23juli

Så var man inne på andra veckan efter semestern. i helgen har det inte varit en enda lugn stund. Fredagen gick åt till handling, lite fix här hemma medan B grejade med bilen. Lördagen började med en mysig prommis med N och deras lånehund för helgen, lilla frallan Rut, som är mindre än Bosse trots att hon är 1,5 år äldre:) Sen gick resten av dagen åt till storstädning av lägenheten (Bosse var duktig och hjälpte till, speciellt med dammsugarn...) , vi var och köpte blommor, busade och hade oss medan B var i garaget och var duktig. Vid 20.00 var vi klara så då kom Elin hit och det blev en spontanutgång för oss, väldigt trevligt! 

Igår var det släktträff i Skellefteå med gokart, lekar, tipsrunda, massor med hundar och go släkt som man inte träffat på år och dar :) Vi var dock inte hemma förrns efter 23, sov dock hela vägen hem i bilen, trots tre hundar och fyra människor i bilen. Så var relativt pigg imorse då jag drog med mig Bosse ut på en morgonprommis runt 5.30. 

Nu sitter vi utslagna alla tre. Precis satt mig i soffan med en bulle och en smoothie. Ska strax dra mig vidare till sängen och läsa en stund innan jag somnar! KRAM

13/7

Halloj. 

Har liksom inte riktigt haft lust eller så att skriva här. Men gör ett försök nu, sådär i slutet på semestern. Har haft det otroligt lugnt och skönt dehär 3 veckorna. Var i Stockholm en sväng förra veckan och hälsade på pappa. Visade sig att Cissi skulle dit samtidigt så det blev perfekt! Vi åkte båt och skålade i rosé, strosade på stan, gick på grönan och åt, åt, åt. Solade lite på klipporna gjorde vi förresten också, dock blev det inte särkilt mycket av just solandet då jag mest oroade mig för lla fästingar, men det är en annan historia. 

Tiden har verkligen sprungit förbi, bokstavligen. Känns ändå hyffsat att få tillbaka rutinerna igen. Har ju inte direkt varit dunderväder heller. Men nog har vi tagit oss ett dopp, och Bosse har tagit sina första simtag:) Lillgrabben som inte är så värst liten längre. 

Och nu börjar hösten planer se lite klarare ut också. Blir troligast personalvetarprogrammet för min del. Känns både roligt och läskigt, men mest roligt förstås :) Var lite i min egna värd igår då jag och Caisa lunchade eftersom sidan vägrade fungera, hehe.. 

Idag har jag hunnit med en rejäl storhandling, lunchat med mamma på stan samt även införskaffat mig ett rejält regnställ, var verkligen på tiden!! Sen tog jag och Bosse en prommis i skogen, man får passa på då det är halvdåligt väder (dvs mindre mygg och förhoppningsvis inga ormar i sikte). Nu har jag precis målat naglarna, sett lite SATC och ska bara mysa ner mig i soffan. Imorrn ska jag och B iväg och mysa på iksu spa, följt av middag på tapas för att fira vår 5årsdag lite i efterskott sådär. Bosse får vara hos bästa mamma över dagen och natten:)


Jaja, nu ska jag sluta tjata om ointressanta saker.
Här får ni några bilder från båtturen i stockholm och några på Bosse (även kallad Diding nuförtiden, fråga inte varför) som förövrigt ÄLSKAR att slick upp vattnet från gräsmattan då det regnat.. Knäppa hund:)









och så slutligen några på vår lilla grabb..





KRAM ♥




RSS 2.0