Blä!

Har ont i halsen så kunde vakren springa eller köra spinning :( Gymmade bara i ca 1h. Sen när jag kommer hem är B på jobbet, han var tvungen att jobba kväll istället. usch så trist! vad ska jag hitta på nu då? Sitter i pyjamas så tror jag ska lägga mig i soffan nu :)

Imorgon då..Börjar inte före 9.30, men ska ändå upp vid 6 och gå promenad hade jag tänkt, får se om jag ställer om klockan eller hur det blir :P Sen ska jag gå och köpa lite julklappar tror jag! Vi får se helt enkelt!

Nä, nu ska jag se faddergalan:)

mån.

Hur fasen kan jag vara trött????
Somnade i soffan klockan 9 igår, haha!

Har dock fått ont i halsen :( Hoppas det gåt över tills ikväll.
För jag tränar inte om jag har ont i halsen så jag blir mer sjuk.
Inte nu när vi snart ska hem!!

Nä, nu ska jag klä mig och gå till trikken!

Ha en fin dag:)

sön.

Vilken lyckad kväll det blev igår :) Trots att det bara var jag & Björn.
Ibland räcker det att bara vara 2, för vi hade lika roligt ändå!!

Käkade god mat på hard rock café, drack söta drinkar och bara hade det mysigt! Men vid 2 nångång blev vi lite less, eftersom att det var +23 så var de flesta som var där mellan 25-30. Så då gick vi och käkade på BK sen tog vi en taxi hem. Men just när vi kom hem ringde Björns kompis och sa att de precis kommit in till stan, haha! Stupade isäng vid 3, vaknade nu. Skönt att ändå inte sova bort hela dagen:)

Nu ska jag ut på promenad tror jag.
Senare idag blir det pepparkaksbakning, julpyntning och städning som står på schemat:)

underbara människor!!!

Var förbi BK idag och skulle hämta mitt skattekort.
Och OJ vad jag saknar alla underbara människor där!!!!!!!



Grillfesten i somras, så jäkla jäkla roligt jag hade!!!!


:)

Vilken härlig dag!

Vi for somsagt ner på stan, strosade runt. sen gick vi och handlade osv.
Hem & baka mockarutor på Bs begäran ;) Goda blev dom!!!! Mumma!

När vi stod och handlade skulle vi köpa lite cider/öl också.
33 JÄKLA norska kronor för en 27,5 cl cube!!!!!! HUR SJUKT????
Men, jag trotsade och köpte:) Vi har det egnetligen rätt bra.
Aldrig varit nåt problem med hyran, vi snålar inte när det gäller mat osv. Gör det vi känner för ungefär. Ändå kan vi lägga undan lite. För mig blir det ingen stor summa eftersom jag känner dåligt. Men ändå:) Vi lever, och det är underbart! Trivs mer och mer. Längtar tills natalie & jocke flyttar hit!!!!!! Kommer bli glart. Speciellt om det blir som vi vill! Vore naaaaajs :D

Just nu sitter jag med ett glas vin och håller på att göra mig iordning inför kvällen. Vi ska somsagt ut och käka, sen får vi se om vi kan stanna kvar på hard rock café eller inte. Vi ser var kvällen leder oss helt enkelt! Är partysugen!

Nä, göra mig iordning var det!

ha en underbar kväll:)

stress

stress-jennifer är i farten, haha!

Träningen var riktigt härlig och jag var helt slut efteråt.
Mötte upp jea och pratade av mig lite på promenad!

Nu har jag duschat, ätit osv. Nu ska vi ner till stan:)

Ikväll blir det troligast middag på hard rock café :)

lör

GODMORGON :)

Ställde faktiskt klockan på 8 idag. Ska på ett stepstyrke pass klockan 10, och hade tänkt hinna springa och köra mitt styrkepass innan. Sats öppnar inte före 9 så går nog vid kvart i.

Var väldigt trevligt hos e&p igår, väldigt god mat, efterrätt och underbart sällskap, kan inte bli så mycket bättre :) Blev inte så sent, jag var riktigt trött efter en lång dag, sen skulle elin jobba idag också. Så vi var hemma vid 12!

Idag ska jag, somsagt först träna, sen ska jag på promenad med jea. Efter det har jag tusen saker att göra (känns det som, men så är det såklart inte), jag vill snarare hinna med allt! Måste ner till stan, hämta mitt skattekort, lämna timlista plus köpa en julklapp, kanske. Sen ska vi julbaka också, pepparkakor osv. Sen vill vi kanske gå ut och käka också. Ja, vi får se helt enkelt!

Hoppas ni får en bra lördag:)


3 veckor kvar..

.. tills jag får krama alla underbara hemma!!!

Ni vet vilka ni är och jag saknar er så otroligt mycket

fre.

Oj vad jag inte har suttit vid datorn denhär veckan. Har haft fullt upp. I onsdags var det påersonalmöte efter jobbet, så var hemma vid 9. Var så trött så somnade medans jag läste vid 10, sen ringde elin 22.15. Tror ni inte att jag fick panik, stressad som jag är och trodde klockan var 10 på morgonen? Haha!

Ikväll blir det iallafall parmiddag hos elin & pontus.
Idol, lite dricka osv. Blir nog väldigt trevligt:)

resten av helgen kommer att gå åt till julbak, julpynt, träning osv. Lördagskvällen återstår att se vad det blir av. Blir nog en bra helg i vart fall:) Nä, nu ska jag gå. Hadeeee

tis.

Oj vad dagen gått fort idag. Tiden bara rusar förbi:)
Snart är det helg igen = julbak & julpynt:)

Var och tränade med elin efter jobbet också, mage&rygg-pass + stepstyrke och lite egen träning. riktigt härligt efteråt:) Nu är jag slut i hela kroppen. Skönt!!!

Nä, ska sätta mig och mysa i soffan nu.
Imorgon blir en lång dag, har möte efter jobbet... heja. och oj vad vuxet det lät, haha...

mån.

Fy fasen vad trött jag var imorse!!!! trots att jag somnade vid 10.
Men är det måndag så är det! Slutade vid halv 3, så då for jag direkt till SATS, sprang 45minuter för att sedan köra spinning 45min:) Riktigt härligt nu efteråt.

Ikväll har vi baaara tagit det lugnt. Fy så skönt.
Sen fick jag ett glatt besked om julklappar:) Underbart! 4st klara, nästan!


Imorgon blir det step styrke + mage rygg pass med elin!
Börjar 7 imorgon också, så heja. Ska nog lägga mig och läsa:)


:)

Riktigt härligt var det att träna!
1 h kondition & 1 h styrka.

Nu är jag helt slut i kroppen och hoppas på träningsverk imorgon:)
Imorgon blir det bara kondition, ska köra spinning efter jobbet!
Slutar halv 3 imorgon så det blir riktigt härligt:)

Nu har vi precis käkat och kollat på depserate, har även skrivit en önskelista till mamma:) Åh vad jag längtar hem, ska bli underbart att få krama om alla igen, gråta en skvätt och bara ha Skoj!!!! Har lite planer:)

Björn ville baka pepparkakor ikväll men jag tyckte att vi väntar tills nästa helg. Mysigare så:) När man får julpynta och allt! Längtaaaaaar!

såja!

Egentligen skulle jag bara dammtorka överallt, men kunde inte låta bli att dammsuga också. Björn får ta allt i sovrummet, plus skura golven:) Bättre än förra gången då jag gjorde Allt. Haha, jag är hopplös!!

Nu ska jag se idol, eller ja halv12 sen blir det träning:)


borgafjäll, åh hoppas på en fjällenresa iår också!!!

sön.

Igår gick alltså jag och B och såg new moon. Själv tyckte jag att den var riktigt bra, kunde dock varit lite mer spänning i den. Men längtar redan till nästa film:) Var riktigt mysigt att sitta där också! Vi kom hem vid 12, duschade, fikade sen la jag mig i soffan och somnade där. Vaknade vid 3 av att jag blev inburen i sovrummet, haha..

Hade ställt klockan på 10.30 idag för tänkte att jag skulle få sova ut.
Men självklart vaknar jag av mig själv vid 9. Men inte mig emot:)
Då har jag hela dagen framför mig! Riktigt härligt.

På "schemat" idag står städning, kanske promenad m. jea, träning och bara slappa! En rätt skön söndag!

Kan ni förresten tänka er att det är första advent nästa helg?????
Vi ska julbaka nästa helg också hade vi tänkt:) Mysigt!
Och självklart julpynta, vi har liteggrann så lite jul kan vi nog få!


sommar sommar sommar!


zack:)

nä, ska börja småstäda. Men jag fick lova B att inte göra ALLT innan han vaknade. Har en lite dålig vana att inbte kunna sluta när jag börjar. Får se hur det går....

julklappar

Jag älskar att köpa julklappar, om det är fina, roliga julklappar som jag vet att den andra blir nöjd med. helst något personligt också:) Har kommit på lite julklappar, bland annat till philippa (som inte ens fått sin 18årspresent än!!!!!), mamma, pappa osv! Blir nog bra dedära:)

nu - biomys med hjärtat!


prydde med hår med en rosett igår!

"Julbord" med jobbet


betalt för att prova öl är aldrig fel?

Dagen började jag med en promenad i 1,5 h. Riktigt härligt:)
När jag kom hem tog vi en dusch, sen begav vi oss ner på stan för lunch och tittande i affärer! Gick runt lite i oslo city, sen gick vi på karl johan. Helt plötsligt blir vi stannade mitt på karl johan av en tjej som frågade om vi ville prova 3 olika ölsorter? Jag tänkte säga nej men Björn sa snabbt ja. sen sa hon även att man fick ett presentkort på 150kr också. Så varför inte? Även om presentkortet förmodligen var på nåt skitställe!



Inte nog med att vi fick 3 flasker med öl, presentkortet gällde typ på Alla affärer, H&M, gina, carlings osv osv. Ölen var god också, jag som inte är värsta ölälskaren måste faktiskt säga att den var GOD:)


Man fick kryssa i olika alternativ hur man tyckte ölen var osv också.

Sen köpte vi en julstjärna, Björn köpte en tröja osv. Handlade lite mat sen for vi hem:) Slappade lite, lagade mat och myste på. Ikväll ska vi på bio, se new moon. Bokade biljetter idag så fick inte jättebra platser men. Typ i mitten, men längst ut. Men det gör inte så mycket. Mysigt ju:)


mys hemmaaaaaa!

Varför är jag inte 20?

Just ikväll, så går det såklart inte att komma in. Trots att medelåldern är 30år, har funkat varje gång. Förutom idag. Trist. Men middagen var riktigt god och det var riktigt skoj så länge det varade, hade dock mer än gärna festat hela natten lång! Men sån är det. Man kan inte få allt här i livet.

Fick iallafall världens finaste kort på posten idag!

Tack älskade underbara du!!!!!!!!


saknar dig så det gör ont!

:)

Sminkar mig för fullt, vi ska egentligen träffas om 30 min, men jag kommer nog vara där vid 7. Är verkligen inte klar. Ingen aning vad jag ska ha på mig, men jag kommer väl naken som camilla sa? heheheh.......

Nä, skyndaskynda!

tors.

Veckan har bara rusat förbi, heja vilken fart det går!

4veckor kvar tills vi kommer hem :D :D :D

Jobbade till 4 idag, sen for jag direkt till SATS och tränade. Har ont i halsen så jag ville inte springa, så gick en timme, sen körde jag styrka en timme:) Riktigt härligt att äntligen börja komma igång! Kanske, men bara kanske elin att jag vågar mig på spinningen på söndag..... Om jag inte har ont i halsen då:)

Imorgon blir det "julbord" med jobbet, först ska vi mötas på en bar för att senare gå och käka, sen väntar ett bord på fridays på oss:) Blir nog skoj!

Nä, upp tidigt imorgon. Måste sova, godnattttt!

svinis

Nu har jag vaccinerat mig. Kan berätta att just innan jag skulle in blev jag lite skraj. Det var ett barn på kanske 6år som spydde efter han tagit sprutan så flera sköterskor osv kom dit. Men det gick bra och jag mår bra nu:) Som "plåster på såren" bjöd björn mig på restaurang. Vi har en jättemysig tapas-restaurang just bredvid oss så vi gick dit och åt. Jättegott!!

Nu ska vi lägga oss och mysa i sängen, börjar nämligen 7 imorgon så det är godmorgon väldigt tidigt!

Snart är det bara 4 veckor kvar tills vi kommer heeeeeeeem :D

tis.

Skulle ställa klockan på 05.53, men hade råkat ställa den på 06.53 istället. Men som tur var så vaknade jag av mig själv klockan 6 så jag hann med min promenad på morgonen ändå:) Riktigt härligt, trots spöregn.....

Nu är jag iaf rätt pigg, förutom att min näsa kliar som fasen och jag nyser hela tiden.... inteblisjuknuuuu. Får inte! Jag vill träna!!!!!

Ska gå in till stan om en kvart ungefär, börjar jobba halv10 men måste ta t-banan 08.40 eller 08.25. Lite drygt att det är så långt men.. Efter jobbet blir det vaccinet. Sen ikväll, beroende på hur jag mår etferåt så blir det promenad med jea, tror jag.

Nä, nu måste jag äta mitt ägg sen borsta tänderna och gå:)
ha en bra dag!

mån.

Klockan ringde 05.50 imorse, då var det bara att stiga upp och fara till SATS.
Hann träna 1h, bättre än ingenting iallafall:) Riktigt skönt också!!!

Jobbade 9.30-17.00, dagen gick snabbt.
Imorgon ska jag dessutom vaccinera mig mot svinis.
Lite nervös men det ska nog gå bra!
Speciellt nu när de allra flesta anbefaller att ta vaccinet!
Sen att jag är så mycket upp i barn gör det nog inte bättre :P

Nä, nu ska jag sova, upp ca. samma tid som idag, men imorgon blir det promenad!

mysdag






spöregn

Det spöregnar ute

jag tror jag skippar promenaden.....

vårt ljusförråd


jag älskar ljus helt enkelt:)

sön.

VILKEN LYCKAD KVÄLL DET BLEV IGÅR!!

Kvällen i korta drag:

- "lyx"middag med mammas fläskfilégryta (men jag och b som lagat den)
- kladdkaka med vitchokladöverdrag till efterrätt
- spelet catch
- ölspelet
- jag har aldrig
- massa pratpratprat
- sångsångsång
- vin
- klädpoker (haha.......)
- tallrikar som far i golvet
- öl
- soya...
- skratt så grannarna förmodligen inte kunde sova..
- osv..

Lite bilder:


smygtitt vad jag hade på mig.


"man måste digga samtidigt som man pratar", haha, det spårade kan jag lova.


HAHA, denna bild är sååå klockren!!!


pontiiiiiiii


jag var....hungrig. så pass hungrig att både tallriken och kladdkakan for i golvet.


i början stod det "Hej och välkomna på parmiddag! Nu startar festen, SKÅL!"
och ja, det spårade lite..

Tog inte så mycket bilder men här är lite i varjefall:)

Tack för en jäkligt rolig kväll:) Vi vart sugna som fasen på att dansa ett tag och hade tänkt gå ut, men det glömde vi bland alla spel och allt snicksnack. Bra var nog det för jag är inte den rikaste just nu...

Nu ska jag baka scones åt min kära tror jag:)


lör-

Dagen började med 2h träning, ett pass med step styrke, 30min löpning och 30 min styrka. Riktigt härligt:) Gick sedan och handlade mat + vin inför kvällen. När jag kom hem började jag städa lite, B jobbade till 2 så fixade lite hemma osv:) Sen for vi iväg till ikea för att handla julsaker och LJUS!!!!!

Nu är vinflaskan öppnad och vi inväntar e&p, de kommer vid 8:)
så ikväll blir det gomat, efterrätt, godricka och massa skratt!!

Imorgon kommer bilder från när mamma var här osv.

Ha en bra kväll:)

ons.

Jobbade 7.30-15.00 idag. Sen gick jag en promenad på 1.5h, riktigt härligt var det!! Nu ska vi snart se bonde söker fru, hehehe!!

Imorgon blir det träning, ska få "vägledning" klockan 6 i en timme, sen ska jag träna själv också! Fredag blir lugn, lördag blir parmiddag, sen kanske lite fest på det....

nästa fredag ska vi ut med jobbet, eller först ska vi käka på nån restaurang sen ska vi vidare nånstans där de har bokat bord. Ser fram emot det:)

Nä, nu ska jag kila. pusssss

mån.

Idag kändes det lite bättre, när jag kom på jobbet så kändes det ändå lite bättre. Trivs så bra där:) Denna vecka jobbar jag hela veckan där, känns underbart. Vill jobba ihop timmarna snabbtsnabbtsnabbt så jag kan (förhoppningsvis) få fast där!!!!

Sen ska jag träna för första gången imorgon på sats imorrn, äntligen säger jag bara!!!!!! Det gick att säga uipp kortet tidigare, även fast jag "binde rupp mig" ett år! NAJS. Så nu ska det tränas:) Men ska nog inte gå ut för hårt, trots att jag vet att jag kommer vilja träna varje dag nu, men eftersom jag inte tränat ordentligt på väldigt länge ska jag nog börja lite försiktigt!

Jaja, nu ska jag göra smoothie (fick en mixer av mamma när hon var här, tacktacktack) och sätta mig i soffan med B.

Visar upp mina nya inköp från helgen nån dag i veckan!

GRATTIS PÅ FARSDAG PAPPA!


sön.

Så sjukt underbar helg jag har haft tillsammans med mamma!!
Vill ha henne här helahela tiden, precis som med alla andra hemma, kom hit!

Vi har varit på stan, shoppat, bara myst framför tvn, gått promenader, käkat gott, druckit gott osv. Nu sitter dom på flyget påväg hem.. Jag hatar att säga hejdå, det är det värsta som finns... Hade lust att hoppa på samma flyg som dom och åka med. men vi ses iaf om mindre än 6 veckor igen, då kommer jag hem.

Jag ska leva på denhär helgen länge nu:)
Tack mami, du är bäst!!

fre.

godmorgon :)

Klockan ringde 07.15 och jag vaknade pigg, skönt! Nu sitter jag här och är superhungrig. Ska nog käka en hårdmacka innan jag beger mig ut på promenad med elin! Sen ska jag gå förbi och handla, sen hem, göra mig iordning och in till stan för att möta upp våra mammor!

helgen kommer att bli underbar!


kväll

Efter en Väldigt bra dag på jobbet med goda nyheter, en mindre dålig start på kvällen som tillslut blev bra ör jag väldigt trött. Ska lägga mig i soffan nu tillsammans med B. Har småplockat litegrann nu och så.

Har inte mycket att säga.
Kommer bli en underbar helg:)


tors.

Läste just att Norge är det landet det beslagstas mest amfetamin i hela världen. Så jäkla sjukt!

Vaknade iallafall av att det låg lite snö på marken, jag tycker det är rätt mysigt faktiskt:) Bättre än regn, MYCKET bättre. Och nu ser det ut som att solen kanske kan titta fram på lördag, hoppas!!!!!

Börjar halv10 idag så fick sovmorgon till 07.05! Skönt.
Nu ska jag gå in till stan för att ta t-banan!

Ha en bra dag!

ons.

Härlig dag:) Trots trist väder, dock inget regn, bara litelite snö!

Kom hem vid 5, då lagade vi kycklingwook! MUMS vad gott det var! Vi har typ inte käkat det sen vi flyttade. Men nu blir det nog oftare:)

Annars har jag inte så mycket att säga. 1 dag jobb kvar denna vecka, 2 dagar kvar tills mamma kommer!!!!!!

jag är lycklig nu!

tis.

Upp 05.50, jobb 8-15.30, kurs 17.30-20.30, regn & rusk, kalla händer osv. Usch vad jag inte tycker om november, det innebär oftast bara regn reng och dystert. Man blir så trött!!!!! Men kursen var rätt intressant och rolig faktiskt så:)

Väl hemma fick jag mjölk med risgryn istället för risgrynsgröt....(B skulle fixa åt mig medan jag duschade, sa att han skulle hälla i LITE mjölk i den färdiga risgrynsgröten som vi köpt på tub, när jag kommer ut ser jag att det ser ut som soppa istället för gröt ;)) Haha, ja. Sånt får man ta ibland!

Nu ska jag hoppa isäng. Imorgon jobbar jag 8.15-15.45.

3 dagar kvar :D :D :D

sen kan jag bara säga att jag hoppas hoppas hoppas att Philippa pallrar sig hit nu SNART!!!!!! Annars blir jag sint ;) Då får jag väl släpa hit na!

mån.

Vilken dag!

Vaknade av att det regnade, min dragkedja till min jacka hade tydligen gått sönder i tvätten och jag var sjuuuukt trött. Senare på dagen började det toksnöa, så sjukt mysigt:) Dock blev allt till slask, vilket inte är så mysigt = barnen fryser, gråter osv. ja, ni fattar! Så jag var sjukt trött när jag for hem. Hade tänkt gå på promenad, men när jag åkte tåget tänkte jag "aldrig i livet, inte i regnet". MEN jag tog mig ut + gjorde massa styrkeövningar = mycket piggare och gladare:) Härligt! Längtar så efter träning!!!!

Imorgon blir en lång dag, jobbar 8-15.30, sen ska jag på utbildning 17.30-20.30, så hinner inte hem mellan jobbet och kursen/utbildningen. Men det blir nog bra:)

4 DAGAR KVAR :D

godnatt!


Om jag vill ligga på en madrass och bara njuta i ett varmt land just nu?
Fyfasen vad skönt det hade varit :) Zakynthos -08

kvällen lider mot sitt slut...

nästan!

Är så trött så jagvetintevad, inte så konstigt kanske, gick trotsallt upp 11 efter att ha somnaet efter 6. Men då är lägenheten ren och fräsch och det tackar vi för:) Vi blev även inspirerade av e&p så vi bakade tigerkaka, MUMMA!

Men i veckan blir det inget onyttigt igen, känner faktiskt att sötsuget minskat då jag inte ätit jättemycket som tidigare:) Nästa vecka ska jag förhoppningsvis köpa kort på SATS, saknar träningen!! Innan vi flyttade hit tänkte jag verkligen inte köpa kort där. Men nu när vi väl är här har vi insett att vi inte bara kan spara, utan måste leva och må bra också, och det gör jag av träning:)

Börjar 07.30 imorrn, så klockan står på 06.00, får skjuts av B och det tackar jag för:) Skönt!

Nu är det förresten bara 5 dagar kvar tills jag får träffa min underbara mammaaaa :D :D Har inte träffat henne på 5 månader, hur sjukt är inte det? Längtar verkligen och vi kommer ha det hur bra somhelst:)

godnatt alla underbara människor!

sön.

Okej, jag är TRÖTT!!!! Somnade 6, klev upp 11! Men städas ska det, NOGA:)

Gårdagen var som jag trodde, sjuuukt mycket folk! Men det gjorde inte så mycket. Var ju trotsallt sista passet. Kommer sakna alla supermycket. Men de finns ju kvar på karl johan så de är inte så långt borta ;)

Har just startat en tvättmaskin, och nu ska jag käka frukost innan jag tar tag i lägenheten!

Önskar er alla en underbar söndag:)

(tack n.)


RSS 2.0