Glossybox

Hej kära!

Varit rätt tyst här ett tag. Men mina tankar har funnits på andra ställen. Mycket som händer just nu:) längtar som en tok till vecka 11 förstår ni.

Annars har jag precis kommit hem från jobbet. Och hemma väntade min andra glossybox på mig. Alltså det är ju det bästa någonsin. Denna månad fick jag bl.a en fullstor mascara, en eyeliner, lösöhonfransar och små provflaskor av rengöring och ansiktskräm! Längtar redan till nästa :)

Jobbar imorgon, sen är jag ledig i hela 3 dagar! Ska bli skönt då det är rätt mycket som ska fixas! Hursom. Ska göra mig redo och krypa ner i sängen och se min nya favvoserie, 90210. Kram på er!


Trevlig kväll

Nu - partaj!!


världens snällaste mamma

Godmorgon lördag!

Hade en lugn och skön lördag och slocknade sisådär vid halv1.
Dock så är det som att jag har ett alarm i mig som säger att klockan 8 är det upp och hoppa.
Så det är väl bara att lyda antar jag... 

På en stund så ska jag möta upp E för en morgonprommis,
innan jag och B beger oss till Täfteå för lite klippning. Tack snälla snälla snälla mamma ♥ 
Helt plötsligt, när man klippt av håret så växer det som ogräs.
Varför gjorde det inte de då jag hade långt hår undrar jag? 





Underbara vinterdag

Åh vilket härligt väder det har varit idag. Jag startade dagen med sovmorgon till 8, behövligt vill jag lova! Drack mitt kaffe innan jag tog mig ut på en långprommis i solen. Älskar när man känner att solen börjar värma igen, det går åt rätt håll:) man får sån energikick!

Träningen fick vila idag med så halsen fortfarande inte känns hundra.. Så istället har vi städat och strosat på stan. Handlat för kvällens middag plus alkohol till morgondagens festligheter!

Kvällen blir så lugn den kan bli, myskläder på, tacopaj till middag å lite gottis och bästa sällskapet på det så blir det en kanonkväll:)

Önskar er en skön helg med massa skoj! Bussar på lite bilder från den sköna prommisen tillsvidare:)


vilken natt/morgon

Usch vilken natt/morgon jag haft.. Men tillslut kunde jag somna om efter en alvedon men det fanns inte en chans att jag klev upp 6 och for iväg på spinningen. Och bra var väl det för jag vaknar med halsont och huvudvärk. Vill inte. Kan inte bli sjuk. Men jag är då ledig imorgon och resten av helgen så det är då bra, då kan jag vila upp mig isåfall. 

Nä, ska ta en promenad och få lite frisk luft tänkte jag.
Hoppas ni får en bra torsdag, snart helg!! Kram

12/2

Godmorgon söndag!

Vaknar upp med en jäkla huvudvärk, huvva. Måste ha sovit konstigt då det bara strålar från nacken till huvet. Så jag håller mig inne tills jobbet kallar, trots det underbara vädret. Är lite lat idag:) 

Annars har jag haft en superhelg trots jobb. I fredags var vi ju somsagt i skellefteå. Som jag längtat!!!  Sen kom elin hit ett tag. Jobbdagen gick lika snabbt som den brukar på lördagar och vips så var klockan 5! Lördagkväll blev det tacomys med B följt av bio, en gång i phuket. Väldigt lättsam, rolig och fin film:) Rekomenderas verkligen. 

Har bara myst med serier nu på morgonen i väntan på att min sjukling ska vakna och hoppas på att huvudvärken ska släppa efter en alvedon och voltaren. Hoppas ni får en skön söndag ♥

Godmorgon underbara fredag

Godmorgon!

Uppe med tuppen trots ledighet. Ska strax bege mig till gymmet för ett benpass hade jag tänkt efter jag druckit dagens första slurk kaffe.

Igårkväll kom philippa hit efter jobbet. Åh så roligt att se na igen!! Alltför länge sen. MYCKET att ta igen minsann:)

Annars har det inte hänt mycket roligheter i veckan. Men idag är det massa pirr och förväntningar i magen. Åh så jag längtat :) det blir en kort roadtripp till Skellefteå och samtidigt hälsa på farmor!

Även denna helg är jobbhelg. Men en dejt med Elin är inplanerad ikväll och en dejt med B imorgonkväll:) så det blir garanterat en bra helg! Nä, gymmet vare ja! Hörs sen.


Slappartjej

Hej finingar!

Hoppas ni haft en bra helg. Det har jag trots att den iprincip enbart innehållit jobb. Dock hanns det med gomiddag hos Björns pappa och bio igårkväll. Perfekt avslutning på helgen och jag stupade isäng då vi kom hem.

Sjukt trött och krasslig hals tog jag mig upp imorse och for till jobbet. Kortdag idag. Drog på gymmet efter, men snabbt insåg jag att jag inte hade någon ork så det blev väldigt kort pass. Så istället for jag och handlade på Ica. Startade veckan med god och nyttig middag, torsk och stekta wookgrönsaker:) har även gjort ett nytt träningsprogram för några veckor framåt. Pepp!! Bara jag får slippa förkylning.

Nu ska jag slänga mig i soffan och bara slappa. Så skönt, det behövs!! Kram.


Torsdag

Herregud så trött jag var när klockan ringde imorse.
Hade tänkt ta mig iväg på spinning kl. 7, men min kropp skrek efter sömn.
Så jag fick lyda den helt enkelt. Sov sjukt lite natten till igår, så behövde nog ta igen lite.
Sen att vakna för att det är sjukt kallt först (öppet fönster),
sen sjukt varmt gjorde sömnen lite rubbad. 

Nu ska jag sticka iväg till jobbet strax. Ska bara äta upp mitt ägg och slurpa i mig kaffet.
Kram på er!

RSS 2.0