Fredagkväll!

Oj vilken duktig dag dethär har varit:)

Efter skolan for jag direkt till USM och tränade bodypump samt sprang ca.1 timma. Direkt hem, skjutsa bror till stan, hem igen städa rummet plus rensa garderoben, promenad, dusch och välförtjänt ben and jerry's half baked, mumma säger jag bara!

Är riktigt trött ikväll så lär bli en tidig kväll eftersom jag ska upp och träna imorgon halv10:) Lovet är inte heller planerat, det enda jag vet är utgång på tisdag, fortet någon dag sen får vi se helt enkelt=)

FREDAG = LOV!!

SISTA DAGEN INNAN LOV, UNDERBART!!

Och igår klickade jag hem min studentklänning, den är underbar och den var billig! Jag har verkligen haft panik över den klänningen, för alla jag vill ha är dyra, iallafall för min börs. Sen hittade jag den perfekta för 399kr, kunde det bli bättre? Dock när jag skulle kolla hur storlekarna var så stog det på small att midjemåttet var 36CM, förstår ni hur litet det är??? Jag har kring 55cm. 36 cm har inte ens ett BARN!! Inte ens en person med anorexia har så litet. Prova med ett måttband, det är stört! Hursomhelst så skickade jag ett mail och de sa att jag skulle ta min normala storlek så jag litar på de och att det inte är en liten dockklänning:)

Idag ska jag nog försöka mig på att träna, trots att jag inte är helt helt hundra. Hade tänkt att köra bodypump och det är ju inte jobbigt på samma sätt som om man springer! Ikväll får vi se vad planerna är, kanske bara blir lugnt hemma med massa gott:)

Torsdag

Vaknade imorse Utan feber, fy vad skönt:) Kanske berodde på mina 13timmar sömn inatt? Tror ändå att jag skippar träningen så jag kanske kan träna imorgon och vara med på matchen på söndag mot Sävar!!

Nu ska jag strax förbi Philippa tror jag:) IMORGON BÖRJAR LOVET!!! Åh vad skönt. Det tackar jag för! Jag ska baaaara njuta, lite utgång, umgås med vänner, kanske bo på hotell. Lovet kommer väldigt väldigt lägligt för mig..

Fy i helvette

Vad dåligt jag mår just nu. Imorse när jag vaknade hade jag "bara" feber, ont i hals och huvud. Nä, nu har jag förmodligen ännu högre feber, ännu mer ont i halsen, snuvig och snurrig. KUL?? nej. Dehär på allt, usch..

Egentligen skulle jag förbi Philippa ikväll men eftersom jag mår som jag mår tror jag inte de är någon vidare idé:( Typiskt. Men vi ska ses imorrn istället:) Ska ändå pallra mig förbi elin eftersom jag inte kan träffa henne imorgon eller i övermorrn.... Sorgligt.

Onsdag

Såklart ska jag bli sjuk, precis som jag förutspådde efter lördans bravader. Sket i första lektionen och får istället skjuts in av Bs mamma:) Ska kämpa mig igenom dagen, trotsallt bara en lektion! Men har inte sovit alltför bra inatt om man säger så! menmen..

Idag far elin också, så ska träffa henne en sista gång på några månader...

Prover

Nu har jag varit på vårdcentralen. Hade kanske hunnit till skolan men jag har verkligen ingen somhelst ork sen går det ändå ingen buss på ett tag.. Imorse var jag och Elin duktiga och promenerade klockan 7, hurtigt säger dåjag:)

Har gjort lite projektarbete nu, snart ska jag iväg igen!

Längtar till ikväll..

Lägga mig under täcket och sova

Det är precis vad jag velat göra precis hela dagen.  Trots de så lyckades jag stanna hela dagen trots att jag var nära på att fara hem, stannade även på träningen. Nu har mamma precis gjort slingor på mig eftersom jag vill bli ljusare till balen måste vi börja redan nu!

Jag har iaf världens bästa vänner och världens bästa pojkvän, jag har bevis!

Måndag

Nu har jag gjort det jag varit så rädd för de senaste dagarna. Imorse tog jag det stora steget och lyfte luren. Dem skulle ringa upp, men nu är inte bollen hos mig längre. Tack och lov.

Nu när jag överträffat mig själv kanske dethär blir en bra dag, hoppas jag:) Ska försöka tänka på annat!

Studentklänningar

Nu när jag har all tid i världen sitter jag och kollar studentklänningar. Men det finns nada! Antingen vill jag att den ska vara vit eller bara somrig och fin:) Här hittade jag en på nelly, meeeen eftersom jag inte har något jobb så har jag inte råd att köpa en klänning som jagkommer använda en gång för 1500......

Jag får drömma vidare om skönheten...

Trött och lat

Ja, egentligen skulle jag och Philippa träna idag men nu är det jag som hoppar träningen. Känner mig lite krasslig sen är det inge bra att träna dagen efter man har festat heller. Då vill jag hellre kunna träna ordentligt imorgon:) Så det blir bara en prommis idag sen ska jag nog följa mamma och handla och köpa nåt gott tills ikväll. Känner att jag behöver de!

Ska nog ta ett bad sen också tror jag, fy se skönt:)


party

Kvällen var riktigt lyckad men även riktigt....spontan på nåt vänster!

Det började med att jag for hemifrån vid 6 och mötte upp tjejerna hemma hos natta. Där började vi tagga med musiken, sminket och vinet. Mycket snack, haha! Tur att jag har er:) Sen kom B och hans vänner och hämtade upp oss eftersom alla från klassfesten skulle ut så då ides inte vi fara dit utan vi for på corona direkt och mötte upp alla där. Men tydligen FRÅN OCH MED IGÅR så har dom blivit stenhårda med att man måste vara 20, såklart när alla i klassen ska ut!!! Störande.

Aja, så vi fick skjuts av någon till haga och därifrån gick jag och matilda av någon väldigt konstig anledning. Men vi skulle mötas upp vid "coverclub" för alla skulle tydligen dit men vi ides inte ens försöka ta oss in. Så jag och matilda for väldigt spontant och oväntat så kom vi in på rex där vi dansade tills benen inte höll oss uppe längre:) Riktigt roligt faktiskt.

Kvällen avslutades med att B kom och hämtade mig och skjutsade hem mig. Höll om mig ett tag innan han skulle fara, eller länge:) Världens bästa.

___________________
Vaknade och lästa det finaste någon skrivit till mig, någonsin.
(PS. jag la den under kudden DS.)

Näe!

Först måste jag berätta om min stressiga dröm. Fy vad hemsk den var! Jag drömde om studenten. Först satt typ klassen på en filt och fikade typ medan vi väntade på att få gå in i idrottshallarna och skrika på ettorna och tvåorna. Sedan kom ellen och frågade om vi inte skulle gå upp till en viss person och baka kladdkaka och sola istället. Det ville inte jag men ALLA andra ville de. Så inget skrikande på min student, ingen champagnefrukost, för den hade vi råkat GLÖMMA så vi var nyktra haha. Sen när vi kom upp till den "riktiga" frukosten så hade jag glömt biljetten såklart, så vi fortsatte vidare, sen hade jag glömt klänningen, skorna allt hos Björn. Kul????? Stressen, ringde mamma ingen svarade. Sen vaknade jag!

Nu, en timma senare har jag fortfarande en klump i magen och är döstressad. Hatar drömmar från och med nu, iallafall dom som gör mig stressade.....

Match....

Ja, nu äre snart dags att bege sig mot hallen där det står bilar och väntar som ska upp till skellefteå.. Känns jobbigt att åka ända dit faktiskt men tur är det iallafall att vi har bilar så vi kommer hem snabbt! För då äre bara att slänga av och på kläderna och fara till Natalie:) Jag är grymt taggad iallafall! Länge sen jag inte hade en match efter partyt, skönt!

Jaja, nu måste jag snart bege mig mot mötesplatsen med ellen!

Innan jag säger godnatt...

.... så bjuder jag på en bild som är nästan precis ett år gammal, minnen:)


Puss på er brudar!

För första gången kom bussen i tid...

...och då glömmer jag busskortet och måste springa hem och missar bussen trots att jag ändå var i tid men den forr förbi mig när jag var 10 meter ifrån. Typiskt! Så då var B snäll och skjutsade mig eftersom jag inte hade någon bil, puss på han:)

Dock så var det världens ovärdaste dag, igen! Matten var likamed tre i rad och sen hade vi ingen psykosocialt arbete. Så jag åkte med Natalie in till stan, sökte ett jobb sen gick jag till usm, sprang på löpbandet och tränade bodypump! Skönt var det efteråt men jag var helt slut. Det var jobbigt att hålla ögonen öppna på bussen.

Nu har jag precis ätit och ska snart ta ett varmt bad, det behövs verkligen för att jag ska piggna till och försöka sluta stressa och bara njuta av helgen! Ikväll ska jag somsagt vara med Elin, hon som flyttar till grannlandet snart! Känns helt overkligt, kan tänka mig vad det känns för henne då, men kul:) Sen imorgon blir det tjejkväll, klassfest och kanske utgång och jag längtar så jag spricker!!!! Min klass är skönast ever och mina tjejer är bäst, punkt slut! Tur att jag har mamma så fick åengar så jag klarar mig ifall vi far ut imorgon! Tack för det säger jag bara:)

Nej, nu ska jag duscha och ba njuta av kvällen med min kära vän! Hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer att ha!

Studentmössor!!!

Igår vi fick våra kära studentmössor :D Och Sandra som hade drömt samma natt jag JAG inte fått min. När vi går dit, kan ni gissa vad dem säger? "tyvärr, den kanske kommer om 2veckor"...... Tur nog gick vi dit igen och då hade de hittat den:)

Idag blev jag faktiskt sugen på att träna. Trots att philippa inte kunde så tror jag att jag kör bodypump själv! Ikväll blir det Elin och imorgon tjejkväll/klassfest:) Tagga!

Slut i kroppen

Ah vad skönt det är att verkligen ta ut sig till fullo!!! Att man inte orkar en sekund mer. Fast jag gillar nog mer att svettas, haha okej dedär lät liiiite knäppt. Men jag vill alltid vara svettig efter jag tränat, annars känns det inte som jag tagit i trotsatt man är helt slut. Så jämt om jag gymmar, vilket jag sällan gör så springer jag alltid eller går på "trappmaskinen" för att bli svettig =P

Nä, nu ska jag ringa min BEAR sen sussaaaa gott:) Bjuder på denna!!


Stress Panik Oro

Det är precis vad jag känner just nu!!

Vad vill jag göra med mitt liv? Om 4 månader kan jag göra allt. precis allt jag drömt om. Men fy vad hemskt det känns. Kommer jag överhuvudtaget få något jobb? Vad händer om jag inte får något? Kommer jag att flytta? Vars isåfall? Det känns som om alla bara går vidare och man själv står kvar och bara tittar på. Eller längtar tillbaka till vissa stunder som varit! Kan inte tiden för en gång skull gå lite saktare så man möjligtvis hinner njuta av vissa stunder???

Nej, nu ska jag ta tag i saker som jag velat ta tag inte gjort. Jag ska:

* Söka ännu fler jobb, Nåt borde ju finnas. Eller???
* Kika på jobb i norge.
* Komma på vad jag vill bli, eller de ska jag göra när vi är ute och reser har jag bestämt!
* Planera mer om norgeflytten om det blir!

Men den mesta stressen jag känner just nu är pengarna som verkligen inte räcker till. Och eftersom jag inte har några somhelst kontakter så är det omjöligt att få några jobb nu, men försöka går ju faktiskt! Sen dedär jäkla projektarbetet som snart ska in!!!! Men jag tror faktiskt att jag och Sara grejar det:) Vi ligger verkligen inte efter om man jämför med andra. Så då är det med andra ord bara jobb jag har panik över.. Sommarjobb har jag ju alltid här i stan, glasskiosken och där får jag förmodligen jobba hur mycket jag vill i sommar. Men, är jag kvar i sommar? Troligast inte..

Hursomhelst, nu ska tänka positivt, försöka iallafall!

Frusssen

Väldigt skön och slapp dag idag. Men matteprovet kan ta sig någonstans. Jag skulle verkligen bli ÖVERlycklig om jag klarade det.. Inte för att man måste göra om matteproven eftersom det är nationella som räknas men ändå. Det skulle kännas skönt för då vet jag att jag har en liten chans att slippa göra prövning på mattec:) Vi får se, förhoppningsvis på fredag...

Har precis vart ute och prommat. Gick en omväg från mamma sen gick jag lite längre, eftersom jag enbart hade mina converse så blev det svinit kalt om fötterna. Men sånt får man ta, härda! Så nu sitter jag och fryser, och äter glass. Smart??? nej, men det är gött!

Ikväll blir det bodypump och plugg. Känner verkligen suget efter att träna. När innebandyn är slut kan jag träna vilka pass jag vill utan att det krockar med den träningen, som knappt ger något. Lite tråkigt ska det kanske bli att den slutar, men ja:)


Eviga väntan

Igår började jag 10.40 och de två första (av tre) lektionerna så var läraren borta. Så från 11 till 14.15 hade vi HÅL!!!!!

Och när vi gick och pratade med vår lärare som vi hade sista lektionen så sa han att den var viktig men "det var vårat eget val", så vi stannade kvar. Sen tänkte jag att jag kunde fara och träna, men då kom jag på att jag och philippa skulle ju träna sen så då sket jag i de, dessutom hade jag ingen handduk. Men vi hann iallafall med en massa struntsnack om studenten, klänningar, balen, utomlands och så vidare:)

Läraren blev iallafall mycket nöjd på oss att vi kom dit, he he he!!! Efter skolan fick jag ändå träna själv eftersom Philippa inte kunde pga. förkylning. så då gick jag 1h och körde step up sen!!

Eftersom vi har friluftsdag idag så kände jag att jag likagärna kunde gå hemma som på skolan så då sjukanmälde jag mig idag och for och sov m. B igår:) Nu har jag precis varit ute i kylan och gått 1h, väldigt härligt trots att håret blev vitt, likaså ögonfransarna. Men solen sken så man blev glad:)

Nu ska jag bara väcka sömntutan sen ska vi göra pannkakooooor!


Utomlands!!!!!

Hela helgen har jag och B kikat på utomlandsresor, vars vi vill fara när vi tjänat ihop massor med pengar. Antingen vill vi till typ USA, eller dominikanska, eller asien eller nånting annat! Åh vad jag vill fara nu. Nu när man är som mest less på allt som finns. Det är för långt till studenten, lov kommer snart men ändå. Jag vill fara nununu! Om pengarna hade funnits hade jag inte tvekat en liten sekund, verkligen inte.

Men när vi tjänat ihop så pass mycket pengar att vi kan resa vars vi vill och bo vars vi vill så känns det bra:)

Det var ungefär nu vi bokade resan till Zakynthos för ett år sen.... vill tillbaka!!!


Tror det var den bästa veckan på helahela året, underbart:)


Iberostar Plagos Beach


Från vårat hotellrum!


Shippwreck beach, har aldrig sett så turkost vatten. Inte ens i thailand:)
Bilden gör det knappt rättvist, det är så sjukt.Man måste se de!


Fisk, blurr blurr pyss


Åh vad jag vill ha värmen!!!!!!


Och den sköna bartendern, haha!

Nu vill jag ha sommar!!!! Så jag kan jobba och tjäna pengar så vi kan resa och upptäcka massamassa nytt:) Fy vad underbart!

Sov och ringdags, gnatt!

Matte

Jag vill inte, nejnejnejnej!!!!

Känner mig som ett litet barn. Orkar verkligen inte med matten, har inte börjat men tänkte att jag börjar när jag sett oth, de blir bra:)

Matchen vann vi iaf med 8-7, ingen bra match men nu är det bara två matcher kvar och det känns faktiskt skönt! Tror jag ska planera min vecka nu också när jag ändå har tid:)

Söndag!

Gårdagen var helt perfekt mysig:) 5 minusgrader och sol så det kunde inte bli bättre skoterväder för oss. Efter många om och men och virrande så hittade vi tillslut till Agnäs där vi åt och fikade. När vi kom hem blev det ett varmt bad och ba mys!!

Vi såg titanic också, förra gången jag såg den grinade jag inte en enda lite tår. Men nu, nä då hade jag floder längs kinderna. Haha! Ja, jag säger då de!

Idag är det match och jag drömde världens konstigaste drömmar inatt. Jag drömde att jag blev avstängd i ett år från innebandyn för att jag "tekat" fel 3 ggr. Jaja, nog om detta. Ikväll blir det att plugga mattec, jippie.

_____________________

det finns ingen som du, pyss

Alla hjärtans dag!

Jag är en såndär typisk tjej som älskar alla hjärtans dag. Och jag tror inte jag kommer tycka mindre om den om 10 år. Antingen gllar man den eller så gör man det inte helt enkelt!

Mina och Bs planer gick ju i karsh, först skulle vi bo i minisviten på hotell avenyn, sen skulle vi till övik, bada och bo på hotell men då var alla hotell bokade. Så vi bestämde oss för att vi ska ta de en helg i mars istället:) Och jag har kommit på världens bästa grej, eller rättare sagt så kanske jag inte kommit på idén jälv men den är bra, rolig och lite romantisk.

Idag ska vi ta skotern till Agnäs och fika, sen ikväll blire baaaara mys! Nu ska jag väcka sömntutan och ingen mer dator:)

Slut!

Är helt slut i både kroppen och knoppen. Ingen träning fö mig idag iallafall, den saken är säker. Men förhoppningsvis imorgon om jag känner mig bättre. Imorrn ska jag även fortsätta min behandling i att bli ljusare:) Sen köpte jag min underbara skor till balen, dom satt som en smäck, dock förstora men det löser vi! Dom är underbaraaaa! Jag är kär!


Haha, hon är för söt! Honeeeeeyyyy. Eller Berta, haha!

Upp och ner

Jag är jämt lite småsjuk, ont i halsen LITE feber, men sen händer inget mer. Hur störande är inte de?? Hellre att jag blir dyngdjuk i en vecka än att jag är lite sjuk hela tiden.. Aja. Nu har jag iaf lite feber och ont i halsen igen. Så ikväll blir det nog ingen träning för min del..

Stannade hemma från två lektioner av 3 idag, måste gå på projektarbetet. Kan ju inte svika min kompanjon heller!! Måste ändå in till stan och köpa mina underbara skor till balen:)

Trött

Vinterhajken var både svettig och kall. Vi gick ca. 2½h sammanlagt sedan stå och ttta på när modiga elever hoppar i isvak. Riktigt bra gjort måste jag säga. Själv backade jag ur pågrund av feghet och förkylning. När jag och B kom hem slocknade jag på soffan tills jag var tvungen att göra mat innan matchen mot iksu ungdom. Vi förlorade med 2-0 men vi gjorde en helt ok match iaf:)

Nu är det strax mat, sen måste jag plugga matte. Var på flotts utförsäljning men gick in och ut. Var så sjukt mycket människor därinne så jag orkade verkligen inte. Köpte istället en balväska. åh vad jag längtar:) Ska köpa skorna imorgon!!! Puss på de.

Sitter här och fryser och kollade på bilder från förra balen!


.

Jag tycker inte om denhär kvällen..

rädd.varför?vetinte.

Sjukstuga och vinterhajk!

Eftersom att jag hade feber imorse och ont i halsen plus att philippa hade mycket skolarbete sket vi i träningen. Tror det var lika bra med tanke på att vi har match imorgon så jag kan vara med på den. Dessutom är det vinterhajk för hela slanten imorgon! Om man inte fryser fingrar och tår av sigkan det nog bli mysigt. Dock tror jag att jag skippar isvaksbadandet.

Vill bara lägga mig under täcket och inte vakna på ett tag!

41,7???

Egentligen börjar jag 10.40 idag, men eftersom en enda bussen från gräsmyr går halv9 så skippade jag den. Känner mig inge kry alls. Har kallsvettats hela natten.. Gick upp vid 8 olch tog tempen och då stog de 41,7. Och de kunde ju inte stämma. Men lite feber hade jag ändå..

Hoppas det går över under dagen bara. Match imorrn och ikväll ska jag och philippa träna, eller få gymgenomgång!

Söndag!

Kvällen blev riktigt lyckad igår! En sak som är säker är att jag och Natalie jkommer bli spelmissbrukare, hahah... Synd dock att Matilda glömde leget. Men vi hade riktigt skoj ändå så det var kul!!!!

Nä, nu äre match! bara 4 matcher kvar iår:)

Tagg!

Nu har jag precis vart ute och gått i 1½h istället för träningen eftersom vi inte hade någon bil. Och jag blev riktigt taggad på ikväll när jea ringde. Ta med oss massa snacks och grejer och taggataggataggaaaaaa:)

Nä, duscen väntar, frrrrryser!

Lördag!

När man väl får sova ut, nä då kan man inte sova längre än till hakv10. Nog för att det är ganska länge men! Dock så är det skönt att kunna vakna tidigt på en lördag och känna sig utvilad:)

Idag blir en rolig dag. Först ska jag och Philippa iväg och träna vid 2. Sen blir det hem och duscha och göra allt sånt. Vid6-7 bär det iväg mot stan och klubben! Där tjejerna och pojkarna är beredda att ge sig ut i dimman! Jag är så taggad på att dansa :D

Hoppas ni får en bra lördag,
för det kommer jag att ha!


1 år sen!!

Efterlängtade helg!!!!

Veckan har gått snabbt och oh vad jag längtat efter helgen:)

Idag var det föreläsningar om högskolan hela dagen. Gick och kollade på polis och på ett ställe där det fanns en mängd olika program, bl.a psykologutbildningen som jag kanske vill gå men kommer aldrig i hela mitt liv komma in på. Men drömma kan man ju!

Ända till jag började gymnasiet ville jag bli polis men sedan blev det som att, nä jag ville helt enkelt inte bli det. Jag vet att jag vill jobba med människor, hjälpa människor på något sätt. Helst av allt skulle jag vilja bli barnpsykolog, det känns som om man kan hjälpa vbarn på ett helt annat sätt än vad man kan hjälpa vuxna. Barn har hela livet framför sig! Något sånt vill jag iallafall jobba med, bara jag kan hjälpa så är jag nöjd!

Efter skolan gick jag, Gabi och Ellen och fikade på Costas, roligt att umgås igen det var ett tag sen så vi hade mycket att ta igen! Har hunnit städa rummet, gått en promenad, städat på mammas jobb, duscha, äta osv nu när jag kommit hem, skönt:) Ikväll blir det nog bara lugnt med philippa!! Se let's dance förmodligen! Hoppas ni får en bra kväll!

Levande kyckling i mitt kokta ägg??

Jag var med om det knäppaste. hahahah.. Eller ja, trodde jag.

Jag hade kokat ett ägg som jag skulle äta till frukost/lunch nyss. Sen hör jag hur det börjar pipa i ägget ,precis som en kyckling låter. Först tror jag inte att det är därifrån men sen här jag att det är de. Jag skriker på mamma och hon blir lika förvånad ochrädd som jag, haha. Fast.....Tillslut när mamma hedde sönt ägget så visade det sig att de bara var vatten i ägget som lät, haha! Men läskigt vill jag lova att det var! Lite förvånad skulle jag faktiskt bli om det var en liten kyckling, som dessutom hade överlevt i kokande vatten!

Nä, nu ska jag göra det sista innan jag hoppar på bussen till skolan!

Färghår


Denna färg, ungefär vill jag ha till balen, tur att jag har mammsen:)
Gud vad mycket balensnack det blev helt plötsligt, haha!

Jag har hittat det nästan perfekta!

Väskan till balen, men hur ska jag hitta skor till den? I-landsproblem nr.1
Jag måste, jag SKA!!!!! Jag är kär, punkt slut.

Nu ska jag fortsätta drömma

Halva veckan gått!

Veckan bara rusar iväg och snart är det helg =)

Visserligen har jag inte haft mycket i skolan så det känns knappt som man vart där. Otroligt skönt!!!!Kom hem halv 2 istället för halv3 idag också, man tackar! Så gick på en prommis men direkt jag kom hem lurade Philippa ut mig, igeeeen!

Nu har jag packat lite till pappa så jag ska slippa göra det imorrn. Eller rättare sagt hinner jag inte imorrn. Hektisk dag med andra ord! Nä, nu börjar jag minsann tagga helgen! Är så grymt less på skolan, trots att vi har slapppppt nanting! Vad är felet? Snart går vi iaf ut, åh vad jag längtar :)

Jaja, ska nörda mig lite nu sen laga mat!

Många grattis i veckan...

Men jag måste bara säga grattis till Elin, hon fick jobbet :D :D :D

Så nu ses vi i Oslo i juni förhoppningsvis!!!!! Då ska det samlas kosing i fickan minsann, om planerna går som de ska!!!! Men först har jag massa roligt att se fram emot,  bland annat balen och studenten!!!!!!

Hemma!

Äntligen hemma, har suttit där över två timmar! Fy vad less jag blev!

Ännu värre är det när alla sitter där och stirrar ut en som om det vore knäppt att man är där. Men så kan det vara! Hade dåliga värden igen så nu blir det bara att äta tabletter, hej och hå! Och massor med blod har dom tagit också 7-8 rör. Haha, härdad blir man iaf!

Nä, nu ska jag fara till B!

Sprutor!

Imorse ringde jag till vårdcentralen för att boka tid. Jag är jämt och ständigt trött, och börjar ana att jag fått tillbaka mina dåliga värden, annars äre något annat skumt på g. Så jag fick tid att ta blodprover idag, vilket var skönt. Både för att slippa vänta och för att slippa skolan:)

Men jag hoppas inte att det är något av det utan att jag bara är trött..... Får se om det blir träning ikväll eller inte, annars far jag nog och myser ner mig hos B. Vi får se hur jag känner! Och det var så skönt att det var tisdag istället för måndag idag som jag trodde, tack för de :D En dag närmare helg säger då jag!!!!

Måndag

Roligt att träffa mina kära vänner idag och prata av sig :)

OCH GRATTIS TILL MATILDA SOM TAGIT KÖRKORTET :D :D :D :D :D PUSS!!!!!!!!

Skoldagen flöt på och gick snabbt som attan, vilket var skönt. Skönt var det även att prata av sig!!! Efter skolan så for jag hem, gick på en härlig promenad sen for jag på USM och tränade step up, och slut blev jag alltid. Älskar känslan efter man tagit slut på alla krafter man har och är helt död, får fara hem, duscha och äta!!!

Jag har även hunnit skriva 2/3 på min reflektion, bilda en användare på en hemsida där man söker jobb i norge och så vidare! Och hålla tummarna för Elin eftersom hon hade sin intervju idag och jag vet att det gick bra!!!!!!!

Min helg var iaf dundermysig med massa gott och mys. Changeling som vi såg igår med angelina jolie var riktigt bra. Den handlar om en kvinna som har en son som försvinner, sedan ska polisen leta rätt på sonen. Vill inte säga så mycket, men den är verkligen sevärd. Det är en sann historia och man blir verkligen arg när man ser den, iallafall jag! Grymma människor finns det då gott om måste jag säga!



Nä, nu ska jag nörda lite mer sen se programmet på trean klockan 9, glömt vad de heter! Men först bjuder jag på snygga bilder på BEAR och roffe ;) (Jag vet att du älskar mig, PUSS)


Sooooool!

Vilken underbar dag det har varit idag!!

Vaknade vid 11, fick frukost på sängen, sen ut och åka skoter!!! Och att det bara var några minusgrader och sol gjorde det inte sämre direkt:)  Helt underbart var det!

Skulle egentligen träna idag med Philippa men hon kunde inte och eftersom det inte går bussat härifrån så slapp B skjutsa mig så tar vi det bara lugnt tillsammans ikväll. Jag pluggar lite och så. Men just nu ser vi changeling, har inte sett så långt men den verkar helt ok:)

Nä, åter till filmen!

RSS 2.0