått en tratt den stackaren. Men bra förvaring för bollar, hehe... Ha en bra fredag!!


Sjukstuga

Hej på er!

Ett snabbt kvällsinlägg från sängen innan jag somnar. Nollningshelgen som var höll hög standard!! Frengers med utgång på fredagen och temafest med tema serier på lördag. Sjukt kul. Vi var pacific blue som ni kan se på bilden här nere.

Annars blev jag sjuk under söndagen så halsen har värkt som bara den, hostar så lungorna sprängs (typ) och snorar som ett barn. Men ÄNTLIGEN börjar det lägga sig, tackolov!!!

Veckan har bara inneburit plugg och lite plugg till. 3 seminarium, heja! Tenta bästa torsdag. Inte taggad. Hej tentaångest!! Jaja, gonatt med er:)


Student

Okej, sista inlägget jag skrev var 23 juli. 23 JULI??? Inte riktigt okej kan jag tycka. 
 
Men nu ska jag iallafall försöka ge er en liten uppdatering här.
Jag har gått och blivit universitetsstudent. Har nu gått 2 veckor på personalvetarprogrammet. 
Och jag trivs riktigt bra. Verkar vara en riktigt härlig klass,
och själva utbildningen verkar väldigt bra och intressant :)
Men man har inte riktigt tid till jättemycket annat just nu. 
Har som inte kommit in i pluggtänket än, och verkligen inte litteraturen och SPRÅKET i litteraturen. Man fattar inte sådär jättemycket..Men det kommer väl. Första tentan är om ca 2 veckor.. 
 
Annars så har vi fullt upp med nollning och allt vad det innebär. 
I helgen är det temafest och frengers. Kan bli spännande... Återkommer om det.
 
Nä hörrni. Blev lite bråttom. Ska ner på stan och leta kläder inför temafesten imorgon innan jag beger mig till skolan en sväng. Hoppas ni får en härlig helg. Jag kan inte lova hur mycket jag kommer uppdatera er. Men jag ska göra mitt bästa!! PUSS

RSS 2.0