NYÅRSAFTON

Happ, sista dagen på året. Hur ska den firas då?
Först ska vi äta middag hos oss, sen ska vi vidare till elins kompis anna. Blir nog trevligt:) Får helt enkelt se vars detta år slutar. Jag har alltid haft så sjuuuukt höga förväntningar på nyår. Men iår har jag inte det. Jag hoppas det blir en rolig kväll och att jag får vara tillsammans med den jag älskar på tolvslaget! Då är jag nöjd:) För förra året, nä då fick varken jag eller philippa vara med våra pojkar då för dom hade tappat bort oss...... Men iår ska det inte bli så:)

Nu ska jag iallafall gå och träna, en timme eller så.
Sen hem och fixa. Ja, ni vet. Raka benen, måla naglar. Smörja in sig, ansiktsmask, duscha och allt dedär:) Tycker det är mysigt när man har lång tid på sig.

Nä, nu ska jag gå till SATS i kylan och inviga mina träningskläder jag fick av mamma:)

KRAM, ha en underbar dag!!
Vad ni än gör:) Man Behöver faktiskt inte parta på nyår!

Lugn dag

9 barn idag, vanligtvis är det ca. 60. Rätt många som är lediga med andra ord ;) Men sov dåligt inatt så hoppas på bättre sömn inatt! Men även om jag inte får det gör inte det gör inte de så mycket eftersom jag får sova ut i 4 dagar efteråt:) NICE!

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa veckorevyn!

ps. tråkigt utan bilder, jagvet. väntar på att kameran ska komma i brevlådan...

tillbaka

Nu är vi tillbaka i vår lägenhet igen, har packat upp alla saker och så:) Jätteskönt! Tråkigt att säga hejdå till alla, men nu vet jag när jag kommer tillbaka nästa gång så då gick det lättare. Men frotfarande jäkligt jobbigt, usch..

Hade tänkt lägga upp en bild på mina underbara julklappar, men glömde kameran hemma så den kommer på posten, snart förhoppningsvis. men fick massamassa underbara saker:) Bland annat massa silversmycken, en ny plattång, massa saker från bodyshop, 3 parfymer, kläder, presentkort, pengar, en macbook, desperate h. säsong 3 osv:) Sen fick jag & B lite gemensamma julklappar också, som en fonduegryta (eller hur det stavas), stekpanna, riktiga knivar och en lampa:)

Nu har vi precis sett klart en film och jag ska lägga mig i soffan och fortsätta mysa på:) Fast först måste jag betala hyran, usch så trist! Men, sånt måste också göras:)

När jag får tillbaka kameran visar jag troligast bilder på mina nya inköp!

Nä, mys var det! PUSS

annandagen

Fy vilken underbart rolig kväll jag hade igår med mina älskade vänner:) Bilder kommer!

Somnade kring 5 imorse, men pallrade mig ändå upp vid 10 och gick in till stan, var tvungen att handla upp mitt presentkort på monki, sen skulle jag gå på lagerhaus. Det slutade med smink från MUS, 4 tröjor, ännu ett par skor i samlingen, te och ljus från lagerhaus:) Nu är jag färdigshoppad här i Umeå!

Ikväll blir det ännu en utång med tjejerna:) Sen blir det farväl inatt.. Usch..
Ska förbi philippa innan jag far in till stan och säga hejdå. Borde nog vänta med sminket till efteråt..

juldagen

Vilken underbar julafton & födelsedag jag hade:)

Mysig morgonpromenad med mamma, jullunch, kalle, julbord, julklappsöppning, julklappsspel i gräsmyr, ännu mera julklappsöppning, lite mera spel och mys på det:)

Ska nog snart börja mege mig hemåt för att sedan ikväll umgås med mina underbara :) Puss på dom!

GOD JUL

Innan jag beger mig ut på julpromenad med mamma tänkte jag bara säga god jul:) Älskar julen, vaknade imorse av framdukat fika, julmusik och tända ljus:) Underbart!! Idag ska jag bara njuta!

PUSS

uppesitterkväll

Ikväll ska jag först till philippa och byta juklappar med henne, sen ska vi in till stan till Maja och spela bingolotto ;) Haha! Heja!!

Har varit förbi hemma hos pappa och sagt hejdå till dom och hämtat julklapparna. Fy vad nyfiken jag är!!!! Ingen aning vad jag kommer få, eller jo en sak vet jag ju (var tvungen att köpa den själv för han visste inte storleken, haha), en västerbottensring:)

Nä, får hålla mig till imorgon!


dan före Dan

Det är så härligt att vara hemma:)

Igår mötte jag först upp B för julklappsshopping och lunch, och lite shopping till mig själv då... Sen tog jag bilen hem, packade, for in till stan igen och mötte upp Natalie. Satte oss ett tag på barista och bara pratade:) Sen fick jag springa hem till Bs pappa för då skulle vi iväg till skeppsvik på julbord, MUMS säger jag bara!!!!

Nu sitter jag hemma hos B, har haft en mysmorgon med cosmos, haha!
Ska ta 12 bussen hem, då ska jag först möta upp pappa innan dom far till borga. sen kvällen ska jag träffa philippa:)

Nä, nu måste jag fika osv om jag ska hinna ta bussen!
PUSS

tis.

Igårkväll for jag och Philippa till strömpilen på kvällen, jag hittade en tröja och ett armband och philippa köpte en dösnygg paljettväst!!! Sen satte vi oss och fikade och pratade, supermysigt:) Känns verkligen inte som vi vart ifrån varandra i ett halvår, det är sjukt!!!! När vi kom hem såg vi gamla desperate-avsnitt innan jag höll på somna och blev lat så philippa var så snäll att skjutsa mig den lååååånga biten :D

Idag ska jag ner på stan igen, hitta ett par träningsbyxor bland annat. Sen funderar jag på en klocka och ett par skor.... Men vi får se:) Jag är glad att det är jul = pengar annars hade jag inte klarat mig på mina 6000kr som jag hade med mig :P Haha!

Sen ska jag och B äta julbord i skeppsvik, mums :D

Hoppas ni får en fin dag! KRAM

jag är så lycklig just nu!

mån.

Idag har jag varit på stan:) Köpte massa saker, bland annat en klänning och en fin kofta från bikbok, 2 par skor osv:) Sen köpte jag de sista julklapparna till mamma & pappa! Träffade upp matilda vid halv 12, och ÅH så roligt att träffa henne, underbart var det!!! Känns inte som att det var 3 månader sen vi sågs, utan snarare igår! Det är så det ska vara!

Visar mina inköp senare:)
För nu ska jag till tandläkaren och få min dom. Lär väl ha 29028323 hål somvanligt.....

PUSS

HEMMA!

Så underbart härligt det är att vara hemma, älskade Umeå!!!!

Vi kom fram på fredagsmorgon kl 5. Då väntade GLADA hundar och fika framdukat i gräsmyr. Jättemysigt:) Sen fick vi krypa ner i nya sängkläder och sova några timmar med 3 hundar i sängen, haha! På fredagen hann jag träffa familjen sen hann jag springa och krama om N också. Senare på kvällen for jag till philippa:) Somnade snabbt i sängen vid 11, haha!

Lördagen innebar tidigt födelsedagsfirande med släkten, klippning och kvällen innebar restaurangmat, dricka, corona och bästa bästa sällskapet:) Det var Jag, Björn, Philippa & Matte. Sen for vi vidare och träffade massa andra! träffade även några från klassen osv ute! Så underbart:)

Idag har farmor osv vart och sagt hej, dom åker till Vietnam imorgon..... Om jag är avis? nejnej.... inte alls....

Nu ska jag ta ett bad, slå in julklappar och invänta ett sms från philippa:)

imorgon imorgon imorgon

åh vad underbart, imorgon åker vi hem!!!!!!

börjar dock 7 så klockan står på 04.45.... heja!!!! vi får se hur det går men det går förhoppningsvis bra:)

nä, nu måste jag lägga mig och försöka slappna av!
snart befinner vi oss i Umeå :D

1



Hittade en bild på mig och Honey från balen, sakna sakna sakna!

tönt

Usch vilken tönt jag är. Björn ska på konsert ikväll och jag oroar mig som alltid att det ska hända nånting. Att nån ska misshandla han eller vadsomhelst. Usch jag måste sluta tänka så! Men tänk Om? Jag är en liten tönt ibland..

Idag har vi iallafall varit på IKEA, handlat ljusstakar, mera ljus, blomma & lite annat smått och gott:) Är så jääääkla slö.. Orkade varken träna eller gå ut och gå som jag sa. Sket i allt. Usch!

Ikväll kommer Elin hit, vi ska slå in julklappar, ha lite julmys bara:)


Ska nog lägga mig i soffan och typ sova eller nåt!!

Hadeeee

13 dec.

Tänk att idag är det lucia, sjukt!!!

Men i Norge är lucia verkligen inte lika stort som i Sverige, lite tråkigt..

Gårdagen var riktigt trevlig:) Det bjöds på skratt, god mat, spel och massamassa annat! Idag blir det KANSKE träning, kanske IKEA och ikväll blir det julmys med elin:) Ser fram emot det, vi ska slå in julklappar, äta lussebullar och dricka glögg! Mysigt. Våra pojkar ska nämligen på konsert så då passar vi på, hehe!

Nä, nu ska jag ta upp ägget jag kokar och sen äta frukost!
ha en bra dag:)

12 dec.

Ställde klockan på 8 idag för att jag skulle upp och träna klockan 9. Vad händer? Självklart vaknar jag 07.37 och är Pigg. Men antar att jag är inställd på att vakna tidigt. Drömde precis innan jag vaknade att det var söndag och jag hade glömt ställa klockan till måndag. Så när jag vaknade var jag stressad och hade ingen aning om vilken dag det var :P

Aja. Nu sitter jag iallafall och käkar frukost. SATS öppnar 9 så då ska jag gå dit. Springa och köra styrka. Vet inte hur länge jag är där men. Sen ska jag ner på stan för att leta litelite julklappar:)  Och ikväll blir det party!

Ha en bra lördag!

PS. Om 5 dagar åker vi hem :D :D Hur sjukt?

11 dec.

Kom precis i tid till jobbet för att se luciatåget:) sjuk julstämning fick man!

Men eftermiddagen var en plåga, haha! Var så slut så jag sket i träningen, och jag skiter oftast inte i den men nu ville jag bara hem! Så nu har vi ätit hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis, mums!!!

Ikväll blir det idolfinal med elin & pontus, heja erik!!!!!

Imorgon blir det TRÄNING, julklappsshopping och sedan middag och förhoppningsvis lite "fest" på kvällen med j&n:) Blir skoj! Är så taggad sen förra helgen, var så jäääääkla skoj på luux!!!! sjukt bra musik, när det knappt står folk vid baren så säger det rätt mycket (och dansgolvet är FULLT)

Lite julbilder från lägenheten kommer iaf här:)
Björn har köpt en minigran men vi har inte hunnit klä den än :P






massamassa julklappar:)


mys i soffan!

10 dec.

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt.

Skulle egentligen jobba till 4 men hon som skulle stänga var sjuk så fick jobba över en timme, missade bussen hem. Så jag sket i träningen helt enkelt. Kändes alldeles för jobbigt, tränar imorrn istället:)

Imorrn blir det luciafirande på jobbet, mys:) 5åringarna tränade idag, gulligt!

Vi har precis ätit och skriver på min önskelista till Björn, högst upp står presentkort på tatuering:)

9 dec.

Tänk att om en vecka är det imorgon vi far hem:) UNDERBART!

Jobbade 9.30-17 idag sen for jag direkt till SATS. Sprang 20min sen gymmade jag 1h. Direkt hem till bonde söker fru:) Haha! Nu ska jag bara lägga mig i soffan med B och mysa, kanske somna lite :) Skönt!

PUSS

8 dec.

Dagarna går så sjukt fort just nu, härligt :)

Men fick däremot sämst slut när jag skulle med tåget hem. Bussen var först 6 jäkla minuter sen till tåget. Och busscahuffören körde huuuuuur segt somhelst.... Sen när vi kommer mot tåget, ser vi hur tåget kommer och alla ropar åt busschauffören att stoppa. MEN såklart skulle han promt köra ÄNDA fram dit han ska stanna så såklart missar jag tåget och fick vänta 30 min till nästa.... Störande!!

Nu har vi precis bakat lussebullar, eller håller på att baka:) Det blir göttt!!!!
Tog mig ivart fall upp imorse. 05.25 stog klockan på och strax före 6 befann jag mig på SATS. Hann springa 1h innan jag var tvungen att skynda mig in i duschen och iväg till jobbet, härligt med lite morgonträning :)

Nu ska jag he in bullarna i ugnen:)

tiden går fort när man har roligt

Oj vad dagen gick snabbt idag måste jag säga!

Lussebullsbakande på jobbet, så blev påmind om hur jäkla gott det är!!! Imorrn blir det bakning, punkt slut:) Har även varit och tränat idag. Tränade inte på det SATS som ligger närmast mig utan det som ligger vid tåget påväg från jobbet. Inte lika bra och nytt/fräscht som det vanliga men helt ok:)

Hemma har vi bara ätit middag, sett Desperate osv. tagit det lugnt:)
Imorgon ska jag försöka ta mig upp och träna innan jobbet.
Vilket innebör att klockan står på 05.30!!!!!! Önska mig lycka till.....

mån.

Usch vad tungt det var att kliva upp imorse!

Skulle egentligen gå in till stan, men icket! Vägrar gå i dethär jäkla regnet!!! hatar regn, usch. Så jag kan sitta & ta det lite lugnt nu ett tag, skönt! Idag jobbar jag 9-16.30. Sen ska jag ÄNTRLIGEN iväg och träna! Har inte tränat på en vecka nu, har haft ont i halsen :( Och vill inte bli så sjuk som jag var för 2 år sen så nu är jag mycket försiktigare när det gäller träning och sjukdom! Sen vill jag vara frisk när jag kommer hem :D

Slog in massamassa julklappar igår, mysigt :) Har bara Björns julklappar att slå in nu! Vilket ifs är ganska många men :P

Nä, nu ska jag klä på mig och gå till trikken!
Hoppas ni får en underbar måndag:)
För mig väntas lussebak på jobbet, mys!


vi saknar roffes uuuuunderbara leende!

världens finaste människa


jag älskar dig

fy bubblan vad mycket julklappar

Nu har jag shoppat massamassamassa julklappar!!!

Är helt färdig med Björn, Philippa, Björns mamma, Sonny osv.
Har bara några kvar nu:) Skönt!! Är halvvägs med de som inte är färdiga!

Nu är jag TRÖTT, efter 4½h sömn och en dag på stan blir man slut helt enkelt:)

Nu ska jag laga mat, tror inte jag orkar sträcka mig längre än makaroner och köttbullar :P

pics.

PS. Alla ni som undrade varför jag inte ringde igår när jag var i Sverige,
glömde mitt SIMkort plus att jag hade slut på pengar på det :( Och B glömde sin mobil!

Men, här bjuder jag på lite bilder. Jag har ingen aning vad som hände med kameran igår, fick in nån jäkla inställning så 80% av bilderna blev typ gula, haha.. Sen 50 av bilderna råkade bli filmer :P


förfest med ost, kex, fin, godis osv:)


in i dimman, haha....


sköna göteborgare!


trångt och svettigt på dansgolvet, men det hindrade inte oss :D


sen såg resten av bilderna ut såhär ungefär... haha!
elin matchade sin snygga rosa bakelse med massamassa vit/silvriga halsband, otroligt snyggt var det!!!

6 dec.

Tror inte jag har haft så sjukt jäkla roligt nån gång ute i Oslo som igår!!!!

Bilen gick mot Svinesund och Strömstad igår 09.00 så många timmars sömn blev det inte. Fick sms av elin att pontus hade spytt hela natten så han följde inte med, troligast matförgiftning :( Trist! Men vi hade humöret uppe ändå!! Taggade bad romance och sexy bitch, snackade osv. Väl framme fick jag sitta i Bilen medans e & b gick in på sustemet och handlade. Ut kom de med massa goda cider, baileys osv. Sen for vi vidare till Svinesund. Gick först runt i massa affärer, köpte julklappar, blandannat till Sonny, Björns föräldrar och så! När vi kände oss nöjda med det slogs vi med alla norrmän (det var ENDAST norska bilar på parkeringen i Svinesund, som ligger i Sverige)inne på matbutiken!

När vi for hem var vi SJUKT nära på att bli fast i tullen, vi hade för mycket godis, för mycket dricka och för mycket kött! DÅ hade vi blivit av med ALLT, plus fått massa böter! Men han tog bilen framför oss. Hur TUR får man ha? Och ni som känner mig kan ju gissa hur nervös jag blev..... Usch vad hemskt det var!

Vi kom hem kring halv6 så då fick vi snabbt lägga in alla frys- och kylvaror, ställa drickan på kylning, duscha, raka benen och allt sånt. För vid 7 plingade elin på på dörren igen, så då blev det sminkning och lite förfest:) Sen kom även Bs kompis Björn och hans kompisar hit, riktigt trevligt var det!!!! Vid halv 12 for vi in "på byn" för att gå på ett ställe som heter luux! Tydligen så var det dresscode där ikväll (TUR att jag tog klänningen!!) så en av Bs kompisar fick inte komma in pga att han inte hade skjorta, rätt sjukt!! men de har tydligen så nu när det är massa julbord osv!



Vi beslöt oss iallafall för att gå in och se hur det var och höra av oss om det var trist! Och det var ALLT annat än tråkigt, träffade några sköna killar från göteborg som vi hängde med lite också, riktigtt trevliga! Sen stötte vi på några killar från Stockholm med alldeles för mycket pengar och för lite charm, usch! Men gratis dricka är aldrig fel, eller hur elin? ;) Sen dansade vi järnet, fyfasen, fötterna gör ONT idag :P Men det var så jäääävla bra musik!!!!! Man ville aldrig gå därifrån, vilket var bra för då blev inte kortet såååå tomt, hehe :)



De stängde vid 3 så när lamporna tändes i taket gick vi ut,
där stod Björn & Björn och väntade på oss snälla som de var:)
Då skulle jag gå och ta ut pengar till taxi i bankomaten, nä då är det nåt fel på banken!!!!
Får lite panik eftersom ingen hade lösa pengar och jag orkade INTE gå hem!!
Sen var det en underbar och snäll gubbe som gav oss 200kr till taxi(!!!!)
Hur snäll får man bli på en skala? Att det fortfarande finns så generösa människor:)

Innan vi for hem så fick vi i oss mat från BK, fick träffa mina gamla arbetskamrater och oj vad jag saknar dom.. Ska in i veckan och hälsa på igen:)

Stupade isäng vid 5 inatt, sen låg jag och B och pratade lite så ögonen slocknade inte före halv6 och jag vaknar ändå av mig själv 10??? Vad är felet :P Inte mig emot, då kan jag ta det lugnt innan jag ska ner på stan och julshoppa, men ändå! Lär nog somna tidigt ikväll skulle jag tro, hehe!

mer bilder kommer i ett annat inlägg! Detta blev så långt, haha!

Hoppas ni får en fin söndag, det ska jag ha:)
(även fast jag mår som jag förtjänar.....)

3 dec.

usch vad trött jag är!!!! inteblisjuk NEJ!

Dagen gick fort idag på jobbet somvanligt. Slutade 3 så då mötte jag upp B på stan för lite julshopping. Blev dock inte så mycket. Vi frös och blev griniga så vi köpte lite saker till tacos och for hem och åt istället, mycket bättre:)

Imorgon blir det dubbeljobb, vi ska somsagt servera på ett julbord. Och julborden i norge är inte som i sverige. För det första är det mycket mer seriöst gällande kläder osv, sen så tar man inte för sig själv utan man beställer in mat. Dvs, vi ska SERVERA. Jag, klumpiga jag. Undr hur det kommer att gå.... Hur många kommer komma därifrån utan fläckar på kläderna från mig? Ja, vi får se! Men, kommer väl aldrig träffa människorna igen så:) Tur är väl det!

Nu ska jag slå in lite julklappar tror jag faktiskt! Hörs

2 dec.

Vad mysigt det är med december :) Älskar det!

Insåg idag att om 2 veckor är det imorgon vi åker hem!!!! Galet, underbart:) Längtar som en, ja jagvetintevad! Men innan det är det mycket som ska göras, julklappar ska köpas, ett sverigebesök, nyårsklänning ska hittas, jobb som servitris en kväll (aldrig serverat "på riktigt" nån gång, men ja...önska mig lycka till!!!!) osv osv. Känne rmig lite lätt stressad men det går nog bra:)

Har precis klickat hem en rolig julklapp till Björn!
Kommer passa han så bra, hehe!

Nä, nu ska jag pyssla lite med julklappar. Sen blir det bonde:)


ge mig värme, idag har det varit ISKALLT här!!!!

julklappar

Har somsagt börjat spåna på julklappar.
Philippas är klar, mamma & pappa är nästan klar osv.

Och idag har jag handlat det första till Björn, och oj vad mycket jag vill köpa!!! Vill köpa ALLT, haha! Finns så otroligt mycket jag vill ge:) Men måste tänka på min kära ekonomi också..

Hursomhelst. Nu ska jag få massage (ÄNTLIGEN)!!!

Hadeee

december

tänk att det är 1 december idag!
Nyss var det sommar känns det som!

Om jag bangade promenaden imorse? Oja! Sov en timme längre istället och vaknade utvilad, mycket skönare:) Plus att jag kunnat ta det motroligt lugnt nu på morgonen, se julkaldendern so mjag inte riktigt vet vad jag tycker om :P Men jag måste ändå se, det är ju jul!

Drömde även hur det var när vi kom hem till Umeå inatt!
Längtr längtar längtar :)

Nä, nu ska jag klä mig och promenera in till stan och t-banan!

ha en bra dag på jobb, skola, hemma eller vad ni nu ska göra!

RSS 2.0