cruise


Hejhejhejhej:)

En liten uppdate (internet är sviiiindyrt). Vi har det jättebra. Kom ombord igår kring 12, då vi väntade på att vårt rum skulle bli klart. Vi blev väldigt överraskade hur fina rummen var, verkligen jättebra :)Tog oss upp på soldäcket, låg och pressade ett litet tag innan det blev för varmt (min väska hade inte kommit så kunde inte bada...). Gick och såg oss omkring och man blir alldeles snurrig för det finns så otroligt mycket. Rätt mycket shopping, både kläder, smink osv. Så det är inga problem att göra av med pengar här om man säger så ;) 

På kvällen åt vi trerätters på en av alla restauranger här. Dom tyckte vi åt "lite" för att vi endast tog en förrätt, en varmrätt och en efterrätt. Tydligen brukar det flesta ta 2 av varje :P Haha! Sen gick vi, till Björns förtjusning till casinot där han fick spendera lite pengar på hans favvospel, hehe! 

Idag har vi solat och badat, varit på nån shoppinggrej, men det var inte alls vad vi tänkt så vi gick därifrån efter ett tag. Vi har bokat vad vi ska göra på Jamaica (onsdag). Det finns hur mycket saker somhelst att välja på som man kan göra, allt från att rida, till att snorkla till att åka bergochdalbana. Så man blir rätt snurrig. Det är nästan FÖR mycket att välja på! Imorgon är iallafall Haiti, Labadee stoppet. Ska bli väldigt skoj. Där har vi inte bokat någon aktivitet utan tänkte bara lägga oss på stranden, finns en del man kan göra där också (hoppas jag iallafall, annars kn man alltid sola och bada). 

Men vi har det underbart iallafall. Ska gå och äta middag snart:)
Hoppas ni mår bra därhemma ♥







Nä, fan jag ger upp. Tar 1000000 år att ladda upp. Ni får nöja er så länge:)

Kommentarer
Postat av: Elin

har du läst mitt sms? :)



kul att ni verkar ha det bra!!

2011-04-14 @ 07:20:21
URL: http://elinmi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0