Hunger Games

Hej torsdag!

Ledig idag efter 10 dagars arbetande känns skönt och välbehövligt. Speciellt eftersom jag ska göra högskoleprovet på lördag. Vi får se hur det går. Har inte haft jättemycket tid till att plugga men.. Idag ska jag försöka litegrann iallafall. 

Igår var bästa N hundvakt så då gick jag och B och såg Hunger Games. Den var väldigt bra och rekomenderas starkt. Mysigt med bio också, det var länge sen ♥
Förutom plugg idag är det handling på schemat. Och bus med lillbosse som växer så det knakar. Men ena örat orkar iiiinte riktigt hålla sig uppe än :) sötnos. 

Underbart väder och jag är shoppingsugen som bara den!! Men det får bli en annan gång.
Hoppas ni får en härlig torsdag. Kram


NOLL ENERGI

Hej söndag!

Idag tog lillen en lååång sovmorgon. Jag klev upp där vid 8 men då låg han fortfarande på rygg och snarkade. Vid 9 tittade dom små ögonen upp och då var det morgon. Han var nog rätt slut efter gårdagens bus:) 

Själv har jag verkligen ingen energi alls. Ont i kroppen och känns som att jag håller på att bli sjuk.. Har varken tid ellr lust med det just nu. Men det har legat i ett bra tag nu så jag får försöka vila varje ledig stund så jag pallar veckans jobb + högskoleprovet på lördag. 

Helgen har inneburit jobb. Somnade typ 9 i fredags, somsagt. Ingen enerig. Igår kom pappa och Anna förbi när jag slutat jobba. Busade lite med Bosse:) Nä hörrni, nu ska jag göra något vettigt härhemma. Börjar jobb 14.45 idag.

Ha en bra söndag♥

back on track

Tillbaka på jobbet idag. Skönt att få lite rutiner igen faktiskt!
Jobbade en hyffsat kort dag. Skönt med mjukstart :)
Helgen har varit väldigt lugn förutom partyt i fredags.
Hade en del besök i lördags. Av både Caisa och Robin,
mamma och Patrik sen var Natalie över en liten stund :)
Annars har det varit soffläge, blandat med bus och myskläder, tacos och gottis.

Hade tänkt träna idag efter jobbet men min hals förbjöd mig. Rackartyg!!
Så istället blir det plugg blandat med serier. 

Hoppas er måndag har varit bra ♥

Soliga lördag

Godmorgon på er!

Igår blev det en rolig utgång med Natta, Muttis och Anna. Förfest med spel och pizza, sen allstar för dans. mysigt att komma hem till en glad men trött vovve som fått ha Björn för sig själv hela kvällen:)

6:45 var det morgon tyckte Bosse så då var det bara att kliva upp och göra iordning mat och ut på en liten kisstur och upptäcktsfärd över gatan. Nu ligger vi och chillar i soffan, båda rätt trötta. Har ätit lite frukt och turkisk yoghurt. Det satt väldigt fint.

Annars händer det inte så mycket idag. Mamma kommer hit en sväng Sen ska jag bara njuta av ledigheten och samla krafter till nästa jobbvecka. Känns rätt skönt att få in rutinerna igen, med träning och jobb. Har varit lite halvdåligt med det på slutet..

Kram på er fina. Njut av denna lördag!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/930881/images/2012/pic_194245685.jpg" class="image">


första natten

Godmorgon på er!

Här har det varit en tuff natt för lilla Bosse utan mamma och syskon för första gången. Man får så ont i hjärtat då han piper och piper. Tillslut fick vi lägga oss skavfötters så fick han komma upp. Jag har inte sovit djupt alls utan vaknat ofta för att se att han inte ligger och piper. Men han sov så gott bredvid Björn. Men imorse då jag vaknade till vid 6.30 så blev jag överöst med pussar och det var bara att kliva upp. Vi har busat på lite, torkat lite kiss, ätit och busat lite mer så nu ligger han utslagen här bredvid mig och sussar gott. Men snart är det väl dags att vakna skulle jag tro och busa lite mer :) 

Annars på dagens schema står inte mycket. Hade tänkt att göra lite nytta nu då jag ändå är ledig. Städa ur kyl, frys och skafferi står på dagens schema. Lite plugg och så. Vi hade tänkt försöka ta lite fina bilder på lillen också med Björns kamera. Men det är lite svårt när han är vaken. För då är det svårt att vara stilla:)

Hoppas ni har en bra dag ♥



Måndag

Godmorgon på er!

Min klocka stod på 5.30 imorse och klockan 6 var jag ute på en löprunda. 8 km blev det tillslut. Älskar min pulsklocka som jag fick av pappa i julklapp. Kan se hur långt jag sprungit, hur snabbt per km, vad pulsen ligger på etc. Var dock fruktansvärt jobbigt då det var som en isbana på många ställen. 

Nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig för trippen till Skellefteå. Packa ner allt vi behöver inför resan hem. Filt, handduk, papper etc. Åh så jag längtar, har ett sånt lyckorus i hela kroppen!! Bilder får ni ikväll eller så. Nu måste jag duscha så vi kan fara nångång. Hörs senare ♥

9mars

Herregud vad tiden springer iväg, bokstavligen!! Snart är ju våren här. Fast det känns inte riktigt så ute idag, storm typ..

Ledig idag iallafall. Skickat iväg ett paket nu på morgonen. Nu innan Björn vaknat tänkte jag ta mig en tur till djuraffären. På måndag kommer lilla Bosse och jag längtar så sjukt mycket. Är ledig hela nästa vecka, vilket känns väldigt skönt. Och helgen kommer gå i rasande fart då jag jobbar. Sen blir det födelsedagsfika på söndag då "lille"bror fyllt år, på självaste kvinnodagen.

Nä, hörrni. Nu ska jag ta och bege mig. Annars står handling och en spännande sak på schemat idag.

Här får ni en bild på lillen so jag tog sist jag var där. Då var han ca 6v och busig så han gick knappt att fota. Kram på er


6mars


Idag har jag ett såntdär lyckorus i kroppen.
Träningen imorse gick bra, jag vaknade utvilad.
Det känns som att saker börjar falla på sin plats.
Om mindre än en vecka kommer lillen och jag dör av längtan!!
På fredag ska jag göra en sak som jag aldrig gjort förut.
Solen skiner och det gör mig glad.
Mina vänner, familj och mitt hjärta gör mig lyckig.

Idag är en bra dag helt enkelt. Nu - kaffe och plugg.





Vill tillbaka till vår underbara resa. Dom minnena gör mig glad och lycklig!

Bosse

Om allt går som det ska så kommer denhär lilla krabaten till oss om 1,5 vecka♥
Som vi väntat och längtat!!

Vi har länge tänkt och velat skaffa en valp men det har aldrig funnits tid till det. Och det är ett oerhört stort ansvar, så det är ju inget som man bara impulsköper. I höstas kontaktade vi lite olika uppfödare som skulle ha valpar till våren. Vi hittade en uppfödare i skellefteå, Segerhufvas. I mitten på januari föddes det 6 små franska bulldoggar, 2 flickor och 4 pojkar. När vi var där och hälsade på för några veckor sen föll jag direkt för denna lilla tjockis. Han låg i mitt knä och sov hela tiden. Jag for dit själv förra veckan och då var det full fart på alla valparna, i 10 minuter. Sen låg dom utslagna igen, öronen spretade åt alla håll och hjärtat smälter typ. 

Idag har vi varit och köpt massor med grejer till han, så vi är redo:)
Och jag går bara och räknar ner dagarna och vill att tiden ska gå fort!!

RSS 2.0