Mångas dag idag!

Björns födelsedag, Saras födelsedag och morsdag!
GRATTIS TILL ER!

Vädret är jag helt underbart, så sjukt varmt och inte ett enda moln på himmelen. Åh vad jag älskar det, TUR att jg inte jobbar idag säger då jag! D¨hade jag avlidit, haha..

B löigger och sover, djupt och skönt antar jag. Men ska inte väcka han än, om ett tag! Han måste få sova ut ibland jööö! Men tror att jag ska ta lite frukost och sätta mig ute ett tag:) Jaja, orkar inte sitta här och ödsla tid. Ni får ha en underbar dag:)

Trött!!!!

Slutade vid halv12, sliten. Men tur att bakisheten gick över innan jag började, eller när jag började! Sen gick jag på subway och köpte käk åt mig och björn. Nu sitter vi på folkets hus, B jobbar och jag sitter och nördar! Och nu fyller han år :D 20 jäkla år. Puss på han!!! Världens bästa! Fast han ska få sin present imorgonbitti, hoppas han gillar den!!!! men det tror jag ;)

Imorgon blir det förhoppningsvis sol och mys!

Nä, nu ska jag vara lite social, om 55 minuter slutar han så då får vi fara raka vägen hem! Skönt:) Godnatt!

Jäkla mage

Igår blev verkligen en impulskväll!

Var egentligen tänkt att jag skulle vara hemma, eller bara umgås med matilda och jea. men så blev det icke. Vi bestämde oss för att förtära lite alkohol, sagt och gjort! Hade riktigt trevligt tills min mage började ge upp. Börjar må jätteilla och få ont i magen, och då måste jag ha mat i magen. Var egentligen inte alls särskilt onykter, efter maten var jag spiknykter kändes det som iaf. Men i och med att jag inte kom in efter de (fick gå in gratis, dvs. inga band) och tjejerna hade redan dragit så gick jag hem.

Hahaha, vissa människor är bara SÅ patetiska, som igår på max. jag kunde knappt stå för att jag hade så sjukt ont i magen. och killen bakom mig och björn frågade "står man eller sitter man i en kö?" Trots att det varken tog längre eller kortare tid att vi satt blev han sur som fan för att vi satt. Att man ens orkar bry sig om såna saker, då kan man faktiskt inte ha mycket annat för sig. ja, där fick man sig ett gott skratt iaf:)

Nä, nu ska jag gå ner på astan och köpa min ring som jag tänkte köpa igår. Fick pengar av Anna till den, väldigt snällt:) Ska nog köpa en glass på vägen, en dricka också kanske, är så törstig, men inte på vatten, på typ, oboy eller nåt! Lite bakis är jag men inte så värst. Hoppas det går över:) Nä, tackförmig!

Hemlisar..

..det är precis vad jag hållit på med ikväll, till B!

Otroligt skönt att vakna 10.30 imorse, det tackar jag inte nej till minsann!
Fika hos Karin, stan ett tag sedan hem trött som jag vet inte vad, hur kan det komma sig??
Trots att jag sov 9h inatt, sov bra och allt så var jag ändå trött, fy!

Gick iaf förbi USM idag och berättade att jag skulle till Norge osv. I och med att jag bundit upp mig i 12 månader så kan jag inte avsäga mig kortet, vilket är surt i och med att det är inte många som vill ha gymkort på sommaren. Natalie skulle egentligen köpa men hon ångrade sig för någon dag sen så nu är det ju svårt att hitta någon annan med så kort tid kvar. Så om ni vet någon som är intresserad av att ha ett kort på USM så får ni gärna säga till mig, kostar 295 i månaden så är inte alls dyrt, bra med pass ochbra gym så:)

Hursomhelst, när jag kom hem velade jag om jag skulle ut och springa eller inte. For iaf ut och sprang, riktigt skönt, dock var jag tom i magen så fick magknip och hade det hela vägen, men jag kämpade på:) Efter de har jag bara slått in Bs paket, så mycket jag kan iaf. Måste fixa lite saker imorgon på stan också men sen är jag finito!!

Imorgon vet jag inte vad planerna är, ska på ängarna och kika lite brännboll iaf sen kvällen är helt oplanerad. Lördag blir det sol på dagen och jobb från 4. Synd dock för jag missar partyt som var inplanerat men, nästa helg taggar jag ännu mer nu :D Nä, ska sluta skriva och ringa det vanliga godnattsamtalet, älskar det:) Dock älskar jag mer att somna i en varm famn. Men man kan inte få allt här ivärlden, trotsatt jag tror det!


Yran förra året, eller förrförra?? Det måste vart förrförra, galet vad tiden går!!!!


HAHAHAHAHA, FY FASEN!!!! Jag bjuder på denna,hahahah. Kan inte sluta skratta

godnatt
hahahah

Sunny day

Vilken härlig dag det är idag:)

Ingen skola, bara fika med klassen hos vår elevhandledare. Kan ni fatta hur jäkla kort tid det är kvar tills studenten???? Stört. Om precis en vecka är det balen, åh så jag längtar:) Kommer bli riktigt grymt tror jag!!!!

Har just kletat på lite mascara, nu är det frukost sen bussen mot stan!
I helgen ser det inte ut att bli sämre väder, både lördag och söndag skulle det vara kring 25 grader, 25, det är stört!!!! Tur att jag bara jobbar kväll på lördag så jag kan ligga i solen då, sen är jag ledig på söndag också, då ska jag och min bästa fara på picknick. Mysdag, han fyller ju faktiskt vuxen ju:) Åh!!!!

Nä', frukost vare. Ha en underbar dag allihopa, det är ni värd! PUSS

Onsdag

Allt som varit sså bra blev pannkaka idag..

Eller, när jag tänker efter är det inte Så dåligt, men det är inte det bästa.. Men bättre dagar kommer:) Provade iaf min balklänning och det vart perfekt med de andra tyget! Helt underbart blev det faktiskt, dock var den lite stor så det ska bara sys in lite sen är den finito, underbart!!!! Björns slips var också gudomlig, oj vad snygga vi ska va!

Nu har vi nyss tagit ett härligt bad och ska snart hitta på något, vad vet jag dock inte men något ska det bli. Är ju för fasen storm ute så det blir väl mys framför en film antar jag. Men jag vill ha godiiiiis!!!

Nä, nu måste jag underhålla B, han är uttråkad. PUSS

Pirrimagen

Gud vad balen närmar sig nu!!!!!

Var hos mamma för att se om vi skulle lägga på en till toning på håret så det skulle passa med löshåret, men det var perfekt :) Så underbart skönt! Nu är det bara att testa frisyren och det ska vi göra på måndag, ah vad spännande:) Har en frisyr i huvudet hur det ska se ut men vet inte hur det kommer bli. Hoppas det blir fint, men det tror jag!!!!

Nä, nu äre DH sen sängen:) Skulle tydligen inte till tandläkaren som jag trodde imorgon utan jag ska till vårdcentralen, virrhönan själv.



Balen 2008, jag och hjärtat!

Nu är jag en ny människa igen..

..Vandrat i cirka 6 timmar, bestigit 3 berg och sovit i tält kan man inte vara annat än jävligt äcklig!

Duschen jag tog var mer än välbehövlig kan jag lova! Fysatan vad äcklig man var, svetten hade liksom grott in ett antal gånger.Speciellt när man gick och bärde dendär jäkla väskan!!!Men har dock haft det riktigt braVisst känner man sig ofräsch osv. Men det har varit riktigt mysigt att sitta vid elden och grilla pinnbröd, mys i tältet, taggat studenten och så vidare!!!!!

Men nu är jag hemma och tänker inte gå en meter till, tänker inte röra mig ur fläcken ikväll utan jag ska bara FETA mig som fasen!!! Bara njuta över min egen säng och tystnad! Snart fyller björn år, samma dag som sara:) Sen är det bal och student. Och framtills dess ska jag bara NJUTA över att vara hemma och tillbringa tid med mina vänner innan jag far!

Nä, ha en bra kväll hörni:)

Lördag

Mardrömmar inatt igen, vad har hänt med mig?

Vaknade iaf 07.20 och då var det strålande sol. Tänkte i en sekund ungefär att jag skulle kliva upp och ut och springa, men den tankan sköt jag bort och fortsatte sova. Tur de, annars hade jag troligast inte hållit mig vaken på jobbet....

Imorgon får jag iaf sova lite längre hoppas jag.. Fast då måste jag packa, kommer inte hinna göra det ikväll troligast. Längtar tills vi är där. Då behöver man inte tänka på dendär jäkla packningen längre. Som tur är behöver man inte så mycket, inga andra kläder än typ mjukiskläder, tackolov. När man packar är det oftast necessären som väger och den slipper vi denna gång=skönt:)

Nä, nu ska jag göra det sista innan jag hoppar i bilen mot jobbet!

Godnatt från mig

Mina ögon slocknar vilken sekund somhelst, men först ska jag ringa ett mysigt samtal till mina kära och borsta mina små tänder.

Ikväll har jag haft lite hemligheter för mig gällande Bs present. Oh så bra den kommer att bli:) Längtar verkligen tills han får den!!!! Kommer bli grymt. Älskar när man är nöjd över presenter. Kan inte tänka mig att han kommer bli missnöjd, nöjd är jag, haha!

Nä, tänderna och bästa vare ja!
Godnatt från mig till dig


I Gabis stuga för X antal somrar sen. Underbara svenska sommar :)

Fredagkväll - trött var ordet

Började 11 imorse. Och vaknade alldeles blöt i svett, inte riktigt bokstavligen men nästan. Drömde ett X antal mardrömmar inatt. Usch! Aldrig roligt att möta myror lika stora som hundar exempelvis..... Haha...

Jobbet gick strålande idag, jäkligt mycket folk!!! Men det är skönt, för då går tiden snabbt:) Dock inte lika roligt att man inte hinner käka något men, så kan det vara ibland. Slutade vid halv7 så då sprang jag till bussen. Hem, städa rummet, hoppa in i duschen, äta en sen men ack så god middag! Nu sitter jag här och är allmänt trött, ont i fötterna och gud vet inte vad! Men jag klagar inte, har tjänat ihop lite pengar idag så jag är nöjd:) Imorgon blir det nog ännu längre. Om vädret är int lär det nog bli ett 12timmarspass, kulturnatta ju!

Imorse for jag snabbt in innan jobbet och köpte ett par enkla, vit-silver/grå ballerinaskor som jag kan ha på studentkvällen. Kommer aldrig orka ha klackar hela dagen, jag vill ju dansa hela natten lång, och då klarar nog inte mina fötter klackar. Så när dom dör, då får platta skorna byta av:)

Nä, nu ska jag gå ner och vara social. Hoppas alla har en underbar kväll!!


B och jag på hans student!

Jobb

När jag for till jobbet imorse var jag verkligen inställd på lite folk, i och med att det såg ut som om det skulle börja regna på en gång. Men efter 2 timmar kom det mycket folk, vilket gjorde att tiden gick snabbt:) Skönt! Nu har jag duschat, packat. Nu fattas bara middagen och att B kommer innanför dörren:) Han far till piteå imorgon med morin så jag måste passa på att kramas med han jö!

Nä, nu väntar grillat. Men utan beasås, grr.....
Hoppas ni får en fin kväll:) KRAM

!

I och med att vädret är som det är, dvs. inte soligt, och det är söndag, dvs. stan stängt kommer jag inte ha mycket att göra idag. hatar det för tiden går så otroligt långsamt då. Usch! men somsagt, pengar som pengar:)

Nä, nu måste jag göra iordning mig!

Krist Himmelsfärd

Skönt att det är långhelg i helgen, dock ska jag jobba idag, imorgon och lördag. Men pengar är pengar vilket är braaaa:) Och på söndag far vi på hajk, ser faktiskt fram emot det!

Nu har jag även gjort klart, allt, allt i skolan!!!! Är det inte underbart så säg :D Inte en jäkla uppgift kvar att lämna in, skickade både in historian samt reflektionen som vi skulle göra igår. Så nu slipper jag sitta och ha panik över saker som ska in. Snart är jag fri:)

Hatar att jag jämt vaknar före väckarklockan, vem vaknar halv9 av sig själv när man inte har skola? Jag. Jämt då jag har sovmorgon och får kliva upp halv9 till skolan vaknar jag dödstrött och orkar knappt kliva upp. Dedär är skumt, måste fundera mer på det...

Tisdag

Slapp dag idag, betygssnack på psykologin, redovisningar på HÄPE (vi har redan gjort) och planering på N&F. Skönt:) Efter skolan bär det av till USM. Måste passa på medan jag har kvar mitt kort. Ska överlåta kortet till natalie i och med att vi flyttar så blir det lite svårt att komma och träna :P

Efter träningen ska jag gå till B, vi ska vara hundvakt åt honey:)
Ska nog försöka börja på sista frågan till historian också faktiskt.
Men den är svårast, åhhh..... Jaja, det blir bra tror jag:)

Nu ska jag börja göra mig klar. Bussen går om 8 min!
Ha en bra dag:)

Mycket att göra

Fullt upp hela helgen, mysig helg:)

I fredags blev det fika och blikörande, i lördags blev det tjejmys i sörmjöle med kubb, schlager och massa prat somvanligt:) Jag gillaré, helt klart! Söndagen bestod av sol i Gräsmyr, underbart. Både jag och Björn blev lite solbrända, Björn fick snyggaste linnebrännan, haha. Han är bra på dedär med bonnbränna ;)

Idag har jag och mamma tittat ut löshår som kommer imorgon, varit ute och sprungit, pluggat historia och nördat mig väldigt mycket. Nästan klar med historian, bara en fråga kvar. Skönt, och det är det sista jag har kvar på hela gymnasiet. Är det inte underbart?!??? Sen kan jag bara njuuuuuta av att det snart är studenten och vi står och skriker på flaken. Åh vad underbart:) Men innan det är det massa roliga saker som händer. Några exempel är hajken nästa vecka, tror det blir lyckat, sen fyller B år, det är bal och förhoppningsvis underbart väder hela tiden framtills dess och även på studentdagen:)

Nä, ska fika något. Ovanligt för att vara mig att inte småätit under hela kvällen då jag inte gjort ett skvatt och bara varot hemma. Men nu blire fikaaaaa, mums:) Godnatt!

Onsdag

Haha, B fick mig just ett skratt mitt i allt plugg. Han är inte som andra.... ;)

Sotter med historiaboken i knäet och jobbar om andra världskriget och förintelsen. Kan man bli annat än arg?!??! Att det finns så sjuka människor är hemskt. Att så många dött under samma krig är ofattbart. Usch.. Förstår inte människor som förnekar förintelsen!!

Hursomhelst, vi har ett hemprov, eller skrivuppgift om detta. En stor och jag hatar det. Måste dessutom få MVG för att få mitt betyg jag vill ha... Åhhhh!1 Måste lägga ner min själ på detta, har dessutom ett fördjupningsarbete i psykosocialt arbete jag måste lägga ner min själ i. Dock har jag nästan skrivit klart de, vilket är skönt:)

Nä, ska fortsätta skriva. Ikväll ska jag göra slingor en sista gång, gå en härlig promenad, plugga lite mer, sedan får jag härligt besök av min kära:) PYSS

Träning

Inte förrns jag tagit mig iväg och träna kommer jag på hur mycket jag älskar det. Före känns det som ett helvette, men när man är där och kämpar så är det så otroligt roligt:) I love it!! Helt klart. Dock kommer jag Inte köpa något träningskort när vi är i Norge, är så satans dyrt och då kan jag lika gärna klara mig på att springa + göra övningar hemma. Går lika bra de för min del:)

Imorgon blir det till att göra de sista slingorna innan balen, senare i veckan ska vi sätta i en toning också sen äre klart. Nästa vecka ska vi fara och titta ut löshåret som jag ska ha, hoppas vi bara hittar nån i rätt färg. Förra året var det ju mycket lättare i och med att då hade jag bara en färg, nu är det lite skiftningar i och med att jag gjort slingor. Men det ska nog gå fint:) Längtar verkligen till balen, det kommer bli såååå bra!!! Gaahhhh!! Nä, nu måste jag ta på mig kläder, har just kommit ur duschen. Sen ska jag fika, är sugen på ägg.... Hmmm:) Gött!

Hoppas alla har en fin kväll i den underbara kvällssolen:)

Långhelg tydligen

Blev ingen skola för mig idag. Tog sovmorgon imorse i och med att vi har eget arbete, sedan nästa lektion var två av 3 borta från vårt grupparbete så då blev det en ledig dag bestående av PLUGG! Nu har jag skrivit klart allt på faktadelen till PSAR, tror jag. Om jag inte hittar något mer som är intressant:) Så det är bara diskussion samt källförteckning kvar, skönt!

Dock har vi mattenationella på fredag,G så är jag nöjd. Kan inte satsa på allt. Orkar inte. Så satsar på historian och PSAR istället. Känns viktigare för mig!

Helgen var iaf underbar, fredagsmys med bästa, utgång med bästa tjejerna, skönt söndagsmys och jobb på det! Underbart!!

Några bilder som kan tala för lördagsnatten (tagna av jea)






Lördag

Vilket väder, och jag ska jobba. Han kommer säkert ringa innan jag ska fara och säga att det inte blir nåt. Men då har jag iaf klivit upp tidigt så jag kan göra någon nytta idag, vilket är positivt:)

Igår var det bara mys, jättemys!Underbart!
Ikväll blir det party med världens bästa tjejer, Underbart!!!

Haha, var bara tvungen! Galen honey!!

:D

Björn fick jobbet och han börjar den 15juni, helt perfekt tajmat :D Åh så underbart!

Sen har vi världens plan som kommer göra så vi sparar pengar som attan i sommar!!!!
Har inte gjort mycket sen jag kom hem, tränat och det var underbart härligt!

Helgen blir det o'learys och pre-studentskiva med mina tjejer:) Underbart!

Sovdags!

Desperat hemmafru

Oj vad jag älskar dessa fruar och deras personligheter. Det är så roligt och man blir bara glad! Ibland skrattar jag tills jag gråter och iband är det bara mysigt och ligga och "slappse". Hela kvällen har jag gjort absolut ingenting vilket är skönt. För det har jag inte gjort på länge. Dock är jag riktigt uttråkad, så imorgon ska jag iväg och träna! Ska bli sååå skönt:) Älskar verkligen att träna, dock hatar jag när man inte tränat på ett tag som jag nu. Då är det alltid svårt att komma igång och fortsätta käka fett. Men nä, nu ska det fasiken bli ändring på de:) För fysatan vad vi käkat skräpmat i Oslo, tillochmed Björn är less. Ni som känner han vet att han är ett monster när det gäller skräpmat! Haha:)

Tror faktiskt jag ska lägga mig i sängen och slå han en pling:) Älskar kvällsprat, trots att man kanske inte säger så mycket är det myigt. Det börjar klarna mer och mer med Oslo, pengar osv. Känns skönt. Fast hoppas inte balen blir lidande, hoppashoppashoppas!!!! Det borde gå och lösa på ett eller annat sätt, det gör det alltid!


Haha, såååååå snygga... Men jag gillaré:) PYSS

Hemma!

Efter den jävligaste natten på länge är det skönt att vara hemma, tagi en härlig dusch och en kopp te och bara njuta av lugnet:)

Har haft en sjukt underbar liten minisemester i Oslo tillsammans med underbart sällskap! Det har bjudits på fest, parkmys, stadsvandring, massafettfettfett, kort och massa mer. Har lagt in bilderna på datorn nu så tänkte dela med mig av några här. Kommer nog eftersom men jag bjuder på dessa:) Lägger förmodligen upp på facebook också, men kanske inte idag..


Världens bästa, stadsvandring i Oslo. Väldigt mysig stad:)


Sofienbergsparken, vet ej om det stavas så men. Mycket folk och väldigt trevligt:)
Haha, det satt några bredvis oss som drog ett sverigeskämt.......


Haha, skönaste bilden i hissen! Valborg, påväg mot Elins vänner!


En annan park, kommer inte på namnet nu. Sjukt stor iallafall!!!!


PUSS på min kära vän och det fina vädret!! (dålig kvalla jag vet)


Haha!! "russmänniskor". De tar typ som studenten, sedan har de på sig sådana byxor som de på bilden och ska göra olika typer av "uppdrag" om jag förstått det rätt. Här ska dom typ komma så nära han som möhligt :P (ni vet en sån som inte får prata på slottet)


Haha, och en av många statyer i den storaparkenjagintekommerpånamnetpå!

Nä nu får det räcka. Nu ska jag se desperate sen ba mysa på:)
Ha en bra kväll så lägger jag kanske upp mer bilder sen!!

Hemåt

Fasen att det skulle vara fint väder idag, jättevarmt och soligt....

Nu ska vi iaf ner och kika lite på stan innan vi far tillbaka tillbaka till lägenheten, packar och åker till bussen! Usch vilken hemsk bussresa. Åka från 17-22 till örebro där vi ska vänta på nästa buss till 2.30, fy i helvete. sedan vara framme i sthlm halv6, flyget hem halv9 sedan börjar jag 10.40. Döda mig!!!!!

Menmen, har iaf haft det underbart och det är bara 5 veckor tils vi kommer igen:) Åh vad jag längtar1!!! Fast lite läskigt också, flytta till en helt ny stad och allt.... Men det går nog fint=)

Underbara lördag

Lördag, vad blir det idag då måntro...

Besöka staden, sätta oss på en uteservering med solbrillorna på och ta en öl kanske. Ikväll vankas det faktiskt utgång, trevligt och sköj:) Elin jobbar till 4 sen ska vi möta upp henne för att kika i lite affärer..

Har precis varit och handlat frukost som vi ska förtära när jag väckt björn!!




1 maj

Sjukt vad tiden går fort, första maj redan!!!!

Hade en riktigt trevlig kväll igår som började med käk i en mysig park och slutade med pizza, riktigt roligt:)

Dagen har bjudit på sommarvärme, höll på att dö när vi låg i parken med bikini, ville bara svalka mig!!!! Träffade även min elevhandledare, haha vad är oddsen egentligen?! Haha:)

Ikväll blir det lugn, ladda batterierna för utgång imorgon!!!!

RSS 2.0