SÖNDAG.

Igår blev det en tidig kväll, var så sjuuukt trött! Somnade i soffan tillsammans med B som såg film, mysigt! Älskar att somna i soffan på helgerna. Eftersom Björn är lite mer kvällspigg än mig känns det mysigare att somna där än själv i sängen!

Nu ska jag klä på mig osv. För idag väntas sverigeeeee och mat :D

ta hand om er:)


Helomvändning på fredagskvällen!

Oj vilket oväntat slut det blev på gårdagen måste jag säga.
Vid halv 11 ringde Björns kompis Björn och frågade om vi hade lust att hänga med dom ut. (Kanske ska notera att jag låg i mjukisbyxor, osminkad under filten med godis). Men vi ringde upp och sa att vi kommer, 30 minuter senare befann vi oss i deras lägenhet och nån timma senare var vi på någon bar vid aker brygge som jag inte kommer ihåg namnet på.

Blev en riktigt lyckad kväll :) Som N sa, de spontana utgångarna blir alltid roligast. Blev ingen superlång kväll så vi var hemma kring halv4, men roligt hade jag och dessutom blev det en billig kväll! Idag mår jag bra eftersom jag inte drack särskilt mycket alls igår, skönt! Självklart lite sliten, men ja vad ska man säga? =) Det får man bjuda på. Men ska nog inte gå och träna på en gång, hade tänkt att gå ut och gå snart, lämna timlista osv. Sen blir det städning för heeela slanten! Eftersom vi ska till sverige imorgon och handla känns det skönt att storstäda idag, även fast lägenheten inte är sådär superskitig men:) Jag har sett värre kan jag lova, haha ;)

Önskar er alla en underbar lördag :)
(och nej, inte kunde jag sova ut idag heller....)


Hahaha, jag var bara tvungen att lägga upp denhär bilden,
trots att den är JÄVLIGT JÄVLIGT suddig men så klockren!!!
Den luvan for nog runt hela nattklubben ;) Underbara Elin och Underbara utgång

ONSDAG.

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Det är mest träning, jobb och mys. Samma sak igår, jobbade till 3, sen for jag och sprang en timme, hem sen ut på promenad med elin sen hem och mysa :) Idag, ungefär likadant, ska iväg och träna efter jobbet, sen blir det lugnt!

Ska inte festa före matte & philippa kommer hit heller,
då har vi inte festat sen nyår :)

Nä, nu ska jag klä på mig för att sen gå in till stan.
Börjar halv 9 idag så fick sova liiite längre =)

Ha en bra dag!

MÅNDAG.

Inte så mycket att berätta. Helt vanlig måndag, trött men glad!
Min träning i 2h gav mig energi :) Men nu ska jag mysa!

Tidig morgon imorgon också... Men då slutar jag 3 också!

Snart flyttar underbara Sara hit också :)
Sen kommer Natalie och Jocke.
Nu fattas det bara 2!!!!

PUSS =)

OTH

En riktig söndag - slöa framför tvn!

Man märker verkligen att Allt är stänkt i Norge på söndagar, man blir riktigt slapp.
Hade tänkt att fara och träna kondition, men halsen är inte bättre så vilar tills imorrn.


fina minnen

!

Underbart med morgonpromenad med en fin vän:)


SÖNDAG.

Happ, då var helgen slut då. Men det gör inte så mycket, har haft en supermysig helg med lite av varje:) Sen är ju helahela söndagen kvar! Men jag kan fortfarande inte "sova ut", somnade kanske vid halv2 igår men vaknar ändå innan 9. Trodde ivarjefall att jag skulle få sova till 10, men icket! Samtidigt är det skönt för då får jag en timme extra idag:)

Nu ska jag äta frukost och vänta på att elin vaknar så vi kan gå promenad!

Ha en skön söndag =) KRAM


love


00:24

Vilken mysig kväll vi haft. Elin var här, vi såg robinsson, en tjejfilm och myste med massa god frukt, chips och godis:) Mumma! Nu ska jag och min kära bara mysa i soffan:) Men innan jag lägger mig i hans famn och somnar ska vi fika lite vitlöksbröd! Mumma!

Sov gott alla underbara:)

LÖRDAG.

Vaknade för ett litet tag sen, har så fruktansvärt ont i halsen.
Jag vill vill vill verkligen inte bli sjuk. JAG VILL TRÄNA!!!!!!

Ska äta lite frukost nu iallafall och se om det blir bättre, sen ska jag ut på en lite promenad tänkte jag.

Vart en riktig myskväll igår:) Med massa godis och massa pussar. Sånt gillas!

restplass.no

Om ni vill hitta billiga resor gå in på restplass.no. Det är helt sjukt!!!! Hittade just en resa till Gran Canaria imorgon i en vecka med boende, 1900kr!!!! Hur sjukt är inte det? åh, jag vill bara åka iväg..


drömmer mig tillbaka...

FREDAG.

Vilken slitsam dag. Huvudvärk, näsan sticks och rinner, halsen gör ont. Uffa mig!! Plus alla barn som är dåliga = gråter och inget är bra. Inte sådär superbra tajming ;) Desto godare var middagen, mumma!

Nu har vi sett lite handboll och nu väntar let's dance. Ska krypa ner med täcket i soffan och be Björn värma mjölk och honung till mig. Det är bra mot halsont, gott är det också:) Sen äta massa gott!!

Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan träna!!!!!!
Ha en underbar helg =)

torsdag

Okej, idag är jag riktigt riktigt utvilad!!!! Somnade kanske kring halv12 igår och klockan stog på 07.20. Så jäkla skönt:) "Måste" nämligen ta bilen till jobbet idag för att vi har personalmöte ikväll, och om jag tar t-bana osv är jag hemma kanske halv9 och om jag tar bilen är jag hemma halv 8. Ja, ni förstår kanske vad som lockar ;)

Snart är det helg igen! Veckorna går riktigt riktigt fort så snart är det vår :) Hehe!
Nä, nu måste jag äta upp mitt ägg och borsta tänderna sen sticka!

Har riktigt ont i halsen idag :( Hoppas inte jag blir förkyld!!!!

Ha en fin dag:)

okej, jag DÖR!!!

Hittade just en sida där det finns flera resor i början av juni till Kreta, färscht hotell just vid stranden i en vecka för 2500kr!!!!!!! HUR SJUKT????? Kostar fasen lika mycket som att flyga tur och retur till Umeå ju!!!!!


:)

Började halv8 imorse så klockan stog på 05.35. Heja!
dagen gick snabbt, for och tränade i 1½h, har lite ont i halsen så tog det rätt lugnt. Kommer hem till färdiglagad middag, en dusch på det och sedan mys framför en komedi.

Nu ska jag äta kvällsfika. Känner mig duktig som håller mig undan från godis, kakor och allt vad det är på veckodagarna nu ;) Okej, det har bara gått 1½vecka, men ändå.... Haha! Vi får se hur länge jag klarar det...

Nä, fika var det. Och drömma sig bort till varmare ställen:)


hjärtat

När ska allt vända?

Nu är allt så otroligt bra: i februari får jag fast kontrakt på dagiset och slipper alla timlister, philippa och matte kommer snart hit, natta & jocke flyttar snart hit och jag är bara så lycklig med mitt liv, nära och kära och de val jag gjort. Men då blir jag bara så orolig och tänker när vänder allt?

det är hemskt att tänka. Borde egentligen bara vara lycklig för stunden, det är jag. Men samtidigt rädd för att nåt ska komma ivägen för allt bra.

Nä, nu får ja ge mig. Bara vara lycklig :)

Puss på alla mina underbara nära & kära!!!

JA JA JAAAAAA :D

PHILIPPA OCH MATTE KOMMER HIT I FEBRUARI :D :D :D :D


HAHA, okej. Jag bjuder på denhär bilden.
PUSS PÅ ER!!!!!! BÄSTA BÄSTA BÄSTA :D

JAG ÄR LYCKLIG(AST)!!

hemklickat



från stylebystars.com:)

Tänkte beställa en klänning, men sen tänkte jag att jag har mer användning av denhär tröjan och den kommer vara sjukt snygg i sommar till en brun kropp och snygga jeansshorts! Tröjan gick på 349kr och väskan på 79kr:)

Nä, vi var väl i Norge för att spara pengar???
Slutspenderat jennifer!

Men liiiite får man väl slösa? ;)

En god gärning!

Nu har även vi skänkt pengar till olika organisationer som hjälper de drabbade i Haiti. Allt gör skillnad. 50 kr är kanske inte mycket för dig, men för dom är det otroligt viktigt. Tänk på det:)

My sister's keeper

Om ni vill gråta så borde ni se den filmen!!!

Linn tipsade om den på hennes blogg så jag var bara tvungen att se den. Och jag lovar, jag tror aldrig jag gråtit så mycket till en film som denhär. Så otroligt tragisk och hemsk film på alla sätt, men samtidigt fin och full av kärlek! Ett tips från mig en trist söndag som denna.



Ps. ta hand om er själva och era nära och kära:)

sön.

Magonten är nästan helt borta idag, underbart:)

Så idag blir det lite städning, men mycket vila så jag är helt hundra imorgon för imorrn ska jag fasen träna. Hade tänkt träna idag men det är nog inte särskilt smart.. Ska bara gå och lämna timlistan.

Hoppas ni haft en bättre helg än vad jag haft:)

lör.

Usch vilken hemsk dag det var igår..

Det började med att jag inte hade någon somhelst aptit på morgonen (vilket jag alltid brukar ha!!!!), sen när jag kom till jobbet fick jag lite ont i magen, ju längre dagen gick desto värre blev det. Fick inte i mig nånting till lunch heller.. Så vid 2 skickade dom hem mig.

När jag kom hem kändes det faktiskt lite bättre, hade fortfarande ingen aptit, sprängande huvudvärk och feber. Men magen kändes bättre. Sen när B tvingade i mig blåbärssoppa vid 7 blev det ännu värre. Hade så fruktansvärt ont i magen, ville bara spy men det kom inget (tackolov för de). Jag brukar nästan aldrig klaga när jag är sjuk (tvärtemot Björn ;), haha) men jag kunde knappt ligga raklång.

Fick iallafall i mig en halv lussebulle innan jag somnade:)

Idag mår jag bättre, men mår fortfarande lite illa.
Hoppas inte magontet kommer tillbaka..
Så idag blir det bara lugnt, skulle träna men det är
nog inte sådär jättesmart tror jag!

Nånting roligt är ivartfall att matte och philippa kommer hit den 12-15 februari :D :D :D Skulle boka biljetterna igår men då funkade inte mitt kort att betala med :( Så förhoppningsvis kan matte betala idag!

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan,
hoppas ni fick en bättre start på er helg än vad jag fick:)

Mysdag

Vilken mysig söndag det har varit:)

Vi gick på "söndagsmarknaden", som inte var särskilt mycket att se nu när det knappt är något där. Så istället gick vi och tog en fika tillsammans:) mysigt var det! Nu har vi ätit osv och ska bara mysa på hela kvällen!

Börjar halv9 imorgon så klockan står på 6:20 imorgon.
Efter jobbet blir det träning. Resten av veckan ser väl ungefär likadan ut. Ska kolla upp och kanske boka tid för tatuering. Men vill ha med mig B då..





SAKNAR ER!

sön.

Godmorgon världen:)

Både jag & B somnade i soffan igår, vaknade vid 3 då jag fick skaka liv i min sömntuta och gå och lägga oss i sängen. Men mysigt var det:) Jäkligt ont i nacken idag bara....


När jag vaknade tittade jag igenom ett album som jag gjort till Björn förra julen tror jag? Så mycket minnen jag fick när jag läste texterna/kollade på bilderna:) Underbart!

Nä, nu ska jag ut och gå en timme eller så. heja!
Blir nog ingen träning idag för min del.

KRAM, ha en fin dag:)

avatar

Vi såg somsagt avatar på colosseum i en riktigt stor salong:)
Trots att jag inte är ett stort fan av såna "fantasyfilmer" så tyckte jag att den var riktigt bra!!! Om ni funderar att se den, gör det! Tror den är mycket mycket bättre på bio än om man ser den hemma! Och det är ju alltid mysigt att gå på bio?:)

Imorgon ska jag sova ut ännu en morgon, skönt!
Sen blir det nog promenad och bara myyys med god mat, film osv:)


Älskar denna bild på oss 6:) Underbara minnen från den helgen!

Nu ska jag lägga mig i soffan med täcket & mysa med B.

Sovgott!

bio

Haft en riktigt härlig och lugn dag idag:)

Nu har vi ätit middag, gjort iordning oss,
så nu ska vi snart bege oss mot bussen för att möta upp e&p.

Ha en härlig kväll folkens!!

:)

Var ute och gick i 1½h, riktigt härligt, sedan gick jag förbi SATS och sprang en timme:) Skulle egentligen gymma, men kände att jag hade mer energi till att springa så det blev bara det.

Nu är jag nydsuchad och ska städa litegrann hade jag tänkt:)


PUSS:)

lör.

Godmorgon:)

Vaknade utvilad klockan 10, så underbart skönt!!!! Var helt slut igår, vet inte om jag har nån nförkylning i kroppen eller vad det är. Ska iallafall gå ut och gå, samtidigt lämna timlista, sen går jag förbi SATS påvägen hem så då ska jag nog gå in och köra lite styrka:)

Björn jobbar till 1 så efter det ska vi städa lite och så.
Och ikväll skulle vi somsagt på bio med e&p, blir mysigt:)

Ha en underbar lördag!
Ut i kylan......


tänk om man hade lyxen att få vara i thailand under denna kyla????


när jag har gjort mitt i norge, blir det nog en resa till thailand,
indien, vietnam eller något sånt:) så underbart härligt!
Men tills dess får jag klara mig i kylan!


fre.

Veckorna bara springer förbi. Men måste säga att det är skönt att vara tillbaka i vardagen både gällande jobb och träning:) Är så glad att jag hittat ett jobb jag trivs med! Men man är alltid lika slut när man går hem, psykiskt! Men det är kul:) Man skrattar & ler den största delen av tiden!

Ikväll har vi haft parmiddag med e&p, och imorgon blir det bio, vi ska se avatar! Så vi får se hur den är, ska nog inte ha några förväntningar som N sa:)

Sen ska jag sova uuuuuuut imorgon, underbart!!!!!!

SÖNDAG.

Vilken seg dag det har varit.

Vaknade vid 10, såg lite tv, åt frukost. Vid halv 12 gick jag ut och gick nästan 2h och sen dess har jag hjälpt B med CV, spelat kort och sett lite mer tv. Mysigt:) Men tiden går sakta idag, vilket är SKÖNT. Söndagar brukar alltid gå så fort, helt plötsligt är klockan 23 :P

Snart ska vi laga mat, blir något enkelt bara!
Sen blir det väl som de flesta söndagar = lugnt med film eller något!

I veckan blir det jobb och träning som är prioriteringarna.
Inget party för min del, varken pengar eller lust för det så:)
Hoppas ni har en bra söndag, nu = middag!


Här har ni en bild från nyår. Fler kommer när E skickaaaar:)

lör.

Vaknade för 20min sen och nu har jag precis ätit frukost:)
Ska nog iväg och träna lite, bara en timme eller så.
Sätter igång försiktigt eftersom det var ett tag sen jag tränade :P

Sen är mina jäkla hörlurar borta........

Efter träningen ska jag och Björn ner på stan och bara strosa omkring:) Ska INTE köpa nånting. Försöka iallafall, nä men jag har verkligen inte pengar till det så jag får inte!!!!! Ikväll ska vi äta tacos och se nån film tror jag:) Blir skönt. Vila upp sig innan vardagen sätter igång somvanligt igen:)

Nä, ska byta om och kila iväg till SATS!

2010

Vilket underbart slut på 2009 jag hade:)
Bilder kommer, e måste bara skicka!

Idag har det blivit pannkakor och filmmys med e&p:)

Sen har jag och B bara myst på för oss själva. Ikväll blir det biomys:)

Imorgon ska vi nog ner på stan, sen på kvällen blir det bara lugnt.
Trots att vi bor tillsammans har vi inte fått så mycket tid till att helgmysa. Så det ska vi göra i helgen=)

RSS 2.0