Klantskalle.

Ni som känner mig är nog inte förvånade över detta.. Men jag är VÄLDIGT duktig på att tappa grejer. Ofta lyckas de komma tillbaka på ett eller annat sätt. När vi var i Egypten förra året tillexempel. Jag glömde min kamera i en taxibil när vi skulle till ett casino. Ni som varit där vet att det irpincip BARA är taxibilar där. Men vi fick tillbaka den aillafall. Glömde även mitt guldhalsband som jag fick av pappa för många år sen på ett massageställe på en strand samma dag som vi skulle hem. Och det fick jag också tillbaka, TACKOLOV. Hursom.

För det första, så glömde jag min nya skinnjacka på toaletten när vi var ute för några helger sen. Hur dum får man vara, jäkla klantskalle. Hade bara använt den några få gånger. Sen glömde jag mina fina marcjacobs solglasögon inne i provhytten på H&M i nacka forum i lördas. Och jag tänkte verkligen att jag får inte glömma dom. Samma dag tänkte jag även att jag börjat tycka om dom på riktigt nu. Men vad tror ni att jag gör? Jo självklart så glömmer jag dom. Vad annars? Ringde dit men såklart så hade dom inte fått in några. Jag får fasen börja ha band som jag sätter fast alla mina grejer i. Men som N sa, då tappar jag väl bort mig själv också. Det skulle inte förvåna mig. Hur ska det gå när jag blir gammal undrar jag? Fan.

En annan sak som hände häromdagen. Jag stod och stekte ett ägg efter en löptur. Pratade i telefon samtidigt så var tvungen att gå iväg någtra meter för att höra vad han sa i telefonen. Då hör jag bara en SMÄLL, tror ni inte att stekpannan gått av på mitten?? Hur lyckas man? Ägget vart inte vidare gott kan jag säga. Jag undrar vad som händer härnäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0