klipp klipp

Hallåhallå!

Haft en bra helg. I fredags var vi i gräsmyr och åt god middag, sen blev det en tidig kväll i och med högskoleprovet igår. Kul att testa på det. gjorde det mest för att se hur det gick till så nu vet jag vad jag måste träna på tills nästa gång :) 

På kvällen träffade jag Philippa & Vickan. Gick till Olles och tog en öl.
Men gick hem rätt tidigt.. 

Idag har jag klippt bort halva håret, typ. En lång page blev det.
Känns fantastiskt skönt, slippa alla tovor i håret när man har utsläppt t.ex.
Ovant men jag är nöjd, tack mamma!!
Nu har precis Björns pappa och Anette farit hem, vi bjöd på fläskfilé till middag :) Mumma! 

Hade inte mycket mer att säga. Bjuder på en halvtaskig bild på nyfrippan. KRAM


Godingar

Är kär i mina nya älsklingar!!


27 oktober 2011

Hej på er. 

Sitter här och kan inte sova. B sover så gott sen länge tillbaka. Om jag är avis? Oja. Nu förstår jag hans frustration när jag somnar x antal timmar före han och han inte kan sova. Speciellt när han börjar innan 6 på mornarna. Så det är försig inte mer än rätt att han får sussa gott. Inatt drömde jag då alltför många konstiga drömmar, alltifrån att N "tog" en hundvalp jag och B "paxat" till att jag var med i bonde söker fru till att jag skulle skäka pengar till cancerfonden. 

Denna vecka har då varit allt annat än rolig. Legat sjuk 2 dagar, inte haft någon ork i kroppen överhuvudtaget. Har inte haft det på många dagar nu. Huvudvärken tränger på och magen gör ont, och såklart feber på det. Så det har inte blivit någon träning på alltförlänge. Om jag känner mig pigg imorrn blir det nog ett träningspass då. Sen ska jag på en mysig morgonprommis med fina Caisa, träffa Elin på eftermiddan och middag i Gräsmyr ♥ En fantastisk fredag med andra ord, bra början på helgen! 

Mindre taggad är jag på högskoleprovet på lördag.. Har inte pluggat något nu, utan tänker göra det mer för att se hur det är. Sen satsa mer till våren. I och med att jag bara ska plugga någon kurs i vår och börja på riktigt nästa höst. 

Nä, vet ni vad. Nu måste jag försöka sova. Är HELT slut, men har alldeles för mycket tankar och drömmar i skallen för att kunna slappna av. Spikmattan kanske får vara min räddning inatt? Kram och godnatt på er ♥



21okt.

Äntligen har skattepengarna från Norge kommit. Mer än förväntat men det tackar vi inte nej till!! Men det mesta ska in på sparkontot. Men lite ska såklart slösas ;) 

Nu ska jag strax åk till universitetet och möta upp gruppen för plugg.
Vi ligger rätt bra till just nu iaf. Skönt :)
Sen ska jag hem till mamma och färga håret och äta middag, mys!!

Helgen blir inte särskilt intressant. Jobb och plugg. Typ.
Men efter nästa helg slipper jag tänka på HP för ett tag iallafall.
Gör det mest för att se hur det är och ska satsa mer till våren.

Nä kära vänner. Nu måste jag springa till bussen.
solen skiner i Umeå idag ♥ fantastiskt.

20okt.

Halloj!

Kunde verkligen inte sova igår. Vet inte vad det var. Låg och vred och vände på mig. Björn hann komma hem från jobbet kl.12, då hade jag halvslumrat till, men vaknade till av massa pussar. Men efter det var det kört. Minsta lilla ljud störde. Gick och la mig i soffan men fick så jäkla ont i nacken. Så hittade ett par öronproppar i en låda och la mig i sängen. Då gick det bättre :) Men ingen träning denna morgon inte. Ska till sjukgymnasten klockan 11, sen börjar jag jobba kl. 13. 

Har inte en lugn stund nu, måste plugga som en liten gris nu. Högskoleprovet är nästa helg, sen plugga till de olika seminarierna och jobb. Men den 1 nov. blir det Sthlm med Jea och se Rihanna!! Åh så kul :)))

Annars är det massa annat som snurrar i min skalle. Mycket pirrrr:)
Nä, nu måste jag köra slutspurten här innan jag ska bege mig. Kram ♥


18okt.

Halloj på er!

Har verkligen en fullspäckad vecka. Jobb igår, idag, tors, lör + sön. Sen möta upp juridikgruppen imorrn och fredag, dvs. att jag måste plugga!! Sen är det endel andra saker som måste fixas med. Så det är full rulle varje dag! 

Helgen var iallafall väldigt bra. Fredag var det idolmys, lördag lite stadsstrosande innan jobbet sen på söndan så var jag och Liselotte på the studio och blev sminkade och fotade. Usch vad jag gruvade mig. Tycker inte om när någon tar kort på en, lättare när ingen ser ju!! Men vi hade nog gruvat oss lite i onödan. Efter det gick vi och åt på kinarestaurang :)

Här har ni några av bilderna som togs..








Pluggis

Hejhopp!

Allt bra här. Tog ut mig på löpbandet idag ska jag tala om för er. 12,3 km stannade jag på. Hejohå. Men skönt vare efteråt :)

Efter träningen for jag och fick akupunktur, helt slut i kroppen efter det vill jag lova. Men det var bara att bege sig till skolan minsann. Vi fick liite gjort iaf. Men nu blir det näsan i lagboken dag ut och dag in minsann.

Imorrn blir det jobb, likaså lördag:) pengarna behövs så det tackar vi för! Nä, plugga vare ja... KRAM


torsdag 13/10

Godmorgon! Ska strax fara iväg och träna lite. Har sån huvudvärk nu men det brukar oftast gå över när jag tränar, vilket är skönt!! Så man får kämpa på i början men sen släpper det :) Idag ska jag först till sjukgymnasten, sen ska jag mötte upp gruppen och plugga lite associationsrätt och eu-rätt! Hejohå! Men måste försöka hinna förbereda mig lite mer. Var inte så aktiv med pluggandet igår som jag borde ha varit. Men lite fick jag gjort iallafall. Jaja. Vi hörs senare. KRAM!

Walk in closet

Hallå fina!

Fytusan vad trött jag var imorse när klockan ringde. Stängde av den och vaknade kring 8, skönt! For och tränade, blev ett rätt lugnt pass men skönt att röra på sig iaf:) tog en promenad i skogen sen också, riktigt härligt med höstluft i lungorna!

Nu sitter jag och försöker plugga. Hejohå! Ska nog fortsätta nu...

Här får ni iaf två, inte så bra bilder på klädkammaren :) inte riktigt klart men snart så! Hoppas ni hat en bra onsdag! Kram


gokväll

Hejhopp! Precis hemkommen från jobbet och sitter och dricker en kopp te. Kallt som fasen ute ju. Inte tänkte jag på det när jag cyklade till jobbet idag när solen sken. Idag har vi hunnit förbereda oss för seminariet vi har imorrn och på fredag, gött! Har även hunnit vara på gymmet och styrketränat lite samt kört ett corepass. Känns som att jag fick tillbaka energin efter passet, trots TRÖTTA ögon imorse! Imorrn ska jag försöka pallra mig iväg på spinning kl. 7, för sen är det full rulle hela dagen, seminarium 10-15 sen jobb hela kvällen! Ja, om jag ska orka mig upp är det nog dags för sängen. KRAM och sovgott

4 oktober.

Hej regniga tisdag! Drog till gymmet imorse kring 8 och sprang 13km. Helt slut efteråt promenerade jag hem i detta otroligt tråkiga vädret. Usch.. Men man får väl räkna med det efter några fina dagar antar jag! Nu måste jag plugga lite innan jobbet. Börjar kring halv 2 så jag har några timmar på mig. Sen är det full rulle hela veckan. Jobbar alla dagar förutom fredag, imorrn ska vi i juridikgruppen träffas, sen seminarium tors-fre. Men jag räknar med att veckan kommer springa förbi och helt plötsligt är det måndag! Hoppas bara att jag hinner med lite träning :) Nä, nu ska jag fortsätta här. Ska försöka hinna slänga upp en bild på klädkammaren som börjar likna nånting nu :) KRAM!

1 oktober

Herregud, är det redan oktober?? Tiden springer förbi mig... Igår blev det iallafall myskväll med god mat, idol och bästa sällskapet :) Somnade tidigt i soffan och vaknade minst lika tidigt imorse. 7:15 plingade mina ögon upp och var pigga. Drack min vanliga morgonkaffe, packade träningsgrejer och for och löpte 12 km på gymmet. Fantastiskt härligt såhär efteråt! Bra start på helgen med andra ord. Ikväll blir det kusin och fastermys. Åh vad kul det ska bliii!! Väldigt väldigt länge sen! Hoppas får en underbar helg! Kram

RSS 2.0