20 juli 2011

Hello raringar!

Varit ledig idag men haft fullt upp. Steg upp tidigt och for på en timmes springrunda följt av lite styrka. Insåg att det var alldeles för fint väder för att tvätta mitt på dagen så ändrade tvättiden och gick och la mig i parken istället. Men snabbt blev det disigt och tråkigt. Så tog mitt pick och pack och åkte in till stan en snabbis och gjorde ett ärende. Sen dess har jag städat, tvättat och gjort matlådor. Flyttar ut ur lägenheten i slutet på nästa vecka. Då bor jag hos pappa i två veckor innan jag flyttar hem!!

Den senaste veckan har jag haft finbesök av min bästa. Han överraskade mig förra måndan och tills i måndags har vi bara rått om varandra. Vi har haft harry pottermaraton för att kunna se sista filmen på bio. Jag som ALLTID sagt att jag inte tyckt om Harry P fick vika mig. Och sista filmen svek verkligen inte!!! Sjukt bra. 

Men nu måste jag sova, ska upp tidigt och jobba imorgon.
Vi hörs när vi hörs :) KRAM

11 juli 2011

Imorse hade jag inte ställt någon väckarklocka (ledig idag) och fick en chock när jag såg att klockan var halv10. Otroligt skönt var det att sova ut för en gångs skull!! Låg och drog mig ett litet tag innan jag gick upp och åt frukost. For sedan ut på en springtur och jag dog, nästan. Fyfan vad jobbigt det var!! Måste komma igång med träning nu! Men det är så fruktansvärt jobbigt att springa med huvudvärk.. Sen att man jobbar iprincip hela dagarna gör det inte lättare! Men man får göra det bästa av situationen helt enkelt :) 

Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar. Sen ska jag göra ansiktsmask och hårinpackning hade jag tänkt.

Såg förresten water for elephants igår, ett tips! Se den. 
Nä, nu måste jag springa ner i tvättstugan.
Måste rensa och städa ur skåpen också. Flyttar ut snart!

Helst av allt skulle jag bara vilja ligga på stranden i Jamaica och njuta av en god drink och solen!!
Så OTROLIGT avis på N&M som är i värmen just nu. (Självklart glad för deras skulle men jag vill ocksåååå!!) Men ett besök hos M ska planeras in i höst! Om jag längtar??

10juli

Sommaren verkligen flyger förbi, ändå känns det som att tiden står stilla? Knäppt.
Här händer det inte mycket. Jobbar på. I veckan ska jag till Nacka och jobba där i några veckor. Blir nog bra :) Men just nu vill jag bara att min fina ska komma hit. Om 1-4 dagar. Längtar! Sen längtar jag till hösten också. Väldigt mycket! 


5 juli 2011

Hello raringar. 

Ledig idag. Men har inte ansträngt mig sådär värst mycket kan man väl säga. Har sett 3 avsnitt av pretty little liars, jag är fast! Nu har jag sett alla avsnitt som kommit ut.. Vafan!! Har bara kommit ut 3 avsnitt på säsong 2 så.. Efter det tog jag mitt lata arsle och gick en prommis in till stan som tog sisådär en timme, gjorde ett ärende, gick och handade lite sen tog tbanan hem igen. 

Nu är jag nyduschad och sminkad. Väntar på att pappa ska ringa så ska vi + sonny ut och käka. Mys! Ha en bra kväll fina ni. 



1 juli 2011

Herregud, redan juli? Vars tog tiden vägen? Det undrar jag minsann..
Börjar inte jobba före 9.45 idag men har ett ärende att göra innan jag börjar.

Önskar dig en härlig fredag och ännu härligare helg ♥




RSS 2.0