Lägenhetsproblem

Fy vad vi haft problem med lägenheter. 
Först hittade vi en vi blev totalförälskade i, jättemysig loftslägenhet. Vi skulle få hyra den hyffsat billigt, låg ganska nära stan osv, 3 månader deposition. Men sen skulle han tydligen h FYRA månader deposition, sjukt törande. Och de pengarna hade inte vi, det är typ säkert 35000 svenska kronor. Eller vi har ju men han verkade jäkligt skum också så vi sket i han. Så då blev vi riktigt besvikna. Sen hittade vi en jättebillig JÄTTEFIN lägenhet vid elin&pontus, 6500kr i hyra, nyrenoverad och allt. Men då bestämde hon som bodde där just nu sig för att bo kvar till september. sjukt störande!!!!

Men idag var vi och kollade på 2lägenheter. Båda var väldigt fina, båda var ettor men ena hade en "skiljevägg" till sängen, vilket var väldigt bra. Den var jättemysig:) Allt var väldigt fint förutom soffan, haha! Men det lutar åt den nu:) Vi ska bestämma oss imorgon. Då flyttar vi in kring den 1juli.

Vi var dessutom på IKEA igår och köpte lite saker, blandannat ljus och såna saker som man kan köpa vilken lägenhet man än väljer. Vi ska dock dit igen:)

Ikväll blir det lugnt, jobbar imorgon. Börjar inte förrns 11 men!
Ha en bra kväll:)


Vill ha bal igen!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0