powernapen var min räddning

Haha, ja nästan så var det! Vi la oss i soffan kring 3, etfer att jag putsat våra fönster. Somnade till lite grann då och då. Drömde en sjuk dröm om att jag skulle gå skola i Umeå, men bo här på helgerna. Vaknade sedan strax före halv6! Nu är jag en ny människa:) Nästan iallafall..

Sitter precis och äter min middag - fil, ägg och lingongrova. Inte blandat då men ja ni förstår. Björn åt tacogratäng men jag ville inte ha, ni som känner mig vet nog att jag hatar rester. Ibland går det ner, ibland inte. Och idag går det inte ner!

Om 6 dagar är mamma här, känns helt sjukt. Har liksom inte träffat henne på 5 månader!!! Det är galet!
Vi ska nog bara ta dagarna som de kommer, vill inte planera alltför mycket. Men lite planer har vi iaf, ska blanda annat ut och käka på lördagen med elin & hennes mamma + b&pontus! Sen gå på stan osv.

B sitter & ser harry potter, men jag är inget fan så jag sitter här istället.
Men ska nog krypa ner i soffan tillsammans med han ändå! :)

lör.

Halloween idag = jag kommer avlida inatt på jobbet pågrund av mycket folk!!

Men det är sista natten och då kan det faktiskt gärna vara mycket folk:) Då gör det inte lika mycket. Inatt var det däremot jäääkligt lite folk (hela lobbyn är inte fullproppad :P) och jag låg i sängen 05.10!!!!!!! Brukar ligga i sängen vid 6 så det var jäkligt skönt!

Nu ska jag ut på promenad i det ruskiga höstvädret!

Ha en fin dag:)

PUSS


:)

Nu är jag hemma igen. Har varit och lämnat timlista, strosat på stan och handlat lite mat. Eller saker till tacogratäng:) Mumma säger då jag! Riktigt götttttt.

Ikväll blir det idol, sen jobb klockan 11-05, näst sista natten på BK.

Nä, måste plocka lite, ser ut som en bomb har slagit ner här, haha....

städtant nästa?

Har nyss torkat alla skåp, lådor osv i köket nu, ovanför kylskåpet osv osv.
Detta fick jag liksom betalt för att göra för 6månader sen, haha!

Men det är inte lika jobbigt när det är ens egen lägenhet :) då vill man ha rent och fräscht!

Är på liiiite bättre humör nu, ska klä mig och gå ner mot stan. Lämna in timlistan och kika i lite affärer. Har 600kr att leva på till nästa fredag då jag får lön. För nu la jag undan 4000kr , så inget onödigt köp nu. Sen ska matilda ta över mitt USM-kort, tacktacktack!!!!!!

det har iallafall gått BRA med min inteätaonyttigt-vecka. Dock var jag jääääkligt sugen igår när det stod en HEL långpanna med mockarutor i personalrummet. men jag höll mig:) Ska fortsätta med det, att inte äta nåt onyttigt på veckodagarna. Känner mig duktig:) Sen ska jag och elin gå in till SATS om 1 vecka så ska vi se om det går att fixa kort, utan att jag måste ha 12månaders bindningstid, för isf köper jag kort på en gång! Jag vill träna, och inte bara själv hemma, utan gymma, gruppträning osv! Älskar det:)

Nä, nu ska jag klä mig, sitter fortfarande i pyjamas........

fre.

verkar inte bli något jobb för mig idag, trist..
Speciellt när man tänker på pengarna.

Men jag Har ett jobb iallafall, får vara glad för det.
Blri fortfarande stressad över att jag inte jobbar idag, och kommer vara ledig nästa fredag också. Hatar att allt ska handla om pengar. Självklart klarar vi oss, även fast jag inte jobbar idag. Men problemet ligger i sparandet, då kan jag inte spara som jag tänkt.

Nä, nu ska jag städa!

sjuka drömmar

Alltså. vad är problemet med mig och mardrömmar nuförtiden?

Nyss drömde jag att det bodde en demon eller vad fasen det var. Inatt drömde jag också en sjuk dröm. Drömde först att philippa & matte överraskade oss med att komma till oslo (=världens lyckligaste tjej), jag och philippa grät ikapp, haha! Men sen började världens jäkla mardröm. Jag var typ förföljd av nån farlig liga, men samtidigt skulle jag spionera på dom och de ville döda mig eller hur det nu var. läskigt var det iaf, vaknade med hög puls, hehe! Heja!

Nä, nu ska jag läsa veckorevyn:)
Nyss käkat päron och kiwi + varm choklad!

Ska försöka övervinna mig själv genom att inte äta NÅT onyttigt mån-fre denhär veckan. Dvs, ingen läsk/saft eller vad det nu kan vara, kakor, godis, glass osvosv, ja ni fattar. nada, okej varm choklad, visst det är socker, men det gills inte ;) Det jobbigaste är att vi har MASSOR hemma, godis från sverigebesöket (dvs 2kg färskt svenskt godis), pepparkakor, kanelbullar, chips osvosv, haha. Så det är en utmaning i sig, speciellt när B sitter bredevid och käkar för fullt den jäkeln! Har alltid haft en jäkligt dålig vana att "småäta" när jag är hemma och jag hatar det. Trots att man är mätt så vill man ha nåt. Men då är frukt bra:) Detta gör jag då bara för att bevisa för mig själv att jag klarar det!

Imorgon blir mnog tuff, eftersom jag jobbar dubbelt och på jobbet brukar man liksom bara ta lite cola när man är törstig osv. Men imorrn ska jag försöka hålla mig borta! Eller nä, jag SKA! Önska mig lycka till ;)

Nä, vveckorevyn vare ja.....


mycket bal-och studentbilder nu på slutet, men jag saknar det!!!!


skolavslutning -08. saknar dig!!

tis.

Okej, idag är jag TRÖTT! Tur-dag på dagiset innebär, massa skrik och stoj, slitna barn som man måste dra hem, nästan iallafall, trötta barn som gråter osv. Ja, man är rätt slut, känns som att man sprungit ett maraton ungefär, haha okej inte riktigt men. Somnade iallafall till när jag hade lunch, fy bubblan säger jag. Dock så älskar jag tur-dagarna. Det är härligt att vara ute nästan hela dagen:) Om man har varma kläder dvs.....

Gick hem från stan medan jag lyssnade på snabba cash, ljudboken. har aldrig orkat läsa den men b har den på iphonen så då passar det bra, älskar att lyssna när man är ute och går, blir helt fast och vill inte gå hem:) hehe..

Ikväll har vi ätit Bs familjs special bacon-pasta som är GUDOMLIGT god. Vi har bara ätit den 1 gång tidigare i Norge så det var ett kärt återseende:) Sen har vi besökt de desperata hemmafruarna också, det var göööööy.

Nä, nu ska jag gå och "tycka synd om" min stackars "sjukling" som det är SÅ synd om.... hehe ;) killar alltså...


jag och min sjukling! okej, mina ögoin såg psyko ut men....

sweet dreams my love

Nu har jag borstt tänderna och allt vad godnatt innebär.
Tänkte inte sova än, tänkte däremot mysa ner mig i sängen med veckorevyn!

Köpte den igår när vi var i sverige, hatar att man inte kan prenumerera om man inte bor i sverige..... grr!

Morgondagen blir nog rätt lik denna dag, jobb till halv5, lite "träning", middag, mys, ladda batterierna för onsdag som innebär 3e sista passet på BK..


mån.

Vaknade lite tidigare än klockan ringde idag så istället för att ta tricken till stan gick jag, mycket skönt:) Jobbet gick bra och dagen gick snabbt, vi var på teater bland annat, hehe!

Gick hem från stan också där maten var redo, kyckling och ris, mumma! Sen har jag gjort lite styrkeövningar, måste komma igång med träningen nu. Heja! Det har blivit alldeles för mycket got och för lite träning på slutet........

Nä, nu ska jag sätta mig vid tvn med äpple och kiwi. PUSSSS

söndagkväll

nu är helgen över och en ny jobbvecka väntar, börjar inte före 9 imorrn & eftersom B är sjuk kan jag ta bilen:) Får inte sova mycket längre men lite iallafall, och slipper oroa mig för att dendär jäkla t-banan är sen. Den var sen 3 av 3 gånger förra veckan, vilket gjorde att jag kom sent till jobbet...... Förhoppningsvis är det inte jättemycket trafik så jag kommer försent imorgon. Men far 50 min innan (tar ca 15-20min att köra) så BORDE jag komma i tid. Men säkert, bara för att det är jag kommer det ha hänt något så jag blir sen, såklart!

Nä, nu ska jag inte tänka så! Då har jag ju bil hem också:)

Nu ska jag lägga mig och mysa i soffan med älsk!

Du gör mig lycklig och förvånad!!

Okej, nu fick jag ännu mera hopp! Om jag blev lycklig av denhär kommentaren???? :D :D

Jag älskar denhär dagen!

Philippa om sön.:
Jag saknar dig stört mycket också. HELT SJUKT. Men jag har en bra nyhet!!! Igår fick jag min moppe sålt, och nu är hela bilen betalad. Så nu har jag inga monsteravgifter i månaden, så nu kanske jag hinner komma innan ni ska hem???? :D


2 år sen, men vafasen!

sön.

Godmorgon:)

Hur skönt var det inte att ställa om klockan inatt och sova en timme längre? Eftersom att jag inte mådde bra alls igår så sjukanmälde jag mig på jobbet så jag låg i soffan med täcket heeeela kvällen, med undantag av några gånger då rastlösheten kom ikapp mig. Sen somnade jag och väcktes av B efter några timmar då han skulle gå och lägga sig så då flyttade jag mig till sängen!

Vaknade vid 9, riktigt utvilad. Minns inte senast det hände eftersom jag jobbat natt ALLA helger sen jag började på dagis tror jag, med undantag för när pappa&anna var här + natie&matilda. Och om två helger är mamma här!!! Har inte träffat henne sen vi flyttade hit, 5 månader!! Det är SJUKT! Hittills har jag gått och längtat varje dag tills vi ska hem och inte njutit särskilt mycket av att vara här. Men nu de senaste veckorna har jag kunnat njuta också. Om precis en vecka kommer jag ha mer tid och framförallt ork för annat, som vänner, träning, festande, shopping osv. Visst, jag kommer inte tjäna lika mycket. Men kommer jag må bättre? Oja. Men jag kommer sakna alla på BK:( Som tur är finns de ju kvar, det är inte som att de flyttar!

När vi kommer hem till jul har jag inte träffat Philippa på över 6 månader, det är nog den största skillnaden med denhär sommaren. Förut umgicks vi iprincip varje dag på sommarloven. Saknar henne massor.. Och alla innebandybrudar, saknar klassen, vårt lilla "gäng" osvosv.. Ja, ni förstår! Det är mycket jag inte har här, men samtidigt har jag lärt mig att uppskatta mer när vi bor här. Och jag trivs mer och mer för varje dag som går:)

Nä, väcka liv i Björn var det. Allt är i sin ordning ;)

lör.

Vaknade imorse, först 10 sen 12.39, hur skönt var inte det efter att gått och lagt sig 06.00! Dock inte lika roligt att vakna med jäkla halsont och massa hosta. Under dagen kom lite feber med i bilden också, hoppas att den är borta tills imorgon!

Vad har vi gjort idag då. Jag har gått en härlig promenad och pratat massa, duschat, avfrostat frysen eftersom vi ska till Sverige och handla imorgon. Massamassa kött! Nu har vi nyss sett the proposal, den var bra! Nu ska jag lägga mig med täcket i soffan och mysa ner mig.


bästa dagen i mitt liv, lyckan var obeskrivlig.


måste säga att jag är avis på er som har den kvar, och balen!
vill göra det igen och igen och igen! det går inte ens att beskriva.

fast skolan kan jag skippa, iallafall för nåt år:)

saknad


hemavan nyår -08/-09, vad mer måste jag säga?

fre.

Trots att jag är sjukt trött och ska jobba natt inatt, så är jag glad, lycklig!

Jag vet inte varför, det bara kom idag, ett luckorus. Jag brukar alltid vara sur som attan efter jag slutat jobba, men idag bubblade jag av glädje. Är det helgen eller vad? Jag ska ju trotsallt jobba i helgen!

Hursomhelst, hoppas det håller i sig hela natten:)

Innan jobbet blir det fredagsmys med idol, älskar att det är något bra på tv på fredagar!!

Nä, nu ska jag dammsuga en snabbis sen sätta mig i soffan!


SAKNAR ER......

.......

och vår galna helg!!!!!!

!

Igår blev det VÄRLDENS liv när det kom fram att jag hade en blogg på jobbet, haha!

Bayan går runt och härmar kissie "hej bloggeeeeeen, idag har jag....."
Skrattar lika mycket varje gång, sen när det kom fram att jag hade en blogg,
ja då vart det livliga fantasier. Jag, videoinlägg, posebilder från jobbet, ja nivet ;)

Haha! Hittde även massa bilder på bayans facebook från grillfesten i somras








Nä, jäkla blogg.se nu orkar jag inte fler bilder. en annan dag!


HAHA!




Jag kan inte sluta skratta, vi vill hem till och träffa cosmos nununu!!!!

tors.

Trots sliten som attan igår på grund av dubbeljobb så var sista passet inte sååå jobbigt. Får nog tacka mina "kära" arbetskamrater för det, och maritas mac, hehe..... 

Idag var jag dock sliten, men inte lika som jag trodde eftersom jag fick 5h sömn! Skönt:) Helgen bjuder på....jobb, jobb och ett sverigebesök för att handla massamassa mat (KÖTT!!!!!)

Kvällen blir baaaara lugn, efter att ha varit ute i över 2h i streck så var jag som en ispinne, övervägde promenad. Men ni kan ju gissa vad som lockar mest i detta tråkiga väder, soffan med tända ljus eller promenad ensam UTAN musik (ipoden är urladdad)..... svår fråga.


att man möts av detta efter en 15hs arbetsdag höjer humöret 283947237842, PUSS!

mån.

galen fredag är det enda jag har att säga, sjukt skoj hade jag!

resten av helgen bestod av stadsbesök med fika, jobb, mys, promenader osv.

Inatt drömde jag att det levde en demon i mig så jag är sjukt trött, ni kan ju gissa att jag inte sov särskilt mycket då..... tror det kommer från true blood, jag som är så mörkrädd. uscha!

nu ska jag sova, eller vi! skriver mer imorgon, pussss!

fre.

dag är det en bra dag, jobbar 9.30-17, sen hem och göra sig iordning för kvällen!

det vankas parteeeey:)

mån.

Ny vecka, heja!

Gårdagen avslutades med svenska hollywoodfruar tillsammans med e&p, haha ja! Vad ska man säga? Jag tror jag inte säger nånting helt enkelt:) Sen upp extremt tidigt imorse, fara iväg till jobbet, komma hem, gå på promenad, se true blood, äta, slappa, äta lite mer, lite mer true blood. Ja, det är väl det:)

Imorgon blir det bara : JOBB! Först 7-14.30 sen 16-24, heja säger då jag! Men då är jag å andra sidan ledig på fredag:) Underbart! En helgdag ledig, man tackar! Snart blir det dock till en vana och jag längtar verkligen att slippa gå och lägga mig 6 varje helg och vakna vid 11 och vara hur trött somhelst, vilket innebär en grinig jennifer! Och det gillas inte, hehe!!

Nä, nu ska jag mysa ner mig i soffan:)



lör.

Den gången jag Verkligen behöver sova längre än till 11 Gör jag det, TACK :D :D

Sov ända tills 1 idag, vilket är 7h sömn! Det behövs till ikväll. Jobbar 23-05, men innan det ska vi på middag hos jea & niklas. Och innan det ska vi på IKEA, handla ännu mera ljus, vi misbrukar seriöst ljus i detta hus ;) Sen massa andra saker som vi har på listan! Det var min tur att bestämma vad vi skulle göra så :D

Gårdagen gick iallafall BRA, förrutom vissa idioter. Men det gick ändå bra.

Nu ska vi äta sen fara, ha en fin dag:) Pussss

tors.

Bra dag - jobb, promenad, true blood, promenad 2 med elin = underbart härligt!!!

Nu - sängen, i helgen vankas det nattjobb, idol, middag, IKEA, mys osv:)

tors.

Bra dag - jobb, promenad, true blood, promenad 2 med elin = underbart härligt!!!

Nu - sängen, i helgen vankas det nattjobb, idol, middag, IKEA, mys osv:)

ons.

Fyfasen vad trött jag är idag!!!!!! Ikväll ska jag SOVA innan 10.
Iförsig känner man så varje dag man kliver upp, men det slutar aldrig så....

Slutar iaf 3 idag, riktigt härligt:) Så är hemma redan vid 4!
Så det är värt att börja tidigt, älskar dessutom att vara där i början, lite mörkt, barnen är glada och spralliga men trötta. Riktigt mysigt:)

Nä, nu ska jag väcka B, ha en underbar dag:)

tis

(självklart är du inkluderad det borde du veta, hade ingen bild på alla bara.)

Har haft en riktigt bra, men kall dag. Turdag på dagiset, visserligen massa spring men kallt trots vinterjacka, stickad kofta, långkallingar och överdragsbyxor. Några snöflingor fick vi faktiskt skåda tillochmed, även fast det var väldigt väldigt få. Däremot fick vi skåda enorma mängder med regndroppar vilket förstörde planerna med min och elins promenad! Istället blev det true blood bland annat:)

Det blir en tidig kväll ikväll, börjar 7.30 imorrn så måste upp vid 6!

Hoppas ni har en fin kväll:)


haha, världsgo! puss

mån.

Vilken bra dag det har varit :)

Trött, visserligen. Men nog gick arbetsdagen i rasande fart och kvällspromenaden med elin var riktigt härlig. Sen att falukorven i Norge smakar som skolans svettkorv, fast 10 gånger värre är en annan femma, fick ju iaf en ceasarsallad istället:)

Nu ska jag lägga mig bums i säng, har sen vakt imorrn igen så jobbar 9.30-17. Stänger Helt själv imorgon, hatar att låsa osv. Måste alltid kolla allt 2104393284325gånger :P Kontrollfreak är vad jag är!

Nä, hoppas ni haft en bra dag. Godnatt:)


jag saknar er massamassamassa. jag saknar oss, bästa minnena!!!! PUSS

:)

Nu har vi sett 2 avsnitt av true blood och jag dör.

Jag är nog världens mest lättskrämda person tror jag, vågar knappt lägga mig i sängen själv även fast B är i lägenheten, eller när jag kommer hem när jag jobbat natt måste hela lägenheten vara tänd för att jag är så rädd :P Haha! Så jag ligger rätt mycket under kudden så får Björn berätta vad som händer. Men bra är det iaf, så mycket jag ser ;) Hehe!

Nu ska vi se ett till avsnitt sen blir det sängen för oss!
Imorgon jobbar jag 9.30-17 så behöver inte gå upp före halv8:) (måste fara 1h&15min innan jag börjar....) Måste faktiskt erkänna att jag längtar lite, trivs så sjukt bra på det dagiset jag är på! Sen på kvällen blir det promenad med Elin, länge sen så det passar alldelens perfekt:)



en god natt önskar jag er!

sön.

Natten gick faktiskt ovanligt bra och snabbt, riktigt skönt:)

Härligt var det även att komma hem 06.00, duscha bort hamburgerlukten och krypa ner i ett varmt täcke och somna på en gång:) Vaknade inte när klockan ringde imorse utan vaknade av ett sms som verkligen gjorde mig glad inombords!

Idag har vi städat lägenheten, riktigt härligt:) Älskar när man städar noggrant och inte bara dammsuger, utan hela lägenheten känns fräsch! sen har jag gått en promenad, lyssnat på snabba cash (ljudbok) och bara njöt av kylan, faktiskt!

sen har vi sett true blood och nu lagar B mat!

Haha, igår när B hade handlat hade han köpt "anti-stress björnar", godisbjörnar. Tyckte det var lite roligt ;)


Han känner mig:)

Nä, nu ska vi äta och se ett till true blood-avsnitt!

Ha en underbar söndag

kväll

jag är så SJUKT trött, men kan inte sova, självklart.. Hur fasen ska det gå att jobba inatt?

Ojojoj, sen att det är lördag = 9028435394579354 gånger mer människor+senare rusningstid.... Men imorgon är jag ledig och då ska jag ligga i soffan halva dan känns det som :P Haha! Nä, ska gå och vila ett tag:) Pussss

Haha!

vi har verkligen kommit in i att allt är mycket dyrare här:

Björn kommer hem från jobbet och ar handlat.
Sen ser jag att han handlat smågodis och då säger han:

det kostar bara 11:90kr/hg!!!!!!!!! bra va?

haha, så sjukt! I Sverige är 9:90 JÄVULST dyrt, men, man vänjer sig :P

höstmys

Jag älskar hösten, sommaren i all sin ära! Speciellt när det är Fint väder så man kan sitta ute och käka, sola och bada, sitta på uteserveringar osv. Men hösten är Mysig, du kan sitta inne och mysa ner dig i soffan på kvällarna med massvis med tända ljus utan att ha dåligt samvete över det fina vädret, du kan njuta av den kalla luften som värms upp av solen.

Jag älskar dedär när man kommer hem och det börjar bli mörkt och man kan tända ljus över hela lägenheten, det är så sjukt mysigt. Bs mamma hade alltid ljus tända när vi kom hem efter skolan/på kvällarna och jag älskar det verkligen. Sen att det är så otroligt härligt att gå ut och gå när det är småkallt men inte för kallt och bara tänka. Haha, okej. Nu låter jag som nån jäkla, jag vet inte vad. Men ni fattar, jag älskar hösten! Fast inte när det börjar komma till november och det regnar konstant och är grått och trist överallt. men tills dess ska jag njuta:) För sen kommer underbara december!



Nu kommer B snart hem, och jag sitter här i mössa och gömmer mig!
Det ska jag nog fortsätta med hela dagen:)

lör.

Kan någon säga mig varför jg vaknar 11 när jag somnat 6 efter en jobbig jobbarnatt???? Jag måste vara knäpp! Aja, har ju hela dagen framför mig nu iaf, eller ja! Mer än vad jag hade haft om jag vaknat 2 iaf:)

Vad sker idag då? Björn jobbar, men han slutar vid 2 så då ska väl vi hitta på nåt. Kanske blir det IKEA och finna ett tv-bord, eller mys hemma, eller staden, ja gud vet vad! Nånting iaf:) Här regnar det så jag tänkte passa på att äta en god frukost samt se desperate houswives, SOM jag längtar!!!!

Nä, frukost var det ja. Puss på er!

fre.

Jobb idag, nära från oss dessutom=SKÖNT! Då slipper man kolla upp när t-bana osv går! Nu behövde jag bara gå ut till bussen, åka 3 hållplatser, sen framme:)

Ikväll ska vi käka tacooooos, mumma!!! Sen ska vi mysa på framför idol innan jag börjar jobba. Heja! Men det känns bra, nu är det inte länge kvar tills jag bara har ett jobb så:) Måste ta till vara på tiden när jag är där.

Nu-gossip girl!


såhär fint väder är det i oslo idag :) Underbart höstväder!!!

:)

Nu har jag gjort lite nytta idag iallafall, men bara lite!

Innan jag gick ut på promenad städade jag undan lite, dammsugade och så. Efter den otroligt härliga promenaden med snabba cash i hörlurarna (ljudbok) så gick jag och handlade. Nu sitter jag här, har precis kokat aft, eller ja, socker och vatten som ska svalna innan jag häller i "mormors saft" :P plus bakat kladdkaka som överraskning till B:)

Nu ska jag snart se gossip eller oth, har inte bestämt mig. För hinner nog inte se båda innan B kommer hem!

Hoppas ni har en fin dag!


september för ett år sen, saknar denna dam och alla vilda, milt sagt,
turer med philippa och henne. haha ;)


Haha, förlåt..... jag var bara ....tvungen ;) KOM HIT NU!

cosmos





Har ni sett nån så sjukt söt varelse? Jag vill hem till han nununu!
Björns familjs nykomling:)

Justja, promenad var det!

nope

Blir inget jobb för mig idag verkar det som, så nu blir det på med vinterjackan, mjukisbyxorna, vantar & halsduk sen bege mig ut i höstkylan för prommis:) Lika skönt det! Dock får jag lite små-ångest över att jag inte jobbar, men blir ju ändå som att jag jobbar heltid eftersom jag jobbade igårkväll plus i helgen!

Nej, gå var det ja:) Puss på er

tors.

Gårdagen gick faktiskt BRA och snabbt för den delen, riktigt skönt:)

& eftersom jag säkert inte kommer få jobba idag (det är höstferie i norge, vi har det ju senare, v44 eller vad det är) så var det bra att jag jobbade igår. Sen om jag skulle få jobba skulle det vara ett stort plus:) Man vet liksom aldrig när de ringer. Så jag kan inte gå ut och gå, inte göra nåt förrns typ halv 10. Det är det som är jobbigt, att de ofta ringer samma dag och frågar om man kan jobba. Och sen att man ska leta upp adress och vägbeskrivning (ni som känner mig vet på vilken nivå mitt lokalsinne är.....)

Om jag nu inte får jobba idag ska jag nog, hmmm... Gå och handla, städa lite, gå en promenad, kanske ner en sväng på stan och handla en t-shirt som jag sett, se oth+gossip+andra avenyn, se idolavsnittet från igår kanske osv.

Vet inte om jag ska äta frukost nu eller sen, om de ringer måste jag skynda mig men annars vill jag ut och gå först! Dock är inte vädret det bästa, det regnar och är 5 grader ute, heja! Men nu när jag inte jobbar dubbelt hela tiden ska jag börja röra mig varje dag. Blir sjukt jobbigt när man är ledig en/två kvällar i veckan, då är man helt död! Men nu börjar jag få energi igen:)


Såhär höstigt & fint var det i tisdags vid älven:)




På språng ;)

Nä, nu ska jag rulla tummarna eller nåt en timme till för att vara säker på om det blir jobb eller inte! Ni får ha en bra dag:)


RSS 2.0