Fjällen!

Oj vad jag trivs där, det är så skönt att bara kunna ta det som de kommer för en gångs skull, käka middag när man vill, gå och lägga sig när man vill, göra vad man vill!

Haft så sjukt sjukt sjukt jäkla roligt i helgen, detta kan jag leva på länge!!!! Förutom att vi blev bestulna det vill säga, vissa människor säger jag bara!

Skriver mer sen, utvecklingssamtal nu:)

Tisdag

Stressad somvanligt, ovanligt?

Tog en välförtjänt sovmorgon imorse till klockan 1. Dock gick jag upp vid 10 och gick en långprommis med roffe:) Riktigt härligt väder, kunde vart några grader varmare så snön smälter snabbare!!! For till skolan för en lektion som var redovisning.

Oj vad saker stör mig nu när jag skriver. Har hunnit prata med Björn, bakat kladdkaka och fått en annan syn av Björns utseende när han var yngre! Fast han blir sur om jag lägger ut den så jag väljer att vara en snäll flickvän, för en gångs skull ;)

Har pluggat psykologi, varit på promenad, lagat mat, PACKAT LITE TILL HEMAVAN!!! Ja, det är klart att vi ska fara :D Fy så underbart att komma bort!! Det är jag, Björn, Natalie och Jocke som far till Natalies stuga:) Fy så underbart, bara njuta av sol förhoppningsvis, köra massa skoter osv! Åh vad jag längtar!!!!

Nä, nu måste jag....plugga eller nåt. Snart kommer mamma hem då ska vi slinga mitt hår lite, sen är det linda rosing och desperata fruar!

Tisdag

Oj vad dålig jag vart på att skriva men har verkligen inte haft tid och har egentligen inte tid nu heller... menmen!!

Helgen var bra, riktigt bra:)

I veckan är det pluggpluggplugg och helgen blir det troligtvis hemavan!!!! Åh vad skönt att komma bort, längtar! Men nu måste jag kila, bussen går snart, sedan en redovisning sen är dagen slut. Kan det bli bättre? Tror knappast de!

Solen skiner, underbart!

Hade ställt väckarklockan på 10.00 och vaknade dötrött.... Men nu är jag någorlunda iallafall, speciellt när jag ser vädret. UNDERBART:) Hoppas ännu mer smälter bort nudå! Så slasken försvinner helt snart! Fy vad skönt det vore att slippa vara blöt i skorna! Nu när våren börjar komma måste jag inhandla massa ballerinaskor, fast det har inte börjat komma in så mycket fina men snart så!

Igår blev det baaara mys. Vi såg kopps, haha! Den är så rolig. Sen såg vi bedtime stories, den var väldigt mysig och bra tyckte jag:) Man bara hängde med och behövde inte tänka så mycket.

Nu ska jag försöka få liv i min sömntuta som bara sover och sover, sen ska vi till mig, jag kanske hinner gå en promenad, sedan sk vi iväg och se Sävars kvalmatch, ikväll är det 50årskalas. Nä, nu måste jag kila!

ÄNTLIGEN fredag!!!!!

Helgen kommer VERKLIGEN efterlängtat! Oh så skönt. Speciellt sen igår, jag var så less på dendär jävla psykologin så jag skulle kunnat hoppa ut genom fönstret, fyfan..... Tur att jag inte for på träningen, då hade jag stressat ihjäl mig och suttit uppe till 3. Belönade mig dock med att beställa hem klänningen, det satt fint:) Hoppas den inte är för liten bara...

Idag då... Matte, psykosocialt där vi ska gå igenom betyg, träna, stan, hem, mys:)
Väldigt skön dag med andra ord. Älskar att träna 13.00 på fredagar,
man är så nöjd efteråt sedan är det helg!!! Jag älskar det.

Imorgon blir det att kika på innebandy, 50årskalas osv.
Söndag = plugg plugg plugg plugg plugg plugg plugg

men tills dess ska jag NJUTA, försöka:) Hoppas ni får en underbar helg!

Jäkla psykologi

Har liksom suttit med den från ca. 18.00-22.30 med ca. 1h avbrott sammanlagt. KUL???? NEJ. Jag är sjukt less. Tur att det är helg imorgon så det gör inget att jsg inte får alla timmars sömn som jag behöver.

Men nu orkar jag inte med datorn, hej:)

Onsdag

Ledig dag, innebär träning och PLUGG. Usch, tråkigt. Men bättre att göra det idag än att behöva sitta lika myket i helgen:) Nu har iaf alla läst igenom vårt projektarbete och vi har bara fått bra respons, dock så är det småsaker vi ska ändra på. Så idag måste jag sätta mig med Bs mamma och kika vad hon tyckte. För imorgon ska vi ändra det sista:) Åh vad skönt!

Justja, kom på att jag glömde skriva loggboken, får göra det snabbt nu. Härligt väder så det blir nog att vara ute ett tag idag också, men först bodypump =)

Godnatt från mig

Ikväll har jag hunnit göra massor med saker faktiskt..... Tro't eller ej!

Jag har:
- skrivit 2 sidor på min diskussion till PA.
- läst igenom alla ca. 50sidor till psykologin
- tittat på linda rosing
- tittat på desperate
- ätit karra
- fikat

ja, det kanske inte var så mycket men skönt att ha gjort två sidor på diskussionen iallafall:) Hade som mål att skriva en sida men fick inspiration så det blev nästan två. Det är skönt när det blir så!!!! Jaja, nu ska jag sova. Justja, måste skriva loggbok också.... Sen ska jag nog se andra avenyn också. Eftersom jag är sjuk imorgon får jag en skön sovmorgon:) Det behövs!

Det blir den turkosa älsklingen förresten:)
jag är kär!


Jag vet att ni är less på mitt tjat, men jag älskar den!

Ny vecka

Helgen var otroligt skön och behövlig:) Fredagen blev lugn med godis från godishuset och mys. Lördagen bestod av träning och tjejkväll som var mysig. Och söndan var bara en mysdag med lite plugg.

Ny vecka nudå. Igår blev det inte så mycket plugg som jag trott, ingenting faktiskt. Men idag har jag faktiskt varit duktigare. Tänkte skriva en sida på min diskussion till projektet idag me skrev två av bara farten. Kom in i ämnet och då är det roligt att fortsätta, för man har oftast glömt till nästa gång. Tror jag ska fortsätta lite imorgon, vet inte riktigt hur lång den ska vara men. Får väl se hur länge mina idéer räcker. Blir nog bra. Nu ska jag plugga psykologi innan Linda Rosing, jag vet jag är nörd, men jag måste se det. Det är så pinsamt så det blir roligt. Sen är det desperata hemmafruar som jag ÄLSKAR :D Jag har godis också, mummmmms!!!! Har även hunnit med träning och promenad med bästa philippa:)


:)

Nu känner jag mig lite fräschare än efter spinningen, fy vad jag svettades! Det är äckligt, äckligt skönt efteråt:) Känner mig helt slut i kroppen, det är ifs bra då vet jag att jag tog i maximalt! Har fått endel svar på klänningen vilket är väldigt roligt!! Så jag hoppas att jag får sålt den, den är för underbar för att bara hänga i garderoben tyvärr:(

Menmen, så kan det vara! Nu väntar jag på att natalie ska ringa så åker vi till Jennie. Ser verkligen fram emot kvällen, mysigt:) och jag är hungrig som en varg. Tur att vi köpt MYCKET mat! Tacos idag igen, haha! Götttt!

Klänning på blocket

Har lagt ut min förra balklänning nu på blocket:)

http://www.blocket.se/vi/20669500.htm

Klänning

Kikade in på stylebystars, det skulle jag inte ha gjort.....

Jag har hittat en klänning som jag an ha på dagen, den är köpt. Men kvällen är en annan femma.... Nu httade jag två stycken som jag skulle kunn tänka mig att ha..


Jag gillade denna starkt, roligt med färg. Men passar jag i turkost?
Frågan är ju.... Men den skulle vara grymt snygg, speciellt när man är brun:)


Denna har jag ju redan visat men jag älskar den verkligen!!!!!

Vilken? :)

Lördag

Nyss varit ute och gtt, eller ja nyss och nyss. Kom hem för ca en halvtimma sen, skönt var det iallafall:) Gårdagskvällen blev baaaara lugn. Det blev för stressigt för att fara på musikalen så jag och B for på godishuset och köpte karraaa, det var gött =)

Nu ska jag fika något sen väcka Björn tror jag. Sen blir det träning, spinning och bodypump! Heja! Ikväll blir det mys med tjejerna med tacos oh melodifestivalen:)

Fredag den 13:e

Hade helt glömt bort att det är fredag den 13:e idag igen! Ifs har jag inte mer otur på "fredag den 13:e" än vad jag har på andra dagar... Borde kanske inte ha sagt så, lär nog sluta illa då! Haha..

Var ute på promenad imorse vid 7, väldigt skönt eftersom jag var pigg när klockan ringde. Hade först ställt den på 6 bara för att, och då var jag verkligenhur trött somhelst men när jag vaknade klockan 7 var jag pigg och glad! Var ute i ca. 50 minuter sen har jag hunnit städa mitt rum också så då slipper jag göra det när jag kommer hem ikväll. Behöver bara he på nya sängkläder:) Skönt! Ikväll blir det kanske musikal, annars vet jag inte. Men först efter skolan ska vi göra projektarbete och sen ska jag träna. Längtar!!

Nä,nu ska jag snart kila till bussen. Matte, sen prov, sen helg!!!!!

Det enda som snurrar i min skalle - projektarbete!

Det tar verkligen på krafterna, usch.. Längtar tills det är klart, dock går det riktigt bra för oss och vi har inte mycket kvar. Iaf inte av den biten vi ska göra tillsammans :D Dock har man ju diskussionen och självvärderingen kvar då.. Menmen!

Igår pluggade jag hela kvällen och det ska jag göra ikväll också. Hade lovat philippa att hjälpa henne med matten också men sen ska jag hem och plugga plugga plugga.

Roligt liv? Nej.

Onsdag

Jag skulle bara vilja sova mer mer och mer!!!! Det är så skönt:)

Men nu är det dags för skola, och somvanlgit har jag sovmorgon :D Det är sååååå skönt! Eller hur philippa? ;) heheheheh. (hon har ingen sovmorgon)...... B ligger fortfarande och sover i min säng. När jag kommer hem blir det pluggg sen träna! Längtar verkligen till träningen. Har inte bestämt mig om jag ska köra spinning eller stepmuskel. Vi får se helt enkelt! Tror det blir stepmuskel:)

Jaja, nu måste jag kila förbi mamma och hämta pengar till medicin.

Idag är jag glad! Hoppas ni är de med:)

Härlig dag trots jobbiga stunder

Är det bara jag som älskar att träna på morgonen?

Innan man tagit sig upp är det verkligen en pina att fara iväg och träna när man vet att man kan få sova 1-2 timmar längre. Specielltom man fryser och det ligger en mysig, varm person bredvid. Det gör det verkligen inte lättare. Men eftersom jag hade skjuts imorse, dvs att jag slapp gå till bussen gjorde så att jag pallrade mig upp och tog mig till USM. Väl där var det riktigt skönt, men jobbigt. Sprang 1h sen körde jag lite styrka också. Nu kan jag lova att jag har träningsverk, fybubblan! Men det är härligt:)

Dagen gick bra och snabbt som tur var:) Men ju längre dagen gick desto mer ont i knäet fick jag. Jag har ALDRIG haft ont i knät. Måste väl ha överbelastat de eller något. Vad vet jag! Tur att jag fick med mig Philippa & Melker på prommis annars hade jag hoppat den :P

Nu har jag iaf pluggat endel, ska sätta mig med lite projektarbete tror jag och försöka spåna på hur man kan få ihop en liten del av vårt arbete. Snart ska det in och jag får verkligen panik över det. Usch! Menmen. Jag får iaf nattsällskap och det gillas:)

Heja!

Nu är det dags för träning. Hejaheja, eller rättare sagt så går bilen om 5 minuter. Så klockan 08.00 så tränar jag nog för fullt. Härligt att starta dagen med:) Trots att jag är trött som en gris!

Klänningar

Skolan gick snabbt och jag "råkade" skippa sista lektionen... For och tränade istället:) Sprang 45minuter och körde mage/rygg i 30minuter. Kändes som att de fick räcka för idag. Imorgon tror jag faktiskt att jag far till USM innan skolan så slipper jag fara efter. Det är så härligt att träna på morgonen, när man väl tagit sig dit!

Nu är jag hos B och vi har just käkat. Innan maten kollade jag in på stylebystars hemsida för att se om de fått in något nytt. Sen såg jag att det fanns en kategori som hette "student". Jag skulle inte kollat där. För där fanns nämligen min klänning som jag velat ha sen förra sommaren.... ÅH! Jag är verkligen kär i den och skulle velat ha den på studenten. Min klänning är också underbar, men den. Måste nog ändå klicka hem den, man kan ju alltid ha den på midsommar eller något:)


Är den inte underbar? Jag är kär!!!


Denhär föll jag också pladask för:) Vilken ska jag klicka hem?

Skola....

Nu börjar skolan igen, heja- Tillbaka till verkligheten, när det gäller allt..

Ställde min klocka på 7 för att se om jag skulle idas kliva upp och promenera då men icket. Jag ställde om klockan och vaknade 8.20 istället:) Det var skönt! Ni sitter jag och väntar på bussen medan jag hoppas att det ska bli fint väder som det var i fredas och lördas när jag kunde använda min skinnjacka. Fy bubblan. Hatar dehär gråa trista vädret. Bara solen kommer fram och det blir några plusgrader så är jag nöjd!

Efter skolan så ska jag träna sen ska jag sticka iväg till byn som har varit sveriges längsta (men tråkigaste) by, gräsmyr. Tur att jag har B där så då blir den inte lika tråkig:) Jaja, nu måste jag kila så jag inte missar den som jag gjorde förra gången..


Tänk att vi kunde sitta ute och käka på valborg förra året. Sommar nutack:)

Godnatt!

Haha, jag och Philippa kikade på tv och spelade kort hela kvällen! Vi såg wipeout eller vad de hette! Kommentatorerna måste ju vara det roligast, hahahha. Så kul! Sedan såg vi lite av sanningens ögonblick. Jag förstår verkligen inte hur man kan ställa upp i ett sånt program. Det finns ju skit om varenda liten själ, oavsett om man vet de eller inte. Man lämnar ju inte bara ut sig själv utan även sina nära. Nä, jag skulle inte göra det för några pengar i världen. Usch!

Nä, sovtajm:) Eller, pluggtajm..... SEN sovtajm :D

FF = FETA FLICKOR

Dagen har spenderats med philippa, gino, film och fett. Haha så tjocka!  Vi åt lika mycket gino som hela deras familj brukar dela på. Men så ska det vara, höhö!

Nu ska jag iväg igen, ska gulla och se till att jag får se oth. MMMM :D Hajdo


Hahahhahahaha, jag ser gravid ut! Vilken månad?

Världens underbaraste

Jag hade världens bästa dag igår!

Förutom början på dagen som blev stressig. Jag och B bodde på hotell från igår till idag. Vi for in till stan vad 11 på förmiddan, då släppte han av mig på stan så jag skulle hinna fixa massa saker. Jag hade bestämt vad vi skulle hitta på på dagen, och eftersomjag är en fattig student så blev det inget dyrt. Dock gjorde jag det som en överraskning:) Så när B kom till hotellrummet hade jag tänt ljus, sedan hade jag köpt en ros, lite godis och så. Sedan fick han välja ett "brev" han skulle öppna, beroende på vilket humör han var på.

Det slutade ialafall med att vi åt en lång och mysig lunch på rhodos, sedan strosade vi runt på stan ett tag, gick och köpte frukt och godis. Sedan hem, vila, bada i bubbelpoolen på rummet. På kvällen började vi dricka lite innan vi for iväg och käkade på rex. Riktigt gött:) Sedan kom Natalie och Jocke till hotellet och vi började spela kort. Vid halv1 for vi på X3M och tittade på medan B vann pengar, grrrr. Sedan somnade i en sköööööön säng när vi kom hem:)

Är det bara jag som tycker att frukosten är det bästa med hotell? Älskar verkligen frukosten, mumma:) Vi tog inga bilder iår men kan visa bilder från hotellet sen vi bodde där sist. När vi firade 1år:)


Sussar gott i sängen ;)


Bubbelpoolen




stress

Åh vad jag hatar när folk kommer sent. Vad bra att jag är tillsammans med universums segaste person. Men vad gör man om man är kär? Haha! Han ska alltså ta sig från Gräsmyr till Täfteå (5 mil) på 35 minuter. Lycka till säger jag..... Grr på han! Vi ska vara hos farmor klockan 5 och jag hatar verkligen att vara sen. Men han får rejsa ;)

Åt precis upp en morotskaka med vaniljsås och mitt dåliga samvete kom ikapp mig, fast det försvann rättså snabbt. Haha! Nä, nu ska jag sluta babbla. Ska göra iordning det sista nu. Måste packapackapacka till pappapappapappa. I helgen ska jag och B bo på hotell:) Åh vad jag längtar.

Spontant

Igår for jag och philippa och fikade sen hälsade på beeear. Mys:) Nu längtar jag verkligen verkligen till sommaren, jag vet. Jag ska sluta tjata om det, men inte riktigt än.... Haha! Nämen.

När jag la mig i sängen somnade jag på studs, det var såååå skönt! Farmor ringde igår och frågade om jag och B ville komma till skellefteå och se hockey vi ska dit ikväll:) Nog föratt jag inte är världens hockeyfan men alltid roligt att hitta på något!

Var ute på promenad imorse sen fick jag ett sms av philippa just när jag var vid henne så jag fick sällskap av hon och Melker en bit och det tackar man ju inte nej till :D Nä, nu ska jag kila. Hoppas ni får en bra dag!

Förslappad var ordet

Känner mig helt död, skulle egentligen vilja fara och träna men istället trycker jag i mig sötsaker. Men så brukar det vara på lov och så får det faktiskt vara tycker jag:) Innan lovet tänkte jag att det skulle bli skönt att få mer tid för träningen, men icket!!

Har varit i stallet, duschat, sett andra avenyn och druckit te, vaniljkyssar! Nu väntar jag bara på maten, sen ska jag och philippa bege oss ut på äventyr ;) Ni borde hålla er inne så ni inte möter oss säger jag bara......

Ska förresten sälja min gamla balklänning har jag bestämt mig för nu:) Den är otroligt fin men jag kommer tyvärr aldrig använda den, synd faktiskt...


Vad jag längtar till balen:)

________________
Påtal om något helt annat, satt och kollade igenom lite bilder och hamnade på maltabilderna. För er som inte vet så var jag på språkresa till Malta sommaren -07. Jag vill vara bruuuuun!


Haha, när vi tog denhär bilden var det någon tidning som fotade också, ingen aning om till vad men, haha!


Haha och när vi smög oss in på de 5stjärniga hotellet bredvid vårat och tog ett nattdopp, innan vakten kom och hotade med att ringa polisen.....


Fy vad jag vill till värmen! Ångrar att jag inte njöt mer av tiden på Malta. Längtade mest hem, på grund av dålig mat, allt var väldigt nytt med B osv. Men det är lätt att ångra sig:) Fast resan var inte värd 25000, mina päron betalade inte direkt resan för att vi skulle festa och inte lära oss NÅN engelska. När vi hade "skola" pratade vi om olika uteställen, vars vi var igår, vem som fått utegångsförbud och blivit påkommen och så vidare. Ja! Men roligt var det iaf =) Lärde känna många nya sköna människor! Synd att alla bor så långt bort bara..

Fest hela kvällen

Jag hade grymt skoj igår vill jag lova:)

Det började med att vi köpte kyckling, potatissallad, vindruver, vitlöksbaguetter och kladdkaka som vi mumsade i oss. Riktigt gott speciellt när man var så pass hungrig:) MMmm!!! Började dricka, spelade spel, sen droppade det in fler folk hemma hos Abbe och Natalie och Jocke kom också:) Vi drog iväg till corona vid halv12 kanske, ingen aning!

Först blev allt sjukt otaggat, men jag försökte att göra det bästa av situationen och det lönade sig verkligen. Jag hade sjukt skoj!! Dansade tills mina fötter inte kunde bära mig längre. Så det resluterade idag att jag knappt kan gå, haha! Men det är smällar man får ta efter en bra kväll helt enkelt:)

Skulle egentligen fara och träna nu men jag har inga sockar och ingen hårsnodd så då hoppas jag den och far hem tidigare så jag kan umgås med philippa läääääängre! Vi skulle egentligen fara till skellefteå idag men vi flyttade det till en helg istället bestämde vi:) Jaja, nu ska jag göra frukost åt mig och B. Sen vill jag ut ut ut i det fina vädret!!!!!

Tisdag - parteeey

Jag är så grymt taggad på att dansa så ni förstår inte, bara glömma allt som tynger mig. Åh vad härligt:)

Har verkligen inte haft orken att skriva, så kan det vara ibland. Idag har jag tränat helahela dagen känns det som. från halv 10 till halv1. Var tvungen att ta bussen från B halv9 imorse och spinningen började inte förrns halv 12 så jag bokade in mig på ett annat pass klockan 10 också för att fördriva tiden samt sprang på löpbandet:) Härligt nu i efterhand, dock har jag världens bula på benet, fråga inte vad jag gjorde.... Klant säger jag bara!

Nu har jag tagit mig ett bad, rakat benen,  lagt en ansiktsmask och tagit hårinpackning i mitt hår så nu är jag redo för kvällens bravader och oh så jag längtar efter dansgolvet!!!!!! Jag, B, Matilda och Abbe (kanske natalie och jocke??? :))ska käka middag först och förfesta hemma hos abbe, sen ska vi uuuuut och tuta å köra för fulla muggar! Ingen kan bli mer taggad än jag!!!

Nä, nu måste jag fortsätta sminkningen som jag höll på med för snart äre dags att fara=) Hoppas ni får lika roligt som jag ikväll och att vi ses ute?

Söndag

Gårdagen började med att jag for till USM och körde stepmuskel samt sprang ett tag på rullbandet, otroligt härligt att börja dagen med:) Dessvärre for jag och B och käkade på max igår, haha.. Men sånt måste man också göra jö! Eftersom vi skulle vara hundvakt så bunkrade vi upp med ben and jerry's. godis, ostkrokar, maränger och så vidare. Mumma:)

Bara mys hela kvällen, jätteskönt! Men efter att varit hemma och tagit det lugnt i några dagar nu så längtar jag verkligen till tisdag, oh så roligt det kommer att bli!!!! Taggataggatagga!

Idag har vi även vår sista match för iår, mot Sävar! Hoppas det inte blir pinsamt bara....Haha, nä vi ska kämpa!! Ikväll skulle jag troligast vara med philippa också:) Jaja, nu ska jag få liv i björnen sen göra frukoooost. Blev sugen på rostat...... mums...

RSS 2.0