på natalies begäran...

.....skriver jag mer, haha:)

Händer inte så mycket, bara jobbjobbjobb irpincip, igår jobbade jag 10-18, sen 22-02.30, kom hem vid halv5 och idag börjar jag 2, slutar 10. Riktigt dålig tid men, sån kan det vara! Jag har typ blivit arbetsskadad de sista dagarna när det har varit så JÄKLA mycket folk, jag drömmer om hamburgare VARJE natt. Haha, jagvet, jag är lite knäpp! Igår var det galet med folk, det var 2 eller 3 konserter, metallica, madonna, sen var det någon som sa lady gaga också! alla var dessutom slutsålda så det var galet hela dagen! Vi slet som djur.

Hmm, vad mer! Jea och Niklas bor ju hos oss nu:) Skoj att nån till av mina vänner har flyttat hiiiit :D

Nu ska jag göra mig iordning, fika osv. Sen blir det work.
Ha en fin dag:)

mån.

Vaknade 11, utvilad! Helt underbart:) Det behövdes vill jag lova!!

Gick ner på stan, gjorde lite ärenden osv. Sen hände en knäpp grej när jag var påväg hem:

Jag var ca. 5minuter hemifrån så är det en gubbe som går ikapp mig, då tänkte jag att jag saktar ner så får han gå om mig. Hatar att gå bredvid nån som man inte känner. Men nä, då saktar han ner också. Så då ökar jag tempot, vad tror ni han gör då? Jo, han börjar också gå snabbare. Sen kommer vi till ett övergångsställe där det var grönt, då stannar jag helt, det är klart att han stannar helt då också. Fick lite panik, så tog upp mobilen, sen var det några som gick åt andra hållet så jag följde efter dom. Då ser jag hur han går över övergångsstället och börjar följa efter en annan tjej, sen gick jag en (läs sprang) omväg hem för att slippa möta han. Snacka om läskig gubbe!!!!

Nu är jag hemma iaf, har just gjort scones, mumma! Hann inte äta frukost innan jag gick så det får bli nu. Ikväll jobbar jag 2h på Oslo s så innan det vet jag inte vad jag ska hitta på! Vi får se:)

Nä, nu ska jag äta. Hadeee

:)

Mysig kväll hos e&p:) Dom hade lagat lax och potatis i ugnen! Riktigt gött:)

Efter "slankekrigeren" (biggest loser) for jag och B hem till vår nystädade lägenhet! Har sett lite på tv, pratat med min kära papi och käkat chips!!!! Imorgon ska jag sova ut riktigt ordentligt! Sen ska jag sätta in pengar, betala hyra, lämna CV osv. Jobbar dessutom 2h på oslo s. burger king, de behövde folk för de hade personalmöte eller nåt sånt. 

Resten av veckan består iprincip bara av jobb och fullt upp!
Jea och Niklas kommer på tisdag så då ska jag möta upp dom osv!
Skönt att jag är ledig på onsdag iaf:)

Godnatt kärani:)

sön.

Fyfasen vilken natt alltså!!!!!! Femtusenmiljoner gånger värre än fredagnatten. De flesta var femtusen gånger odrägligare, fullare, jobbigare osv. Sen att jag var femtusen gånger tröttare igår än i fredags plus att det var femtusen gånger mer folk dubbelt så länge igår gjorde det inte bättre.

Haha, ja! Nämen det gick bra. Förutom vissa som är riktigt jobbiga, men sån kan det vara ibland:) Björn kom och hämtade mig så jag slängde mig i sängen kring 6. Idag ställde vi klockan så, vi ska storstäda, var ett tag sen vi gjorde det nu. Alltså torka hyllor osv. Jea & hennes pojke ska ju bo här ett tag tills de hittat lägenhet så:)

Ikväll blir det middag hos e&p:)

lör.

Igår innan jag for till jobbet trodde jag inte att jag skulle kunna hålla mig vaken, var sjuuuukt trött. Haha!  Men när jag väl kom dit gick det jättebra. Dock obehagligt med människor som är sjukt fulla och vet knappt vad de säger, äckliga gubbar som flörtar med en. Men man får lära sig ignorera:) Vid halv5 därikring var jag jäkligt trött dock. haha! Sen skulle Rami skjutsa hem Nina som bor åt samma håll som mig så då sa jag åt Björn att gå och lägga sig!

Kom hem vid 6, för de skulle göra massa saker efter stängning, somnade kanske vid halv7. Trodde nog att jag skulle sova till 1-2 MINST.Men nä, då vaknar jag halv12 pigg??? Sovit 5h och brukar sova minst 9, sen ska jag jobba natt inatt också! Haha, men skönt iaf så kan vi hitta på något idag:)

Nä, nu ska jag hoppa lite till på sömntutan så han stiger upp, hehe :)

fre.

Drömde världens mardröm inatt, sjukt verklig.
Skönt att jag vaknade och insåg att det bara var en dröm!


Vaknade av ett ryck imorse, b trodde han hade försovit sig. Men som tur var hade han inte det:) Sen sa han att det var fint väder ute, underbart!! Klev upp vid halv10, gick en promenad i en timma ungefär. Sen gjorde jag snabbt iordning frukost, gjorde scones, fixade annat fika samt packade ihop bok mm. som kunde vara behövligt i parken!

Gick ut och la mig vid halv12, riktigt varmt, trots att det var lite dis.
Vid 3 blev det väldigt molnigt så jag gick in, duschade osv.
Begav mig sedan till fruktstället, köpte grönsaker osv,
vidare till meny, köpte ingredienser till tacooooooos!!!
Björn och Kalle kommer hem snart och då ska vi äta tacos, mumma :D
Kalle hade nämligen köttfärs som var tvungen att lagas, gött!!

Börjar 11 ikväll, slutar kring 5-6 beroende på hur lång tid det tar att stänga. Tur att B hämtar mig, hade inte vågat gå hem själv. Aldrig! Usch, vill inte ens tänka på det.

Nä, nu ska jag se GG oich invänta pojkarna:)
Ha en underbar fredagskväll folkens!

panGkakooooor

Sitter och steker pannkakor nu, mumma:)

Björn påminde mig om att vi faktiskt har 2år & 1mån. idag, inget spec. egentligen men haha! Ikväll blir det mys, vi ska se ett grattis världen avsnitt osv.

Var nere en sväng på stan idag, köpte ett block och kollade på rea.

En rolig sak:
Nästa vecka troligast flyttar en vän hit, nämligen jea :D Underbart!

PUSS

tors.

Denhär veckan springer verkligen förbi känner jag.

Imorse när jag vaknade ville jag itne gå upp, allt kändes verkligen sådär jobbigt. men på något sätt tog jag mig ut och sprang ändå, gick 20 min, sprang 40. Gjorde lite styrka när jag kom hem. Sen ringde min fina mamma! Nu känner jag mig mycket bättre:) Sitter just nu och laddar ner musik till min ipod! GE MIG MUSIKTIPS!!!!

Har intw använt min ipod sen jag fick min mobil, har endast lyssnat på den då. Men nu raderade jag all musik på den och lägger in ny:) Riktigt roligt att ha helt ny musik faktiskt. Måste bara köpa nya hörlurar!

Ikväll blir det mys med pannkaksmiddag:) Somrigt och gött!

PUSS

ons.

Jag är så sjukt dagavild. Igår trodde jag att det var måndag & nu fick jag för mig att det var torsdag. Märkligt dedära med dagar hur man blandar ihop det är man inte har några rutiner.. Men nästa/nästnästa vecka ska jag bege mig ut och söka jobb, för fullt!!

Igår blev det en härlig dag:) For somsagt ut och sprang en timme, städade lite, tog en promenad med elin. Sen visade det sig att Björn slutade rean vid halv3 så då fick jag för mig att vi skulle fara till Sverige och handla! men sen visade det sig att det var längre än vi trott till strömstad :/ tråkigt men istället for jag och Björn och storhandlade på det största meny i Oslo/Norge? Kom inte ihåg men.. Sen bröts strömmen också så vi kunde inte käka och de visste inte när vi skulle få tillbaka den. Så vi for på Burger King och åt, sen gick vi och såg Bruno. Hade verkligen förhöga förväntningar. Ja, den var HELT sjuk. Ibland var den riktigt rolig men ibland ville man bara somna och vakna upp någon annanstans! Men mysigt var det iaf:)

Börjar somsagt jobba klockan 12. Slutar 6, så det är skönt:)
Ledig imorgon, får se vad jag gör då. Finslipa mina CVn ska jag iaf göra!

Ha en bra dag:)

mån.

Hade en riktigt mysig dag igår med min kära:) Trots de dåliga slutet på lördan!
Vi tog ett paraply och gick till deli deluca och köpte massa gott som vi kunde ha:)
Köpte bland annat "jelly belly" om ni vet vad det är!


såna godisar!

Det fanns i "lösvikt" massa olika smaker som man fick välja bland. Bland annat kiwi, hallon, röda äpplen, körsbär, kokos, bubblegum. Men det fanns även äckliga smaker som SMÖRPOPCORN. Fyfasen vad äckligt det var, haha! Vi hade dessutom smörpopcorn hemma, det var inte så gott att äta riktiga popcorn efter man smakat den godisen.... Tycker dock att det var en rolig idé:) Istället för att blanda alla så får man välja. Dock jäääääääävligtjäbligtjävligt dyrt. 30kr/hg. Sjukt! Men gött:)

Efter de for vi iaf hem, e&p kom förbi ett tag sen fortsatte vi mysa på:) Åt hamburgare och pommes till middag tills vi nästan spydde, haha! Sen började vi se "hangover" vid 10 men såg inte klart den så det ska vi nog göra ikväll efter jag slutat!

Jag och Elin gick på en promenad imorse kring halv9, rriktigt härligt trots regn! Nu har jag hunnit he in den rena tvätten i garderoben, diskat osv. Tror jag ska se ett avsnitt av GG nu. Börjar inte jobba förrns kl 14. Men ska in till stan vid 1 för att köpa en ny mobil.. Orkar inte fara in innan.

Aja, ha en härlig dag:)

Nya tag

Nu har jag andats och kunna skratta lite iallafall, haha!
Att en mobil kan vara så otroligt betydelsefull är sjukt egentligen!

Men, kan inte lägga all energi på det i all evighet, men så fort något bra händer så händer något dåligt tätt inpå..Aja. idag ska vi bara feta oss. Skulle ut och springa men jag strejkar, punkt slut. Mysdag helt enkelt :) Är sjukt trött, ingen aning om när vi kom hem. Men inte jättesent iaf, eller vid 3kanske. Hade en trevlig kväll tills någon ville leka tjuv. Vi åt middag, spelade kort osv:) Tack för det iallafall!

Nä, nu ska jag hoppas att det kommer en bra tid för mig snart!
Hoppas ni har en bra dag:) Ta hand om er! KRAM

MONGO!!!!

Någon snodde min mobil igår!!!!!!!! Kommer aldrig få tillbaka bilderna på mobilen :( Jävla svin.....
Så om ni försöker nå mig så har jag ingen mobil, kära vänner.. Ska köpa en ny på måndag.

Nu ska jag deppa vidare, hörs..

eller nä!

vet ni, jag går ut och lägger mig i parken ändå! Ska ta med mig lite frukost också:)

fre.

Klev upp vid halv10 imorse och tog en springtur. Fy fasen vad omotiverad jag var. Men för att jag ska komma igång måste jag fara ut ca. varannan dag, för om jag skippar en gång som jag tänkt är det lätt att jag skippar nästa, ja ni fattar. Men det var härligt efteråt:) Riktigt skönt!

Sen tog jag en tripp till sandaker center och gick på vinmonopolet och köpte rosé tills på lördag samt gick på ica och köpte tandkräm osv. Nu sitter jag här igen. Det såg verkligen inte ut som att det skulle bli fint väder men nu är det riktigt fint. Har dock endel att göra innan jag jobbar så känns som inte lönt att gå ut och lägga mig, ja jag är lite lat, jag vet. Men det är SJUKT tråkigt att ligga själv och sola. Håller ni inte med? Antingen ska man vara på en strand med fika eller så ska man ha sällskap i parken, punkt slut! Det går bra nån timma men jag blir rastlös :P Haha!

Nä, skriva CV ska jag göra nu.
Haaaaj!

stylebystars

Har ett långt tag älskat alla klänningar på stylebystars, suktar nästan efter varenda en:)
Gick in där nu och de har ju rea som de flesta nog vet.

Hittade detta linne som jag velat ha tidigare men inte köpt pga fattigdom.
men nu kunde jag inte låta bli. Vet inte vad det är med det men jag älskar det!!!


Tror att det är de glittriga på sidan som gör det:)
Dock var den i 38 så jag hoppas på att den inte är alltför stor.
Brukar annars ha 34 från stylebystars men....
Det är ju inget som ska sitta slimmat iaf, turde:)


Dagen





Låg somsagt i parken och solade ett tag. tänkte att jag kunde ligga till 3 iallafall. Nä, då kom de fetaste molnen och det blev jättekallt. Så klockan 2 tog jag mitt pick och pack och gick in igen. Tror ni inte att solen sken när jag kom ut ur duschen? Såklart!

Gick iaf och handlade till lördag osv:) Sen vid halv5 tog jag trikken till jussbuss.
Fick hjälp, de skulle höra av sig så snart som möjligt, skönt! Hoppashoppashoppas..

Håller på att fixa middag nu iaf. Blir köttbullar, potatis & gräddsås!
Roligare än köttbullar och makaroner som man jämt äter, haha!

Ikväll blir det väl lugnt somvanligt. Dina frågade om jag ville hänga med ut, men allt blir så krångligt om Björn ska hämta mig osv :/ Lite trist men, aja.. En annan gång:)  Jaja, ska kila nu. Hadeee

GRATTIS!

Min underbara vän Matilda fyller faktiskt år idag!!!!!
Önskar jag fick vara hemma och fira hennes födelsedag,
men dom kommer faktiskt hit i september :D Längtar så!


underbaraunderbara du!

tors.

UNDERBART VÄDER IDAG :D

Klev upp strax efter 9 imorse, samtidigt som Björn. Han började senare idag (hoppas han inte slutar senare än vanligt så jag måste fara till jussbuss) For ut och sprang i en timma, riktigt härligt:) Gjorde lite styrka efter det sen städade jag hela lägenheten. Gick rätt snabbt för Björn hade dammtorkat på de flesta ställena så jag behövde bara byta sängkläder, dammsuga, torka golven, speglar osv. Nu känns det fräscht här. Ifs småstäder vi rätt ofta så hinner aldrig bli skitigt, men det blir lätt dammigt nu när man har fönstrena öppna ganska mycket.

Har precis käkat yoghurt, ska ta mig mitt ägg sen lägga mig ute i parken här bredvid ett tag:) Hinner dock inte ligga så länge, måste gå och handla osv, sen kanske fara till jussbuss vid 5 så. Nä, nu måste jag röra på mig.

Ha en underbar dag:) PUSS

happp

Så var Björn ledig, såklart när jag jobbar! Haha, är inte det typiskt?
Precis som förra veckan. Aja, men jag börjar inte förrns 2 så:)

Innan dess ska jag bara ta det lugnt, försöka få liv i B!

Ni som har sol-njut! Här är det inte sol minsann. Vaknade av regnet, dock ser det ut att kanskekanskekanske spricka upp. men vemvet om det händer?

Ha en fin dag=)

myskväll

Haha, ja.. det blev väl inte jättemycket till myskväll inte men jag slapp vara hemma ensam:)

Björn satt med sin jäkla timmlista osv.
Men några mysstunder har vi hittat minsann:) I like!

Nu ska vi gå och bädda ner oss i sängen!

Fick ett trevligt samtal från en vän idag också, sånt glädjer mig alltid :D

Bra slut på dag som varit som en berg&dalbana! GODNATT!


Mina underbarasuperdupermegabästa tjejer, puss på er!
Vill ha tillbaka denna underbara dag fylld med underbara minnen!

Det verkar som....

....att Björn slutar ganska tidigt idag för en gångs skull:)

Då ska vi käka hamburgare har jag bestämt, med pommes! MUMS. Vi var somsagt och storhandlade igår och köpte massamassa mat!Sen har jag gjort en kladdkaka åt han bara för att han suktade så mycket efter det igår! Hoppas den blev god bara:)

Nu har jag precis hängt upp tvätten (känner mig som världens hemmafru nu, haha....) och ska se Gossip Girl samt invänta bear. Måste säga att trots att jag var trött imorse var det otroligt härligt att kliva upp tidigt. Man blir faktiskt mycket piggare (kan också bero på att jag varit ute & rört på mig osv idag, men ändå..)

Har kollat på lite jobb också, hittat några som jag tror jag ska svara på!
Men det ska jag be Björn om hjälp till, vad jag ska skriva osv.
Skönt att ha någon att prata med när man gör sånt jööööö!

Nä, GG vare! Hadeeeepyss

check

Promenad med elin 07.30 - check
Fara till jussbuss - check (även fast de inte hade tid.....dit på torsdag igen)
Ta en springtur på 50minuter - check
Göra styrka - check
Tvätta - check

Och klockan är inte ens 1. Underbart:) Har hela dagen framför mig nu.
Funderbar på om jag ska fara och ändra bokföringsadress!
Björn kommer nog jobba länge idag, somvanligt. Men pengarna behövs!
Speciellt efter en tråkig händelse..... Men vi klarar oss!

Och man lär sig något nytt efter varje misstag!!


Nä, nu ska jag försöka att inte deppa ihop. Allt löser sig, det har jag lärt mig:)
Trots att allt inte händer på en sekund!

Är glad att jag har vänner & familj som stöttat mig till att bli starkare, det är underbart!

Nä, nu ska jag fortsätta göra något vettigt.
Jag ska fortsätta finslipa mina CVn:)


Fint väder börjar det bli iallafall:)



godnatt mina kära!

Kvällen har bestått av storhandling så nu är både kylen och frysen full med mat:) Gött!

Imorgon är det mycket som ska fixas, upp redan klockan 7. Snacka om omställning. Kommer nog sova gott imorgon, eller vad tror ni? ;) I och med att jag ska ut på promenad med Elin, ta en springtur, fara och prata med några förhoppningsvis vettiga personer, tvätta osv osv. Det blir bra:) Skönt att få något gjort på sin lediga dag!

Med detta tråkiga inlägg säger jag godnatt!


Avslutar med en bild på mig, från bästa dagen i mitt liv!
LyckaSorgGlädjeTårarSkratt beskriver denna dag, underbaradag:)

mån.

Gårdagen började bra, mitten på dagen förstördes dagen av ett sms gällande en sak.
Men vi ska inte bry oss, försöker bara skrämma. Men det är svårt, aja! Vi klarar oss!

Idag blir det jobb 12-18 sen hem, promenad kanske. Ledig imorgon, då har jag massor av saker att göra så det blir upp tidigt för min del. Måste börja sova mindre, förstår inte hur jag kan sova så jäkla mycket. Men beror nog på att jag inte kunnat slappna av förrns nu. Var mycket innan studenten sen att bo på en madrass och svettas som en gris varje natt gör nog att jag inte fått tillrä'ckligt med BRA sömn. Så den tar jag igen nu.

Men nu måste jag ändra på detta :P Har fasen sovit 10-11h de senaste dygnen. Sjukt för att vara mig! Men imorgon ska jag upp tidigt trots att jag är ledig somsagt.

Nä, nu ska jag göra lite frukost innan jobbet!
Ha en fin dag:)

sön.

Söndagar innebär ofta jobb för mig, precis som idag.
Men jobbar bara 6h så hinner ha annat för mig också:)

Igår såg vi adventureland tror jag den hette, en ny film.
Helt okej, men ingen jag skulle se om & om igen.

Ingenting roligt som hänt, när jag jobbar är alla andra lediga & när jag är ledig jobbar alla andra. Lite trist men så kan det vara ibland. Ska vara glad att jag har ett jobb överhuvudtaget.

Ha en underbar söndag:)

Kväll!

Fick sluta en timme tidigare från jobbet idag:) Skönt! Dock förlorar jag pengar, men jobbade en timme längre förra veckan så det jämnar ju ut sig!

Kom hem och fick två överraskningar av min kära! En rosa orkidé eller hur det stavas, som jag velat ha:) Sen typ "doftolja" osv. från bodyshop plus ett läppglans :) Visar bild sen! Glad överraskning!

Ikväll blir det lugnt framför tvn skulle jag tro, är jättetrött. fråga mig inte varför men :P
Hoppas ni har en härlig kväll!

lör.

Haha, gissa om vi fick tacos igår? ;) Såklart! Fasen vad gött det var!

Nu väntas det jobb, 12-20. Pengar och det är jag tacksam för. Dom har typ gjort fel med min lön. Dom har dragit typ 50%skatt eller nåt. Måste höra. Aja.

Ikväll blir det mys:)

Middag

Nu väntas det middag hos elin och pontus:) Mys!


Förra året i september hos e&p i deras lägenhet hemma (i Umeå)

Åhhhh fyfan vad gött det skulle vara med tacos.......... fasen!

Björn kommer att döda mig men....

....jag måste bara!


hahahahaha, ser ni hans min????

Han är knäpp, men det är jag också:) Puss på han!

fre.

Idag har jag varit ute och sprungit för första gången i Oslo, kändes riktigt härligt efteråt men riktigt jobbigt under tiden. Måste ha stans sämsta kondis´, nästan iaf. När man springer/går så är det antingen BARA uppför eller BARA nerför. Så det blir jääääkligt jobbigt.

Har jsut gjort varma mackor i ugnen, fick ett samtal från farmor:) Nu sitter jag och skriver ihop olika CVn. Kommer aldrig klara mig på en halvttidslön på burger king, speciellt inte om vi ska spara. Ska nog skriva klart ett idag iaf, sen skriver jag mer sen. Eller ja, vi får se!

Nu ska jag fortsätta. pussss

Dum

För några dagar sen.....

(något högt pipljud eller liknande skär i öronen när jag & B är ute)
jen - vad är det som låter???
B - det är polistrikken (spårvagn)
jen - Va????? Finns det såna??
B- ................................

Lättlurad vare ja....

Ikväll har vi bara tagit det lugnt somvanligt, Björn slutade halv8 så blev sen middag men ack så mysig:) Sen har vi bara sett tv osv. Nu är det dags för sängen, är inte ett dugg trött men man måste ju offra sig för laget som man brukar säga ;)

Nä, godnatt på er så hörs vi imorgon!

Rosa

ÄNTLIGEN kunde jag ta ut pengar från mitt svenska kort.
Så jag gick raka vägen till rema1000 och handlade!

Och jag höll på att dö påvägen hem när jag skulle bära alla påsar. Nästan som ett träningspass, haha...
När jag kom hem gjorde jag varma mackor i ugnen, mums vad gött det var:)


Fick även med min fina mugg (köpte 2 mörkrosa & 2 ljusrosa på clas ohlsson i måndags, björn blev glad...) haha!

_________________________________

Till något helt annat, eller ja. nästan.

Jag köper ofta saker för att jag tycker det har en fin förpackning osv.
Ett exempel är detta doftljus:



Blommig, rosa, söt. Ja, varför inte liksom?
Samma sak med muggarna ovanför. Jag dricker inte kaffe/latte eller något. Men dom var som....fina på något sätt. Sen billiga också.. Så idag när jag var och handlade och skulle köpa duschcréme stod jag vid palmolive eller vad de heter. Ni vet? Den första jag såg var den rosa, luktade på den, den luktade gott, la ner den i korgen. Sen ekade Björns röst i mitt huvud som sa att jag alltid köper så tjejiga grejer, så jag la tillbaka den rosa och tog en blå istället... Haha! Ja.. Om jag hade fått välja hade vi haft rosa överallt.... Nä, nu överdriver jag! Men jag har lyckats lite i vardagsrummet iallafall, som ni kan se :)



Tycker det ger en mysig känsla.

Nä, nu ska jag sluta snacka skit & fortsätta se GG!

Hadeeeeeeeeeeeeeeee

Vilka drömmar jag har

Alltså jag har typ drömt sjuka drömmar varje natt sen vi kom hit.

Inatt drömde jag att jag var gravid, & det var sjuuukt verkligt. Drömde att jag & B for hem, först for vi hem till mamma, sen till pappa. Där var Sonny(min lillebror) typ Alvas (pappas sambos dotter) slav. När vi for hem till Gräsmyr så var hundarna inte jätteglada utan bara lite och jag började typ storböla för det. Sen började vi fundera över barnvagn osv, vad vi skulle önska oss i julklapp. Vi visste inte ens om barnet skulle komma på vintern eller sommaren....

Somsagt, drömmar är svåra att förklara. Men den var sjukt verklig, och jag var glad över att vara gravid i drömmen. Jag tänkte att "nu blir jag också en ung mamma som min mamma". Haha. Jag som alltid sagt att jag ska förverkliga drömmar som jag har och ha en utbildning/stadig ekonomi innan jag skaffar barn. Knäppt!

Idag är jag iaf lediiiiig! Så det blir nog slappande framför gossip girl, har lite att ta igen:)
Björn skulle tydligen jobba rätt länge idag.

Nä, nu ska jag gå och handla sen mysa ner mig i soffan!
Ha en underbar dag, det är ni värda. Varenda en av er!

bränt!

Det är visst inte bara jag som är lite osmart här.....

När jag kommer in genom dörren efter jobbet känner jag att det stinker rök.
Jag  ska berätta varför....

Imorse när jag precis hade satt på ett ägg och åt yoghurt så ringde de från jobbet och frågade om jag kunde börja 1 istället för 2 (klockan var halv1). Så jag slängde i mig yoghurten och jag bad björn hålla koll på ägget. Jag sa till honom att ägget skulle koka 8minuter.

Senare idag skulle han tina en bulle i mikron (var på högsta värmen och då har man ju inte mer än ca. 30sekunder, om ens det). Tror ni inte att han hedde mikron på 8minuter???? Hahah, klant:)

Han möttes av denna syn:


dvs. ganska mycket rök som ni ser.
Kanske sett ut såhär när killen som bodde här innan rökte inomhus? vemvet.

Imorgon är jag ledig :) SKÖNT! är helt slut efter idag, tror det är för att jag står i kassan och ska alltid vara trevlig, så mycket nytt osv. Men det är roligare att stå i kassan, tiden går snabbare och det är roligt att möta folk:)

Jaja, hoppas ni haft en bra dag!
Blir mys framför tvn nu sen sängen! PUSS

ny dag!

Idag är det en ny dag.

Jag började den med att ta en promenad. Gick till Nordea för att ta ut pengar, men fortfarande fungerar inte mitt kort. Borde funka imorgon iallafall. (Tog ut pengar till depositionen, därför tror jag att jag tagit ut "maxbeloppet" på en vecka eller något sånt).

Idag blir det jobb, 14-20 igen! Tiden gick snabbt igår, så jag hoppas den gör det idag också:)
Sen imorrn är jag lediiiiiig, jippi! Då ska jag BARA slappa, se gossipgirl, springa en tur om jag orkar, handla och bara vara! Skönt:) Hoppas ni får en bra dag! PUSS

gnatt

Efter en rolig arbetsdag som gick rätt snabbt, en kväll framför tvn & lite mys på det så säger jag godnatt.

Måste bara påpeka (som de flesta av mina vänner vet) att jag är otroligt lättlurad, det är inte ens roligt!!!!
Idag på jobbet var det några kineser som skulle beställa, de stod och snackade på kinesiska:
Jobbarkompis: Om de frågar efter ris så kan vi erbjuda det
Jag: Har vi ris?
Jobbarkompis: Ja, vi kan erbjuda det till dom (han ler lite finurligt)

Fick ett härligt skratt iaf.
Vilken dag har BK ris liksom? hahah... sämst.
Fast jag har varit sämre, ni skulle bara vilja höra om thailands&japans attacker mot norge...........

Men det sparar jag för mig själv!
GODNATT!


Såhär roligt tyckte jag det var, nästan.....

Hemmakär!

Har kommit underfund med att jag är otroligt hemmakär, trodde inte att jag var det. Iallafall inte så mycket.

Det är otroligt jobbigt att inte ha Alla sina nära och kära omkring sig. Jag har visserligen både Björn och Elin här. Men resten är hemma, hemma i Umeå. Har inte längtat hem sen dagen vi kom men nu gör jag det. jag saknar alla hemma!!! Längtar efter att träffa er! KOM HIT!

Jag önskar jag hade pengarna till att fara hem en gång i månaden, bara för att krama om alla!! Men somsagt, det är inte föralltid. Och jag bor med världens underbaraste människa! men jag vill ha ALLA här! Men tyvär kan man inte få allt på en och samma gång!

Puss på mina underbara vänner & familj! Ni är bäst!

tis.

Börjar inte jobba förrns 14 idag så hade tänkt gå en promenad.
Skulle egentligen fara ut och springa igår men hann inte och har verkligen ingen motivation. Var har den tagit vägen? Och jag tänker inte tvinga mig själv, för det leder aldrig till något gott. Jag måste känna mig motiverad för att göära det, så äre bara! Så jag tar en promenad istället, ser mig runt:) Vi har ju knappt varit och gott här i området så!

Hoppas alla mina nära och kära mår bra, och alla andra såklart!
saknar er massvis..

Lägenheten!



Såhär såg det alltså ut när vi började skrubba väggarna, äckligt? JA!!!


Hallen, rakt fram/till höger är köket, till vänster vardagsrummet
(toan är direkt när man kommer in genom ytterdörren till höger)

Köket, rakt fram är sovrummet!


Fönstret i sovrummet.


Rakt fram är duschen som ni kanske kan skymta..
(haha, bara mina grejer på hyllorna, Björn klagar....förstår de)


Vardagsrummet



Ja, det var väl de. Lite svårt att få en helheltsbild på lägenheten men!
Vi trivs iaf och det är det viktiga:) Saknas småsaker men det kan man ta med tiden!

Sen har vi en ganska stor park nedanför vardagsrumsfönstret så det är bara att gå dit om man vill sola:)

Vad tycker ni?


lediga dag, fullt upp!

Klev upp vid halv 9 imorse när B ringde och väckte mig.
Skrubbade väggarna i köket, hallen & toan en gång till!

For iväg till stan med trikken och köpte en duk, muggar, ljus, mat osv.
När jag kom hem bakade jag bullaaaar. Mumma! Så nu luktar det nybakat här:)

Fick även tipset av mamma att he ettika (eller hur det stavas) i ett glas där det luktar rök så försvinner lukten. Gjorde de direkt när jag kom hem, hedde glaset på toan. Nu när jag gick och luktade vet jag inte om jag inbillade mig eller inte men tyckte inte det luktade alls nästan nu!!! Underbart:)

Björn slutar snart, då ska vi göra kyckling och ris!, ba så ni vet. haha....

Gör ett nytt inlägg med bilder från lägenheten:) PUSS

sön.

Jobb idag, gick hyffsat snabbt trots väldigt lite att göra.

Kom hem vid halv7, då hade jag köpt med mig chips & dipp från 7eleven.
Möttes av tända ljus och uppsatta gardiner:) Mysigt!

Just nu håller vi på att se seven pounds men B tog en duschpaus och e&p kom precis förbi och lämnade pengar. Men jag är hungriiiiig, vill ha matmatmat. Haha, nämen! Vårt kylskåp ekar typ. Men imorrn ska jag handla om mitt svenska kort funkar då dvs!!!! Grr...

Ledig imorrn, skönt:) Ta det lugnt, städa osv. ska jag göra.
Visar bilder från lägenheten då. Sköt om er!

Vilken mardröm

Björn skulle upp och jobba 7 imorse men försov sig så jag vaknade med ett ryck halv8 och sa att han hade försovit sig. Han trodde först klockan var 10, men somtur var hade han bara försovit sig 30min. Hursomhelst bad jag han låsa dörren, men när han for hörde jag inte om han låste den helt eller inte, men ides inte gå upp och kolla. Sen hörde jag massa röster utifrån i och med att vi sover med fönstret öppet. Tillslut somnade jag.

Då drömde jag (kom inte exakt ihåg hur det var) att jag var med Elin, minns inte exakt vad vi gjorde men vi var ute iaf. Sedan kom det typ ett gäng och tog henne, och jag sprang och gömde mig. Efter några dagar så skulle mamma skjutsa mig någonstans, då slet någon ur henne ur bilen och hade hett en tråd runt min hals. Då var jag fast också. Minns inte exakt vad de skulle göra med oss som de hade fångat men jag och Elin var inte på massa ställe. Hon fick förövrigt typ tälja saker medans mig misshandlade dom. Mitt i allt kom det in ormar som skulle ha mat, och det är (som många vet) min största rädsla. Försökte iaf rymma fleraflera gånger men lyckades aldrig. Vaknade sista gången jag försökte rymma och de jagade mig.

Går verkligen inte att förklara drömmar men jag har typ fortfarande hjärtat i halsen känns det som.

___________________________________

Till något helt annat.

Ska börja jobba klockan 12 somsagt så tills dess ska jag baaara ta det lugnt!
Ikväll vet jag inte vad som händer men det blir väl bara lugnt:)

Hoppas ni har en härlig dag!!! PUSS


bästa du!

Kan ju börja med att visa...

....lite bilder från festivalen för nån helg sen!


Haha, taggad  tjej med gult tuggummi ;)


Folk runt oss överallt, sjukt mycket folk trots regn!




PUSS!


Alexander Rybak

ÄNTLIGEN!!

NU HAR VI EN EGEN LÄGENHET SOM ÄR MYSIG :D

Nu är allt i sin ordning, förutom gardiner, duk till bordet osv! Plus att vi ska ta ut en av sofforna (de lämnade 2).

Men ni skulle sett hur det såg ut innan vi började städa, vill knappt säga. Ångrar att jag inte tog nåt kort. Somsagt så hade han som bodde här tidigare rökt inomhus så det STANK rök i hallen, köket, vardagsrummet och toan. Topan var tillochmed värst, vi har inte ens fått bort lukten trots att vi skurat golv, väggar flera gånger! Vi märkte när vi skurade väggarna i vardagsrummet (de är typ naturvita väggar) så märkte vi att det blev skillnad i färgen. Väggarna var alltså typ gul/brun/vita innan, så vi stod och skrubbade tills vi blev svettiga. Men nu när vi hett upp alla våra egna saker som vi köpte på IKEA osv är det väldigt mysigt:) Vi kommer trivas väldigt bra!! Ska ta bilder när jag har tid så de som vill får se:)

Har iaf haft kassaupplärning idag i 2½ timme sen jobbat från 16-22! Från att ha varit strå¨lande sol blev det storm, ösregn, blixtrar och åska! Sjukt. Vi trodde att vi skulle få övernatta på jobbet, haha! Men jag tog mig hem, de hade slutat regna somtur var när jag slutade.

Jobbar hela helgen, imorgon 12-20 och söndag 12-18. Men det är pengar och jag trivs med de jag jobbar med, alla är sjukt sköna!

Vad mer, ja, inte mycket händer faktiskt. Har varit så mycket med flytten.
Men skriver nog mer imorgon:) Hade braaaaaa!

PS. PHILIPPA! Hoppas du har det riktigt jäkla skoj första kvällen du går ut lagligt ;) PUSSPÅRE!


Svett

Fyfan vad varmt det är. Jag vet, man ska inte klaga. Men nu vill jag ha lite kyla, har fasen varit stekhett i 2v nu så nu kan det komma kallare dagar tack!!!! Speciellt när man har saker att göra :P Haha!

Idag har vi mycket att göra, köpa damsugare, handla, ta ut pengar, fixa saker till b's jobb, träffa de som äger lägenheten, skriva kontrakt osv. Usch! Blir ännu svettigare av att tänka på de! Ska bli skönt när vi kommit tillrätta:) Jaja, nu måste jag gå. Hadeee

RSS 2.0