Vinst!

5-4 och det kändes sååååå skönt :D

Med tanke på att vi förlorade förra gången mot dem här så kändes det extra bra!!

Efter matchen for jag och B och kikade på museum, haha! Det var mysigt, sen for vi och fikade med Dennis på station!

Egentligen skulle vi festa ikväll men såklart så skulle systemet stänga 3 istället för 4. Så typiskt! Men det blir en mysig hemmakväll med skräckfilm, exotiska frukter och massa gott. Och bra sällskap såklart:) Så taggar vi nästa helg för då äre utgång!!!

Uppe med tuppen..

nästan iallafall!

The unborn var läskig igår och jag vet inte varför jag satte mig i stolen, men det gjorde jag.. Men mysigt var det iallafall:)

Nu är det snart dags för match och jag är faktiskt lite taggad, bra jennifer! Efter matchen så ska jag kanske fixa ill mitt hår med lite färg och så sen ska jag och B på museum, haha:) Kvällen blir det antingen fest eller bara ta det lugnt. Vi får se vilket humör vi är på helt enkelt!!

Nä, måste börja dra mig.
Önska oss lycka till, det lär vi behöva...

______________________

Jag älskar dig, mer än nånsin!

The unborn

Jag och B ska på bio ikväll och se the unborn, skräckis!

Jag som hatar skräckisar, vad har jag gett mig in på? Vi skulle se Rec häromdan och både jag och Björn ville stänga av den efter 5 minuter, haha.. Fast nu lät det som om vi kanske byter film, aja vi ser väl!

Hoppas ni får en trevlig kväll:)



Finns det något värre...

än folk som ljuger?

När jag var liten så sa pappa till mig att jag hellre fick kasta sönder alla rutor i huset än att ljuga. Han menade nog inte det ordagrant men jag förstod verkligen hur hemskt det var. Men i dagens samhälle är det nog oundvikligt att dra en vit lögn.

Det värsta som finns tror jag är när en person ljuger för en, sedan Vet man att personen ljuger, sedan ljuger den igen. Att det inte finns någon gräns hos oss människor. Ljuga för oss är ingen sak känns det som, det kommer bara med farten. Det är sjukt egentligen, helt sjukt!! Och jag kan inte säga att jag aldrig ljugit, för det vore en lögn i sig. För vem har aldrig ljugit?

När jag var liten och red på Docka, och hon var väldigt välidgt tjurig så jag fick henne aldrig från gården. Men jag vågade aldrig säga de för då var jag rädd att jag inte skulle få rida henne. Så jag ljög varje gång och sa att jag hade ridit långt, men i själva verket hade jag bara ridit fram och tillbaka på gården. Haha!

Hursomhelst, behövde bara skriva av mig lite..
Snart kommer B, vi ska göra tacoooos :)

Överraskning

Gårdagskvällen blev inte som jag tänkt. Egentligen skulle jag gå till philippa, men jag hade inte orken att gå, haha och kände mig lite spyfärdig. Sen ju längre kvällen gick desto mer uttråkad var jag. Vid 9 kände jag att det var lite sent att fara till Philippa eftersom hon hade skola idag och inte jag hehehehehe.... Så jag for och överraskade B istället:)

Fick dessutom skjuts av Jolla och Vera, hahahah! Det var verkligen en upplevelse i sig om man säger så.. Inget nämnt, ingen skada skedd! Tog bussen från stan till Gräsmyr och nog blev han överraskad iaf. Puss:)

Har precis vart ute och gått med hundarna och nu ska jag ta bussen hem:) Kvällen blir inte heller som planerad. Skulle egentligen vara med Matte och Philippa men då hade philippa någr andra plnaer så får se vad det blir istället =) Bio eller något kanske, vi får se!

Jaja, ska kila till bussen nu. Ha en bra dag!


Kan någon snälla ta mig tillbaka till paradiset... Vill iväg!

Slut i kroppen och knoppen

Jag kom till USM lite tidigare än vad jag trott eftersom det gick snabbare på banken. Så då gick jag på rullbandet i en timma sen kom Philippa och höll mig sällskap. Vi körde core och stepxpress. Duktiga flickor:) Men nu är jag verkligen helt slut!!!! Det var tillochmed jobbigt att äta, så då förstår ni graden. Haha!

Helgen närmare sig verkligen med stormsteg men jag har inga somhelst planer, kanske vara med matte och philippa imorgon :D Sen match på lördag och träna söndag. Men förutom de så äre nadaaaa!

Innan jag for iväg och tränade så var jag inne och kikade på HMs hemsida och jag vill ha en snygg jeansjacka till sommaren!!!!




Och såklart så ska jag börja drömma om bikinisar också!!!!




De två översta är från HM och de tre understa från victoria secret:)

Tips!

Jag köper oftast en ny almanacka varje år men slutar jämt skriva i den. Antingen är den för stor, för liten. Tråkig, nånting är alltid fel på den. Men sedan läste jag i en blogg om en hemsida där man fick göra sin egna personliga almanacka. Min är lila och inuti har jag lagt till olika flikar som dagens träning, veckans mål, veckans att göra och så vidare! Jag älskar den:) Gå in på www.personligalmanacka.se för att kika mer!




"We are only humans"

Godmorgon :)

Det var verkligen skönt att sova till halv 10 imorse och bli väckt av ett sms av B:) Nu är jag verkligen utvilad och redo att plugga lite. Har precis varit ute på promenad med massamassa ny musik på min mobil, det bästa!! Så nu ska jag göra frukost, smoothie med blbär/hallon, banan, solroskärnor och vaniljyoghurt, sen koka ägg också:) Mums!

Sen ska jag sätta mig och göra klart natur&friluftsliv och skriva lite på fältstudierna också tror jag!

Frukost väntar, skriver mer sen:)

Ps. I love you

Förstår inte hur man kan gråta så mycket till en film!!!!

Jag har sett den en gång tidigare med B, då förstod jag inte dem som grät till den för jag tyckte inte den var särskilt bra. Men nu ångrar jag mig. Jag grät från början till slut, gud vad känslig jag är.... haha! Men den är så underbart fin!!!!! Jag älskar såna filmer.

Men jag skulle aldrig klara av att någon i min närhet dog. Fy vad hemskt.. Jag kan inte tänka mig hur mitt liv skulle se ut då, jag vill inte tänka på det. Det är just därför man ska ta vara på det man har och "leva som om det vore den sista dagen i livet". Men hur många gör de? Hur ofta tar man inte saker för givet? Hur ofta blir inte vi människor besvikna om vi inte får som vi vill? Vi måste lära oss att uppskatta mer helt enkelt.. För innan vi vet ordet av det kan de vara borta..



Duktig flicka

Tänk vad mycket man kan hinna med på en dag:)

Jag har varit på fältstudierna och fick fara hem vid 11, tackar och bockar!!! Sen for jag och käkade lunch med pappa och B, gratis lunch tackar man faktiskt aldrig nej till. Nu är jag hemma, har skrivit klart nästan hela fältstudiearbetet. Har kvar reflektionen så det känns underbart!!!!! Slipper jag tänka på de nästa vecka då två till uppgifter ska in.

Nu tror jag att jag ska göra varma blåbär/hallon med glass och se antingen mamma mia eller ps. i love you. Tror det blir den sistnämna, det var ett tag sen, älskar sådana filmer, så tjejiga och mysiga:)

Tillsist så måste jag visa några underbara klockor från asos.com!!!!!




Älskar alla klockor!!!!!!! Vill ha vill ha vill ha, spara pengar nuja:)

Tröttast av dom alla är......

....JAG!

Förstår verkligen inte, jag sover typ 8-9h/natt, tränar, äter oftast bra.. Vad är felet på mig????? Måste nog ta tag och kolla upp lilla jag så jag inte får tillbaka det jag haft..

Träningen gick iaf bra, längtar till bodypumpen imorgon:)
Nä, nu äre dusch, fika sen säng!!!! GODNATT!

ÄNTLIGEN!!!!

NY HAR JAG FÅTT EN NY MOBIL :D

En sony ericsson W595!



Jag ville ha en platt, enkel som man kan lyssna på musik på så då är denhär perfekt för mig:) Underbart! Min gamla var ju helt knäpp, men nu äntligen :D Innan pappa ringde var jag småirriterad och trött, nu är jag glad igen!!!!!! Tack pappsen!

Nu ska jag snart iväg och träna, heja! Inte taggad på innebandy men, imorrn är det bodypump!! Yes. Det är så skönt att slippa skolan, trots att jag var skeptisk mot denhär veckan, men eftersom jag är hos Micha så får jag gå lite som jag vill och det gillar jag!

Nä, nu ska jag fippla med min mobil, pusssss!!



Mumma!

Teet var verkligen gott, sådär sött som jag älskar:)
Haha, jag och socker i te alltså.....

Nyss prommenixat och nu äre dags för träningggg, step up! Tagga.

Ska hämta sladden till kameran hos pappa snart tror jag så ni får roliga bilder:)


Snodda från jea, båda bilderna!


PUSS!

Vaniljkyssar

Idag var tidigiaste jag klivit upp på länge, 06.30!

Säger bara tack för att jag har sovmorgon varje skoldag:) Vi har somsagt fältstudier denhär veckan och man ska vara hos en chef. Så jag är hos micha på hans jobb! Har fått väldigt mycket gjort av arbetet som vi ska lämna in idag faktiskt. Måste skriva om allt osv på datorn men har skrivit ner det mesta:) Vi ska kolla på organisationen och ledarskapet. Är iprincip klar med organisationen, ledarskapet har jag börjat med. Skönt!!!

Fick skjuts in till stan, sen hann jag springa i lite affärer men hittade nadaaa! Frös så sjukt mycket så jag köpte ett te på tehörnan. Vaniljkyssar. Det luktar helt dunerbart!!!!! Ska smaska i mig de sen så får ni höra!

Ikväll ska det iallafall tränas med Philippa, känns skönt! Blir dock inte supersuper mycket träning i veckan. Men tror inte det är bra att träna för mycket hellr, eller det är de ju inte!


För mycket tid, för lite att göra

Ibland kan jag undra vad jag egentligen är tillsammans med för person. När han skriker, kicklas, vänder en upp och ner. Ja ni förstår nog. Han är lite rastlös, haha. (vi kollade på top model, heheheheh)

Längtar verkligen efter sängen nu, är så tröttttt!
Roligare än såhär blir det tyvärr inte.
och med de säger jag godnatt:)

Helgens bravader

Åh vad min helg har varit lyckad:)

fredan vet ni ju somsagt om, lugn och mysig. Sen lördag for jag och Philippa och duktade oss, spinning och bodypump, heja! Sen bar det av mot klubben och förfest med vin, ost och kex och en massamassa prat. Jag tycker om mina brudar:) Sen fortsatte vi mot rex där vi bokat bord. Beställde in en flaska vin och mat och pratade på som aldrig förr.

Dansen kom och det var riktigt riktigt riktigt lyckat!!!!!! Tack brudar för kvällen :D Måste faktiskt notera att jag och Natalie fann 240 kr på black jack ;) Inte dåliga! Haha, vi var nöjda och glada. Kanske mest chockade nu när jag tänker efter.....

Upp imorse klockan 8, sovit 4 timmar kanske, lite överdrivet.. iväg till övik och spela match som förlorades med 5-4. Men rättvist må jag säga att det var!

Hursomhelst, bilder kommer imorgon. Skulle egentligen hem ikväll men ångrade mig och for till B istället. Praktik i veckan ju:) nä, nu ska jag klicka vidare och drömma mig bort i klädernas värld. Adjöööö

Bussresa

Vissa busschaufförer kan verkligen få en på dåligt humör, och vissa kan få en på riktigt bra humör. När jag skulle hoppa på i gräsmyr så hade jag bara en hundring och busschauffören hade ingen växel. Så han skyllde på mig att jag borde ha växel och blablabla. Så jag fick sätta mig och betala när vi kom fram när han hade fått växel från ANDRA.

Sen när jag skulle åka med bussen till Täfteå så går jag på bussen sen var det en busschaufför som inte kört på länge. Sen sa han "men hej, det var länge sen, vad roligt att se dig!!!!!". Då blir man glad:)

Hahah, sen hörde jag på radion, vet inte riktigt vilken kanal det var. Det var iaf en 8årig pojke som ringde in och skulle svara på frågesport. Sen löd frågan såhär (ungefär) "En av våra sedlar är gula, hur många procent är den?" och den åttaåriga pojken svarade "vad är procent?" Så sjukt söt:)



Jaja, nu har jag ätit så jag klarar träningen, snart ska jag iväg och städa på mammas jobb sen träna med pippaaan!

Jag har hittat det perfekta!

Men jag tycker det är lite väl med ett par pumps och kuvertväska för över 3000 kr....

Uppe med tuppen är jag iaf. Blev massa ändringar igår när jag skulle ta mig hem osv. Men nu tar jag bussen och håller tummarna för jag hinner med bussen hem till Täfteå:)

Är väldigt taggad på att träna idag, bodypump 30min och spinning 30min. Men efter de blir det stressigt nanting! Hem duscha fara ungefär ;) Men sånt går också, har iaf en sjukt rolig kväll med brudarna att se fram emot! Och nyårsklänningen ska på ikväll, jag älskar den!!!!!!!!!! Bilder kommer senare, det lovar jag!

Måste bara ladda batteriet....

Ha en bra lördag!

Let's dance

Ångrar att jag inte spelade in B som blondinbella, haha!

Kvällen har varit precis som en fredagkväll ska vara. Myst ner oss i soffan, gått en promenad med hundarna, varm choklad och massa gottttt! Elin fick mig att hitta en supergod sak. Ica har ju frysta bär, hallon/blåbär osv. Sen har dom mixade fruktochbär som är supergott!!!! Man kan äta dom tinade utan nånting ,doppa i choklad eller med glass!!

Nu ska vi se på en film sen sussaaaa. Imorgon är det träning på schemat sedan vindrickande och dans med bästa tjejerna! Längtar redan:)

Nä, nu ska jag slita B från hans mobil, hoppas ni haft en lik bra fredag som jag:)


Minisviten på hotell avenyn skulle inte sitta fel igen!!

Friday I'm inlove

Vilken underbar fredag :)

Kort skoldag, träna med bästa vän, köpa gott till kvällen, fara till Gräsmyr och ba mysa ner sig. Kan det bli bättre? Sen utgång med tjejerna imorrn + gomiddag på rex, mums!!!! Åh vad glad jag är!!!!!!

Nu ska vi gå ut och gå med golvfjantarna ;) Rut och roffe med andra ord. B ropar bäst att sticka, skriver sen, pussss

Stress stress och åter stress

ANDAS!

Förstår inte varför jag stressar så mycket. Men mamma har nog rätt, jag vill så mycket men jag måste prioritera. Varför har mammor alltid rätt????????? Typiskt:)

Idag har iaf varit en bra dag. Skolan gick snabbt, träningen gick bra och nu får jag äntligen sova. Började se en film igår, swing vote hette den. Helt okej faktiskt!

Nä, för trött för att skriva. Vill bara sova och drömma mig in i mina drömmars värld! Längtar efter helgen:)

Ont huvud

Mitt huvud bankar!!!!!!

Hartar verkligen att ha ont i huvet. Har det mer eller mindre varje dag så jag känner knappt att jag har ont i huvudet. Så när jag väl kännerdet gör de riktigt riktigt ont, som idag. Usch, och jag som skulle träna. Men det kanske ändå var bra att jag vilade.... vill inte få tillbaka min svimmkänsla, fick det igår så nu måste jag skärpa mig med allt vad de heter mat och träning ifall jag ska orka!!!! Ibland är jag riktigt dålig på dedär, att ta hand om mig själv. Jag gör gärna andra en tjänst, men det slutar ofta med att det gå överstyr och folk utnyttjar mig för att jag inte kan säga nej. Måste verkligen lära mig, för det var de som fick kroppen att säga stopp förra gången...

Godmorning sunshine!

Idag kommer bli en riktigt härlig dag:)

Skulle egentligen gå på morgonpromenad imorse, men var så trött så ja sket i det. Får se om det blir någon sen eller inte. Ska ju trotsallt träna spinning med Elin sen!Får ju inte träna ut mig helt, inte bra att träna för mycket!

Slutar dessutom tidigt i skolan idag så ska hem och fara till stallet, mys! Hoppas det blir litelite kallare bara så jag slipper slask, nu är det faktiskt plusgrader.

Efter min goda frukost så känner jag mig redo för en härlig dag.
Hoppas ni känner detsamma!


Det var en härlig dag, B tog studenten:)

Mums!

Träningen gick bra, dock lite långtråkig men sånt fr man ta.

När jag kom hem från träningen gjorde jag en smoothie bestående av:

* ½banan
* lite blåbär/hallon
* vaniljyoghurt



Supergott blev det iallafall och ett perfekt kvällsfika:) ett litet tips bara! Nu ska jag se andra avenyn sen susssaaa! Morgonpromenad imorgon! Sovgotttt!

"queen of fucking everything..."

....står det på mitt läppglans jagfått av Bs mamma, haha:)

Idag har varit en hyffsat härlig dag:) Promenaden imorse var höjdpunkten, gud så skönt!!!!! Man vaknar som till liv på ett annat sätt och blir mycket piggare på dagen! De tackar vi för. Efter skolan for jag och sprang på löpbandet på USM sen tränade jag bodypump och nu sitter jag och inväntar innebandyträningen.

Idag på skolan så kikade jag och Sandra på balklänning till henne. Sen hittade jag en massa fina klänningar. Har tyvärr inte tid att lägga upp nu eftersom min teräning börjar strax, men senare maybe!


Väskorväskorväskor

Hittade underbara kuvertväskor på asos.com:)





(Det går att klicka på bilderna)

Eftersom min klänning är svart så vill jag ha en riktigt häftig väska samt skor. Åh vad jag längtar!!!!!!

Nä, nu ska jag sova. Fick nämligen oväntat fint besök:) PUSSS!

Ta tummen ur som många brukar säga

Oh vadskönt det var med en promenad med Philippa:)

Visst kan det vara skönt att gå själv med ipoden på högsta volym ibland. Men det går inte upp emot att gå promenader med en vän så man får prata av sig:) Håller ni inte määää?

Har gjort en jordgubbsmilkshake som jag ska smaska på medan jag gör lite natur och friluftsliv. Sen ska jag se andra avenyn och susssaaaa:)


Bästa vän, pussssssss!!


När man får sova ut på skoldagar måste vara det skönaste!

Hade sovmorgon till 10.40 idag, och jag somnade kring 10 igår.
Tror ni inte att jag sov 11 timmar inatt, och det var underbart skönt :)

Igår tränade jag bodypump med Elin och Pontus. Och jag kan lova att träningsverken inte är nådig. Egentligen så skulle jag och Philippa tränat spinning idag men vi hade ingen bil så vi får skita i det och gå en lång promenad istället. Ska nog gå en omväg till henne också tror jag:)

Efter träningen igår så hade jag tänka överraska B med att komma till han. Men jag råkade försäga mig så det blev ingen överraskning. Men mysigt var det ändå:)


Är det bara jag som längtar till balen???

Förra året när jag gick med B så var det så roligt, och tänkte verkligen hur skoj det skulle bli mitt år. Fick reda på idag att baldatumet är den  4 juni! Klänningen är ju klar, förutom att den ska sys om. Väska och skor kvar. Ah vad jag längtar!!!!! Att man får känna sig sådär fin är faktiskt roligt. På balen är det tiotusenmiljarder gånger roligare att vara tjej, tror jag iaf ;)

Trötter

Jag är  trött, magont och ännu tröttare. Tror jag ska sova, sängen ser lockande ut:) Men först ska jag dricka mitt te som B gjort, mummaaaaaa! Godnatt:)

Jag saknar Hemavan och livet där!


Men snart bär det av igen:)



Fartfylld kväll med skratt och tårar, perfekt helt enkelt!

Kunde inte skriva igår för bloggen var knäpp! Hade iaf en underbart rolig kväll igår:)

Egentligen skulle jag och Philippa träna igår men hon bangade, grrrr! Så vi for till Docka istället, lika bra de :D Sen fick Melker träffa henne igen, haha! Dom är så sjukt söta, ska visa en bild sen!

När det började närma sig kvällen blev det sminkning och göraiordningtajm. Vi for till elin och pontus vid halv8. Spelade ett spel, drack och hade allmänt trevligt =) Sen for vi ut på Corona. Hade grymt skoj!!!!! Dansade och träffade massa goa människor. Riktigt trevligt:) Dock var det lite jobigt att gå hem med klackeskor, men sånt får man ta! Ännu jobbigare vare dock att kliva upp imorse halv9. Me matchen vann vi så det vare värt:)

Nu har jag just slängt i mig några mackor och ska iväg påen timme och träna. Skulle egentligen köra både bodypump och spinning men kunde inte ha bilen så länge! Så får träna imorrn istället, det blir super! Har faktiskt inget intressant att skriva. Så jag återkommer när jag har nåt roligare på hjärtat!


Ingen kan säga att dom INTE är söta????? :D

Godis för ögonen

Jag tror knappast det är bara jag som älskar att kolla på kläder på internet:)

Älskar klänningen till vänster, somrig och fin från topshop:)


Klänningen till vänster har jag verkligen fastnat för, när man är brun så blire den helt perfekt:) Zebratröjan med massamassa halsband, mumma säger jag!!!!


Denhär skulle jag kunna ha på studentkvällen, definitivt!!!



Sen har vi ju skor också, är inte det de roligaste som finns????

Nä, nu ska jag fortsätta se let's dance. Missade lite eftersom jag skjutsade Philippa och hennes vänner till en fest! Det är så roligt att köra biiiiiil :D Snart kommer B också, då blire gotta och film, bästa!!!




Inatt vill hon falla fritt...

Fy bubblan vad kallt det är ute!!! Men med mycket kläder och eksimåjacka så går det susen!

Väldigt skön dag i skolan idag, två slappa lektioner, sovmorgon och sluta tidigt. Kan det bli bättre? :) Gick på stan ett tag efter skolan, men eftersom man lever på studiebidraget = leva fattigt så fick jag hålla mig från att köpa något. Tror jag ska dit imorrn eller på måndag och titta lite mer. Hittade några saker jag vill haaaa!!!

När jag kom hem så gick jag ut på promenad direkt, gick förbi mammas jobb och städade, fortsatte promenadenhem till mamma, hämtade lite saker, fortsatte mot affärn och hem igen. Riktigt härligt faktiskt! När jag kom hem städade jag mitt rum och bytte sängkläder. Det måste verkligen vara det skönaste, att sova när det är nybäddat och nystädat i rummet. Sen tog jag en välförtjänt dusch och nu sitter jag här.

Ikväll blir det nog som planerat, ta det lugnt. B kanske kommer och håller mig sällskap, eller så far jag till stan. Vi får se:) Lugnt blire iallafall, jämfört med imorgon!!!! Ska gå och hjälpa till att göra mat, skriver mer sen!

Bra start på dagen!

Finns det något värre än när det är iskallt i rummet och täcket är dövarmt???

Tur för mig så hade B redan stigit upp, och det var varmt i mitt rum! De tackar vi för:) Dock så var resten av huset iskallt, men de är en annan femma. Promenaden gick dock inte heller så bra.... Bs mamma ringde och väckte han och då hörde jag att det var nästan 30minus hemma hos dem, så då övervägde jag att stanna kvar i sängen och gå sen:) Vi slutar ändå tidigt idag!

Ser ut som att det blir en lugn kväll ikväll! Skönt faktiskt. Imorgon blire party iallafall, jag får nöja mig med de, gott och väl! Så ikväll ska jag nog leta lite studentklänningar, kanske he in lite bilder i fotoalbum, göra ansiktsmask osv. Bara mysa helt enkelt. Planerna kanske blir ändrade men de tar jag då! Nej, nu måste jag springa till bussen. Har bara två lektioner idag, skönt! Det enda jag gruvar mig för är promenaden till bussen...

Ha en bra dag, för de ska jag:)

Efterlängtade säng

Oh vad duktig jag känner mig idag:)

Hela skoldagen har jag jobbat på med olika grupparbeten och projektarbete. Inte slöat och pratat/skrattat utan verkligen gjort de nödvändiga plus lite till, duktigt:) Hann även med tidigare bussen så innan B kom så gick jag ut på en promenad i kylan. Riktigt härligt faktiskt:) Sedan blev det middag och fara iväg på innebandy som faktiskt var rolig idag, roligare än på länge iallafall! Väldigt skoj!

Nu ska vi lägga oss i sängen och mysa och susssssa! Sovmorgon imorrn, skönt =) Men tror jag ska ta en morgonpromenad, blir sjukt mycket piggare då! Sen kan man tare lugnt med frukost och allt vad det är! Helgen blir fartfylld och ROLIG!!!! Längtar:)

Nej, nu ska jag hoppa till sängen, godnatt med er!


Bjuder på denna skönhet till BOLL!

Oh happy day

Godmorgon:)

Ja, det kan man lugnt säga, ville bara ligga kvar i sängen imorse, men icket. Nä'r man bor en mil utanför stan så måste man oftast passa bussar, jag börjar kring 10 idag men måste ändå fara halv9. Jag hade kunnat sova minst en timme till om jag bodde i stan. Men sånt är livet!

Idag har jag först skola, sen ska jag och B hem till mig tror jag. Kvällen bjuder på innebandyträning, promenad och mys:) Det är så skönt nu när man inte har något i skolan, då kan man göra precis vad man vill när man kommer hem, istället för att ha ångest när böckerna bara ligger där och ruttnar. Nej, iår ska jag försöka ta tag i pluggandet på en gång. Det gick faktiskt bra på höstterminen, men nu när man ser framemot balen och studenten blir det nog liiiite svårare att koncentrera mig på skolan. Menmen!

Nu måste jag kila till bussen så jag inte missar den.
Hoppas ni får en bra dag, för det ska jag ha :)



Vill tillbaka....

Today is a good day

Nu börjar mitt såkllade nya liv, som man alltid säger men man återgår alltid till det gamla. Vi får se om jag fortsätter i de spåren eller bryter mönstret. jag hoppas på de sista iallafall!

Innan jul bestämde jag och Philippa oss för att börja träna på usm. Vi får se hur det går men jag är väldigt taggad. Vi har redan varit där två dagar, ena dagen körde vi gruppträning, och idag gymmade vi litegrann.

Jag har satt upp som mål att försöka gå ut och gå alla dagar jag har tid, träna innebandy en till två gånger i veckan plus match sen träna på usm så ofta vi hinner!! På de så ska jag försöka hålla att enbart äta onyttigheter en dag i veckan, med undantag på mörk choklad och osaltade nötter:)

Hr även fler nyårslöften, som att vara en bättre vän och flickvän, uppskatta mer, skaffa jobb, fara till minst ett annat land osv osv. Har fler men de behåller jag för mig själv!

Nyår spenderades förövrigt i Hemavan med underbart folk och jag vill bara tillbaka!!!!! Förhoppningsvis så blir det Hemavan vecka5 och vecka10 också, taggatagga!!!! Bilder kommer upp sen därifrån när jag fått dom av Philippa!!!!!!!!

Annars har jag inte gjort mycket alls på det nya året, det enda stora är att jag äntligen tagit körkortet!!!!! Eller äntligen och äntligen, kunde inte ta det så mycket tidigare i och med att jag fyllde år den 24 december. Tog det precis 2 veckor efter min 18årsdag:) Nä, nu ska jag sluta skriva strunt. Visar lite bilder från hemavan istället!





RSS 2.0